mandag, maj 14, 2007

Jeg - en shopaholic!


Hmmmm så meget for mine løfter/trusler om shoppe stop indtil efteråret!! Nå man har vel et standpunkt til man ta'r et nyt......jeg skulle virkelig bruge dette alfabet til mine kort og tænk nu hvis det blev udsolgt eller gik ud af produktion eller............Jeg ville bare have et helt plain alfabet uden for mange krummelurer og det her er jo perfekt!
Det er helt vildt, jeg bestilte det fra http://www.scrapbookexpress.com/index.html onsdag og allerede i dag kom det. Den lille die med rosenknoppen har længe været på ønskelisten og på en eller anden mystisk måde, røg den lige med i indkøbskurven...fniiis. Alle de andre ting på billedet er gaver fra butikken, det er godt nok flot med så stor en stak gaver! Scrapbook express får hermed igen min varmeste anbefaling!
Ellers har jeg ikke så meget andet at vise lige nu. Weekenden er gået med at lave en opgave, som jeg lige skal have spurgt om jeg må vise her før jeg gør det og så lidt forberedelser til et par layouts, som ikke er færdige....bla. Majers udfordring, som i denne måned er Lillemilles udfordring.

3 kommentarer:

Marianne/MH72 sagde ...

CHARLOTTE!!! Altså - det er da ikke efterår endnu ;-)

Majer sagde ...

Ihhh... hvor skønt at vide at du heller ikke kan lade være ;-) Mener nu nok, at jeg så tendenserne til det, da vi var i Sverige. Der blev da også shoppet lidt.... meget... *LOL*

Linda sagde ...

Hvor fedt at få lov til at shoppe - og det er ligesom man er nød til at eje de lækre ting :-)