tirsdag, maj 08, 2007

Bitchy bag eller et "Jeg hader mænd i dag" album

Jeg kunne ikke stå for de super lækre Maya Road albums, som Scrapshop har fået hjem, så jeg måtte jo eje en (eller et par stykker!) Jeg vidste ikke lige hvad jeg skulle bruge det til, men i fredags, da min pc igen igen gjorde knuder og min håbløse mand ikke kan se nødvendigheden af, at jeg trænger til en ny, kom ideen pludselig til mig. Jeg laver da bare en Bitchy bag eller en "Jeg hader mænd i dag" taske. Jeg har en morsom lille bog, med tegninger af, hvad man kan bruge en ellers uduelig mand til, så jeg scannede nogle af siderne fra den og så fandt jeg nogle citater og billeder på nettet og her er så resultatet!



Jeg har malet tasken med sort akryl maling, hvis der kommer lidt ud på håndtag osv. kan det forsigtigt skrabes af når det er tørt! Jeg har kun malet der hvor der ikke skulle være papir. Jeg har brugt BG papir (Scarlets letter) som er slebet i kanten med BG's nye filsæt (man kan fint bruge en neglefil) mit nye QK alfabet incl. figurer og stempler + diverse andre dimser. Det sorte doodlehjerte og den store filtblomst er fra Orion design. Lukke anordningen brød jeg mig ikke så meget om, så jeg satte et stykke velcro bånd på i stedet for, det var ikke helt let at få til at sidde ordentligt fast, så det er både limet og syet på.

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hvor er den bare vildt flot Charlotte. Super citater og billeder

Lone

Anonym sagde ...

Hold da helt op hvor er det godt, og sejt, og flot, og .... og.... :o)

Linda sagde ...

Jeg griner stadig, den er bare for cool Charlotte. Tasken er vild flot - og sikke nogle citater, hvad hedder den bog ?

Betina Olesen sagde ...

Hejsa Charlotte

Den er da bare for genial, synes at den er vildt fed. Godt gået

Men..........husk nu at takke manden, for den tilstand han bragte dig i he he he

Hygge fra Betina

Anonym sagde ...

Nej, hvor er den blevet lækker din lille taske - det har du godt nok gjort godt. Hvor ser det iøvrigt godt ud med det negative doodlehjerte trykt med sort - det skal jeg huske til en anden gang;)