onsdag, maj 30, 2007

Forårs LO

Det er min mening at lave et LO med billeder fra hver årstid i min have, dette er så det første. Jeg ville lave det meget enkelt, men nu er jeg lidt i tvivl om det er blevet for enkelt??Kanten på BG papiret er klippet med mønstersaks og chipboard bogstaverne er malet med akryl maling. Jeg har slebet kanterne på billederne med fil og tegnet streger med en Zig pen.

tirsdag, maj 29, 2007

Så er det akutte transport problem løst ....næsten!

Mange tak for alle jeres søde hilsner både her på bloggen, på SS forum og på mailen! Det varmer rigtigt meget, at der er så mange søde mennesker som "gider" tage del i vores akutte transport problem! Jeg er så taknemmlig for, at der ikke skete noget med Stig, man kommer pludselig til at tænke mere over tingene, når sådan noget sker!
I det hele taget er jeg rigtig glad for alle de kommentarer jeg får her på bloggen. Jeg kan jo se at jeg har mange besøgende og at nogle af jer også vil ofre tid på, at skrive en kommentar til mig er bare rigtigt dejligt. Det betyder så meget, at få noget respons på de ting man laver!
Vi endte med at købe en gammel brugt Mitsubishi Galant, bare for at have noget at køre i her og nu. Forhåbentlig får vi den leveret sidst på ugen, den skulle lige synes først! Om vi så skal beholde den som bil 2 eller sælge den igen, finder vi ud af senere når vi beslutter os til, om vi skal have helt ny bil eller om det skal være en nyere brugt og i det hele taget hvad det skal være for en. Det kommer måske også lidt an på hvad vi får af forsikringen for den gamle og om den i det hele taget er totaltskadet! Nu har vi jo da ro til at finde ud af det uden at træffe nogle forhastede beslutninger!
Jeg har ikke rigtigt fået lavet noget, at vise her på bloggen, men det er jo tirsdags scrappe dag i dag, så måske får jeg lavet noget i aften, når tøzerne kommer og leger :)

lørdag, maj 26, 2007

Kort til diamant bryllup

Dagen i dag er gået med, at kigge på biler! Puh det er svært, at bestemme sig.......skal vi købe en helt ny eller en brugt? Det er jo ikke lige det bedste tidpunkt, at købe nyere brugte biler, men der er jo som regel ventetid på helt nye... Vi ved jo heller ikke endnu, om Carismaen er totaltskadet og hvor meget vi får fra forsikringen! Nå men dagen i morgen skal højst sandsynligt gå med at kigge på biler igen og mange overvejelser om hvad vi gør, vi kan jo ikke undvære bil ret længe!


Jeg har fået en bestilling på et kort til et diamant bryllup og det blev så til det her!

torsdag, maj 24, 2007

Ikke en god dag!!




I morges ringede Stig hjem og sagde, at vi vist nok snart skulle have en ny bil!! På vej til arbejde, stod der lige pludselig en lille Bambi på vejen og da han ville undgå at ramme den, endte han i grøften, ramte et træ og væltede om på siden. Heldigvis skete der ikke andet med ham, end et par skrammer og et par smadrede briller, det kunne jo have gået rigtigt galt! Bilen er nok totalt skadet, men pyt vi trængte nok til en ny alligevel!!

onsdag, maj 23, 2007

Udflugt og cigaræsker

I går aftes var vi (den jyske scrapmafia aka tirsdagstøzerne) i Gråsten på papirmuseet og besøge Susanne, det var super hyggeligt! Vi shoppede, spiste og scrappede også lidt, jeg fik lavet lidt på mit LO til Majers udfordring på SS og fik det så færdigt og sendt afsted i dag.
I sidste uge var ugens udfordring på SWE bloggen, at scrappe rødt, hvidt og sort. Jeg lavede disse små æsker og sendte dem ind og i dag er de så med på bloggen, så nu kan jeg også vise dem her :)

mandag, maj 21, 2007

Bryllupskort

Jeg skulle egentlig have lavet et sølvbryllupskort, men det blev til et par bryllupskort i stedet for! Jeg får ikke lavet så meget for tiden, for jeg er i gang med mit evige projekt "oprydning på scrapværelset"!! Jeg ved ikke hvad det er der sker, men uanset hvor meget jeg anstrenger mig for, at holde orden derinde, så går det galt! Jeg tror det må være fordi jeg har for lidt plads, for det kan bestemt ikke være fordi jeg har for mange sager!!!! :)

Stemplerne er fra Magnolia og papiret er fra de små 6x6 BG paper pads, som jo er ret geniale til kort. Teksten er lavet med QK sættet Sophisticate, som både har dies og clearstamps.

tirsdag, maj 15, 2007

Et enkelt kort


Jeg lavede dette kort i går aftes med et af de søde Magnolia stempler. Det er lidt kedeligt at blive ved med at skrive Tillykke, så gode ideer til hvad man ellers kan skrive, når man ikke ved hvem kortet er til efterlyses.
Den lille fugl er en punch og "blondekanten" er klippet med mønstersaks. Kjolen er stemplet på mønsterpapir og limet på bagefter.

mandag, maj 14, 2007

Doodlebug huse

Her er så hvad min weekend er gået med, eller ialtfald noget af den! Charlotte fra Scrapbookfun http://www.scrapbookfun.dk/ i Grindsted holder åbnings reception på lørdag fra 11-15 og hun bad mig om jeg ikke lige kunne pynte et par af de søde huse fra Doodlebug design for hende, så de kunne stå og pynte lidt op i den nye butik og jo det kunne jeg da godt. De var rigtig sjove at lave og der følger en fin brugsanvisning (på engelsk) med.
http://www.scrapbookfun.dk/maj_nyheder/doodlebug_design/chipboard_house_426_da/






Jeg - en shopaholic!


Hmmmm så meget for mine løfter/trusler om shoppe stop indtil efteråret!! Nå man har vel et standpunkt til man ta'r et nyt......jeg skulle virkelig bruge dette alfabet til mine kort og tænk nu hvis det blev udsolgt eller gik ud af produktion eller............Jeg ville bare have et helt plain alfabet uden for mange krummelurer og det her er jo perfekt!
Det er helt vildt, jeg bestilte det fra http://www.scrapbookexpress.com/index.html onsdag og allerede i dag kom det. Den lille die med rosenknoppen har længe været på ønskelisten og på en eller anden mystisk måde, røg den lige med i indkøbskurven...fniiis. Alle de andre ting på billedet er gaver fra butikken, det er godt nok flot med så stor en stak gaver! Scrapbook express får hermed igen min varmeste anbefaling!
Ellers har jeg ikke så meget andet at vise lige nu. Weekenden er gået med at lave en opgave, som jeg lige skal have spurgt om jeg må vise her før jeg gør det og så lidt forberedelser til et par layouts, som ikke er færdige....bla. Majers udfordring, som i denne måned er Lillemilles udfordring.

torsdag, maj 10, 2007

Et fund for pengene?

Se lige hvad jeg fandt i en rodekasse (5 stk. 20 kr) i mit lokale supermarked! Det var desværre den eneste de havde og farven på blomsterne er måske lidt fisede.......blomsterne er ca. 4 cm og de er super nemme at pille af den! Så det var vel et fund for pengene? :)

onsdag, maj 09, 2007

LO med min punchsamling

Vi laver altså nogen gange andet end at snakke (altså samtidigt med at vi snakker!) om tirsdagen til tirsdags scrap og i går lavede jeg dette LO om min punchsamling! Billedet af reolen er ikke ret godt, men det er nærmest umuligt, at tage et ordentligt billede af hele reolen, hvor den står.....der er en dørkarm og skygger i vejen, så det blev som det blev!

Bazzill karton og chipboard bogstaver, udstandsede blomster i 3 str. Quickutz bogstaver og papiret er fra Crate.

tirsdag, maj 08, 2007

Bitchy bag eller et "Jeg hader mænd i dag" album

Jeg kunne ikke stå for de super lækre Maya Road albums, som Scrapshop har fået hjem, så jeg måtte jo eje en (eller et par stykker!) Jeg vidste ikke lige hvad jeg skulle bruge det til, men i fredags, da min pc igen igen gjorde knuder og min håbløse mand ikke kan se nødvendigheden af, at jeg trænger til en ny, kom ideen pludselig til mig. Jeg laver da bare en Bitchy bag eller en "Jeg hader mænd i dag" taske. Jeg har en morsom lille bog, med tegninger af, hvad man kan bruge en ellers uduelig mand til, så jeg scannede nogle af siderne fra den og så fandt jeg nogle citater og billeder på nettet og her er så resultatet!



Jeg har malet tasken med sort akryl maling, hvis der kommer lidt ud på håndtag osv. kan det forsigtigt skrabes af når det er tørt! Jeg har kun malet der hvor der ikke skulle være papir. Jeg har brugt BG papir (Scarlets letter) som er slebet i kanten med BG's nye filsæt (man kan fint bruge en neglefil) mit nye QK alfabet incl. figurer og stempler + diverse andre dimser. Det sorte doodlehjerte og den store filtblomst er fra Orion design. Lukke anordningen brød jeg mig ikke så meget om, så jeg satte et stykke velcro bånd på i stedet for, det var ikke helt let at få til at sidde ordentligt fast, så det er både limet og syet på.

lørdag, maj 05, 2007

Kort med Nanna og Magnus

Jeg lavede dette mors dags kort i går aftes med Orion designs søde stempler. Bogstaverne er fra mit nye Quickuts alfabet "Sophisticate", som jeg købte i Sverige.Der er både dies, clearstamps og hæfte med selvklæbende karton i sættet og jeg synes fatisk man får temmeligt meget for pengene med dette sæt....... jeg har lånt et billede af sættet på QK hjemmeside!

fredag, maj 04, 2007

Nyt personligt stempel

Gurli fra Orion design overraskede mig et nyt personligt stempel sidste uge og det er jeg rigtig glad for! Det stempler bare helt perfekt, selv på det strukturerede Bazzill, som ellers godt kan være lidt vanskeligt at stemple på! Mit gamle personlige stempel kunne godt drille lidt, så jeg brugte det ikke så meget, men nu kan jeg sætte mit lille stempel bag på alle mine kort! Tak søde Gurli :)

Endnu et par konfirmations kort

Jeg har lavet flere konfirmationskort de sidste par dage, så jeg har ikke rigtigt haft tid til at få gjort mine projekter fra sidste weekend fædige, men de løber jo ingen steder!

Her er et par stykker af dem jeg har lavet!