fredag, juni 22, 2007

Lille miss solskin

Stærkt inspireret af bla. Lisette og af en svensker, som kalder sig Peterlina, begge nogle super dygtige piger, har jeg lavet dette LO. Jeg har punchet blomsterne og sommerfuglene og tegnet sorte streger med tush, derefter har jeg malet dem med akvarel farve. Doodlerne er lavet med en doodle genie og bogstaverne er skåret ud på min robo. Billedet er det sidste jeg har taget af SuzziQ før hun blev aflivet, hun elskede at slikke solskin! Jeg ville have haft noget tekst på, men nu synes jeg ikke der er plads til det...
God weekend til alle :)

torsdag, juni 21, 2007

LO med et mislykket billede

Pyh jeg nåede heldigvis at blive færdig med min oprydning inden tirsdag! Tak for sparket Marianne :)


Jeg har i flere år gemt på et mislykket billede af Mads. Det ser ud som om der er taget en 3-4 billeder oveni hinanden, men jeg synes det ser så sjovt ud. Han havde klædt sig ud som sørøver, men fordi billedet er mislykket ligner han et lille spøgelse - et sørøver spøgelse. Nu har jeg så scrappet det til hans album og det giver jo også en anledning til at få fortalt, at han elskede at klæde sig ud og lege rollelege.

Sørøverpapiret er købt hos Scrapbookfun, kan ikke huske hvad det hedder. Ordene "Danger" er klippet ud af et stykke scrappapir fra Creative imagination. Striben som sidder hen over billedet er bagsiden af papiret med dødningehovederne. Bogstaverne er stemplet med rød akrylmaling, optegnet med sort tush, sværtet ganske lidt og sat på med 3D puder. Teksten er skrevet på ternet papir fra Scenic route.

mandag, juni 18, 2007

Min punchsamling

Jeg har fået flere spørgsmål ang. mine punches, så her kommer lige lidt om dem igen!

Jeg har ca. 250 forskellige punches, som er samlet gennem flere år, helt fra før der var noget som hed Quickutz, Sizzix og lignende maskiner. Nogle bruger jeg rigtigt meget og andre bruger jeg sjældent. Måske havde jeg ikke købt helt så mange, hvis man havde kunnet få dem som dies, for de fylder jo temmeligt meget (jeg kan dog stadig finde på at købe nye, men kun hvis det er nogle jeg kan se, at jeg vil komme til at bruge meget!) Nu har jeg heldigvis et helt værelse bare til mine legesager, så selv om jeg godt kunne bruge 5 gange så meget plads, er det jo lidt et lukusproblem, og selv om jeg har solgt nogle få stykker, kunne jeg ikke pt. forstille mig at skille mig af med min samling! Min mors kæreste har bygget den smalle reol, som jeg opbevarer dem i.

Marolle spurgte hvilke punches jeg har brugt på det øverste af de 2 foregående kort....Bladene er fra en Leone Em punch "Ash Family", som kan købes hos http://gittes.dk/shop/frontpage.html og blomsterne er small og medium Retro flower fra EK success, de er købt hos http://www.stuff4scrapbooking.com/ så vidt jeg ved, kan de ikke fåes herhjemme endnu.




fredag, juni 15, 2007

Overspringshandlinger!

Jaja... jeg skulle jo forestille at rydde op på mit værelse, men jeg foretager den ene overspringshandling efter den anden! I går blev det til et par kort med mine punches, jeg fik lige en god ide, da jeg var ved at støve dem af og satte mig så midt i al rodet og legede! I dag bliver jeg også ved med at finde på andre ting, til trods for Mariannes trussel om, at tirsdags tøzerne vil gøre det for mig på tirsdag! Jeg må vist hellere få taget mig sammen, ellers ender det med at jeg slet ikke har noget at rode med, når de har været i gang med at "smide ud"!

Her er kortene fra igår! De er noget anderledes end dem jeg laver med stemplerne, men der er stadig stor efterspørgsel på mine punchede blomsterkort, så dem må jeg jo også lave nogen af ind i mellem! Jeg har brugt en stor punch med den bølgede kant og en lidt mindre til cirklen i midten. Papiret er Perhaps fra BG! Bånd og rubons er også fra BG og det er resterne fra et af de kurser vi var på i Sverige.






torsdag, juni 14, 2007

Nye stempler

Jeg får ikke lavet ret meget for tiden og slet ikke scrappet, men jeg håber det snart vender! Et par kort med mine nye stempler fra http://www.alotarubberstamps.com/ars/default.asp er det dog blevet til. Nu vil jeg give mig til mit evige tilbagevendende projekt....oprydning i mit scraproom! Jeg tror det vil hjælpe på kreativiteten, at få lidt orden på rodet, så det bliver hyggeligt at sidde derinde igen! Jeg er et uforbedreligt rodehovede!
Tak til alle jer som kigger herind på min blog og et stort tak til jer, som også gider smide en kommentar til mig, det bliver jeg altid meget glad for!


lørdag, juni 09, 2007

Sølvbryllups kort


I tirsdags var vi til sølvbryllup og her er kortet jeg lavede til dem. Indeni havde jeg lavet en lomme til pengesedler og sat korinter brevet vers 13 ind sammen med vores hilsen.
Materialerne er Bazzil - BG papir - magnolia stempler - kalender stempel fra Fontwerks - primablomster - halvperler - skrue brads - Sizziz tags - Qk bogstaver og clearstamps - 25 er metalbogstaver og de små hjerter er fra en punch!

onsdag, juni 06, 2007

Farvel lille SuzziQ

I mandags måtte vi desværre sige farvel til vores lille hund! Hun har længe været sløj på flere forskellige måder og var efterhånden både døv og blind. Nu kunne vi ikke byde hende mere, så selvom det var en tung beslutning, fik vi hende aflivet. Det var ikke så slemt, som jeg havde frygtet, selvom vi selvfølgelig begge havde blanke øjne og en stor klump i halsen! Dyrlægen var utrolig sød og varsom, lod hende blive nede på gulvet for ikke at gøre hende utryg ved at komme op på bordet og hun sov stille ind uden dramatik!

Der er blevet noget tomt herhjemme, det er lidt underligt, at der ikke står en vandskål på gulvet, at der ikke er andre end Stig som snorker om natten, at der ikke står nogen og logrer med halen når køleskabet bliver åbnet og alle de andre tegn på, at hun var her! Hun har været en god lille hund og selom vi savner hende meget, så er jeg glad for at hun ikke lider mere!


mandag, juni 04, 2007

Jeg øver mig!

Jeg render rundt og øver mig med kameraet for tiden og blomster er jo så taknemmlige at fotografere (når det ikke blæser for meget!) Jeg har ikke før interesseret mig ret meget for at fotografere, men efter at jeg er begyndt at scrappe, har jeg fået et behov! Jeg ved ikke om jeg nogensinde bliver helt god til det, men det skader jo ikke at øve sig! Gode råd modtages meget gerne!




fredag, juni 01, 2007

Udfordrings LO

Majers månedlige udfordring, var i maj måned med Lillemille som vikar. Udfordringen lød på at scrappe et billede af sin mor og at bruge bånd på mange forskellige måder. Der kom desværre kun 4 bidrag, så nu holder udfordringen sommerferie..... ærgerligt jeg synes eller det var ret sjovt med de udfordringer. Mit bidrag, som vandt er her
Jeg har liftet Åsa/Badankas LO "Gosprick" fra november måneds Scrapbooking MM.