fredag, august 31, 2007

Et par kort

Jeg satte mig igår med de bedste intentioner om at lave et kort til Dianas skitse udfordring på Scrap shop, men det endte altså med 2 helt andre kort.

Papiret på det øverste er noget af det nye lækre Cloud9 design som scrapbookfun har fået hjem. Stemplet med drengen er fra Magnolia, frøen er et stempel jeg engang har fået og jeg ved desværre ikke hvor det er fra! Bogstaver, krog og orm er QK dies og fiske skeletet er en punch.

Teksten på det nederste kort har jeg set et eller andet sted, men kan altså ikke huske hvor?? Jeg har brugt Daisy D papir, Magnolia stempel, prima blomster, QK bogstaver, forto hjørner og swirls, sorte brads og punchede cirkler. Tillykke er et tekststempel fra Orion Design!


torsdag, august 30, 2007

Vores biler i USA

Endnu en side til mit USA album, denne gang er det med vores biler. Jeg har brugt noget af det nye BG mellow, som jo passer fint til efterårs træerne på billederne. Derudover Bazzill,
chipboard bogstaver, knapper, floss og en nummerplade i metal...sat fast med mini screw brads.

tirsdag, august 28, 2007

BOM - bogen om mig

Der kører så mange udfordringer rundt omkring på diverse blogs og fora og jeg ville så gerne være med på dem alle, men må nok begrænse mig lidt! En af dem jeg har valgt at hoppe med på, er på min yndlingsblog Swescrapbook De kører en BOM - bogen om mig -som de kalder Projekt Hemligheter. Den startede sidste uge og nu kan jeg vise mit bidrag, som også ligger på SWEbloggen! Jeg har brugt hvid Bazzill og Crate papir. Bogstaverne er tegnede på fotokarton efter Bazzill chipboards, klippet ud og malet med akvarel. De små hjerter er klippet ud af et ark papir fra Heidi Grace og er noget af alt det lækre nye papir som Scrapbookfun har fået hjem! Derudover har jeg brugt lidt knapper syet på med scrappers floss og en stump bånd sat på med clips. Teksten og skyttetegnet er lavet med hjemmelavede rubons.....man printer spejlvendt på den blanke side af en overhead transperant og gnider det over på sit LO (virker ikke med alle printere har jeg erfaret, tror den skal bruge blæk som ikke er vandfast, som min HP gør)


Denne uges opgave indebærer, at man skal tegne et selvportræt, men de har været så søde at skrive, at man godt må dække det med et billede af sig selv....tak for det, for tegne kan jeg altså ikke, hvor gerne jeg end vil - mit tegne talent gik vist nok i stå, da jeg var ca. 5 år! Nå jeg må jo se hvad jeg kan finde på!

mandag, august 27, 2007

Mit æbletræ

Der er vildt mange æbler på mit æbletræ i år. De er ikke ret store for der er ikke blevet tyndet ud i dem, men de smager dejligt. Jeg tog dette billede til Scrap shops foto konkurrence, men det kom vist ikke med, det ligger i alt fald ikke på siden hvor alle de andre bidrag er.
Nå pyt jeg kan jo vise det her og det havde helt sikkert ikke vundet alligevel! Jeg er jo ikke nogen mesterfotograf og har ikke en dyt forstand på det med komposition, skarphed og hvad det ellers hedder, men jeg synes egentlig at det er et meget pænt billede! Jeg skal til fotoforedrag med Jørgen Bresson den 8. september på Scrap-a-mania, det glæder jeg mig meget til, håber jeg kan lære lidt der.

lørdag, august 25, 2007

Vores hjem i USA

Jeg har besluttet mig for, at nu skal mit USA album til at være færdigt! Det er snart 2 år siden jeg startede på det, så det må være på tide! Så de sidste par layouts jeg har lavet, er med billeder derfra, bla. dette DT layout jeg har lavet til Scrapbookfun

Papiret er BG Infuse og Imagination projects. Bogstaverne er hjemmelavede chipboards, standset ud med et sizzix alfabet og malet med akryl, som jeg også har brugt under billederne. Rammerne er også en sizzix die og de små pileagtige tingester er en QK die. Fuglen er et stempel, jeg har købt for en 5'er i Panduro, engang for længe siden!

søndag, august 19, 2007

Kort!

Jeg har ikke lavet så meget her i weekenden, men et enkelt og hurtigt kort er det da blevet til + et LO, som jeg ikke kan vise endnu.
Kat og tekst er stempler fra Penny Black, blomsten er et stempel fra Orion design og bladene er QK dies.

lørdag, august 18, 2007

Endnu en award!


Der er da vist helt gået mode i det med at uddele awards på de forskellige blogs. Denne gang er det min søde brasilianske veninde Marcia , som har sendt mig en "Nice matters award". Thank you so much Marcia my dear friend, you are always so kind and even though I'm too lazy to translate my blog into english so you can understand what I write, you are always so kind to stop by and leave a comment for me. I appreciate it very much!
Hvis jeg har forstået det rigtigt kan denne award tildeles folk som er flinke til at kommentere, så det vil jeg vælge at gøre. Jeg sætter stor pris på alle jeres kommentarer, jeg bliver simpelthen så glad, når jeg kigger herind og ser at nogen har gidet kigge på det jeg laver og skrive en lille hilsen til mig.
Det er meningen man skal sende den videre til 5 personer, så jeg har valgt at sende den til
uh det var svært at vælge nogen ud, for jeg får jo så mange søde kommentarer, jeg kunne sagtens have sendt den til 5 eller 10 flere! men måske sender en af de 5 den videre til jer :)
God weekend til alle!

fredag, august 17, 2007

Rockin' girl blogger award


Jeg er blevet "tagged" af Lone og har fået en Rockin' Girl Blogger award! 1000 tak for det søde Lone!

Jeg vil gerne give den videre til Majer fordi hun laver de mest fantastisk flotte ting, både scrapbooking og nu også kort!
og til Diana fordi det er så dejligt at se, at hun er kommet igang med at scrappe og blogge igen!

tirsdag, august 14, 2007

Spændende blog

Marianne/MH72 har lavet en blog, som helt sikkert er et besøg værd! Hun prioriterer teksten meget højt på sine layouts (og punker altid os andre for at skrive noget mere!) Her er linket http://ordetpaabordet.blogspot.com/ den skal nok blive spændende at følge!
Det fik mig til, at tænke på at vi allesammen har forskellige indgangs vinkler til det med at scrappe. For nogle er billederne det vigtigste, for andre er det selve det at sætte sig ned og lave noget kreativt (måske især tidligere og nuværende kortmagere?) og så er der andre igen, som synes teksten er det allervigtigste at få med. Der er selvfølgelig også nogen, som synes lidt af det hele er vigtigt og måske er det der jeg er? Jeg har egentlig aldrig tænkt dybere over hvorfor jeg scrapper, men jeg tror at for mig er det nok primært det med at sætte sig ned og lave noget andet end kort. Det var det ialtfald i starten, men jeg kan mærke, at der som tiden går, kommer en hel del andet med i det..... Jeg lærer noget fx. ofte noget nyt om mig selv i processen med at få skrevet noget på mine layouts. Jeg er blevet bedre til at fotografere (let nok, for det gjorde jeg slet ikke før og jeg har stadig meget at lære om det også!) og jeg har bla. også et ønske om at Mads (og evt. børnebørn) engang vil synes det er spændende, at se det jeg har lavet og vil blive glade for at der også er skrevet noget ved billederne....om ikke andet vil jeg nok selv have stor glæde af det jeg har lavet, når jeg engang om mange år sidder på plejehjemmet og bladrer i mine scrapbøger! Men Marianne, på en eller anden måde har du nok alligevel haft en vis indflydelse med alt dit snak om tekst! ikke at jeg fra nu af vil have en masse tekst på alle mine layouts!..... jeg vil nok ikke ændre så meget på det jeg allerede gør med en god blanding af det hele og mange forskellige ting, men jeg har altid dig i baghovedet når jeg laver noget med tekst :)
Nå alt det her filosoferen var vist en overspringshandling, jeg skulle egentlig i gang med støvsugeren!

mandag, august 13, 2007

Pralebog

Begge mine svigerforældre er blevet 70 i år og for nylig holdt de 140 års fødselsdag. Jeg havde lavet et pralealbum til dem med alle deres fælles børnebørn. Jeg fik forældrene til, at vælge nogle billeder ud og skrive lidt om deres børn (så de var også med til at lave det) og så samlede jeg det hele i et 8x8 album med 20 sider. Jeg holdt alle siderne i samme stil, med ensfarvet karton, en bred remse mønsterpapir og brugte den samme font gennem hele albummet for at samle det lidt. Farverne på karton og mønsterpapir blev valgt ud fra billederne og var meget forskellige, men pga. ovenstående virkede det ikke rodet! Jeg har ikke taget billeder af hele albummet, men her kommer nogle sider. Jeg behøver vel ikke, at sige, at de blev jublende glade for det :)

Albummet udenpå (beklager den dårlige billedkvalitet) Første side



lørdag, august 11, 2007

Endnu et LO

Bogstaverne er chipboard fra Bazzill, som jeg har malet med akvarel og tegnet en ramme om med sort tush, de har en dejlig mat overflade som nemt tager imod sværte, maling og altså også akvarel. Stemplerne er Autumn leaves. Den store figur med fuglen og grenen er en chipboard, som jeg har fået af Gurli fra Orion Design.

fredag, august 10, 2007

Endelig!

Jeg har omsider fået installeret nogle programmer på min nye pc, så nu kan jeg igen tage billeder ud af kameraet og fotobehandle dem og få lagt noget af det jeg har lavet herind på bloggen!

Dette LO er lavet til Scrapbookfun og de fleste materialer fås der. Karton fra DCWV, papiret er fra Karen Foster og de små flyvende tingester er klippet ud af et ark også fra Karen Foster. Jeg har desuden brugt en lille stump chatterbox fra restekassen (det med striberne) Gost shape pil (som jeg har stemplet med poteaftryk) og journaling stempler er ligeledes fra Scrapbookfun. Overskriften er skåret ud på min robo, farvelagt med akvarel blyanter og optegnet med sort Zig tush. Den sorte runde ring på billedet er lavet med en QK cookie cutter die. Billederne er taget på Ellemandsbjerget ude på Helgenæs og poteaftrykket var kæmpestort, så jeg er helt sikker på, at der er løver derude!! :)


fredag, august 03, 2007

jubiiii ny pc!

Jeg har bøvlet med min gamle pc i mere end 1 år......der har været 117 ting i vejen med den og endelig har Stig fået ondt af mig (eller også blev han træt af at høre på mit brok!) Så her den anden dag kom han hjem med en helt ny pc til mig, med fladskærm og det hele. Så nu er jeg rigtig glad, jeg mangler stadig at få installleret alle mine programmer, få lagt mine billeder ind osv. men tænk at sidde ved en pc, som ikke skal genstartes 25 gange om dagen og som ikke fryser fast midt i en mail eller samtale på msn, som ikke lige pludselig lugter og er meget varm, fordi blæseren til strømforsyningen står af......ja jeg kunne blive ved!