søndag, september 30, 2007

Wyoming og Colorado

På vores tur var vi lige meget kort omkring Wyoming, hvor jeg tog dette billede af en sø.
Vi kom også ind i Colorado på en meget stejl og smal bjergvej. Man kan nok se på skiltet, at det er laaaangt ude på landet! Der havde været voldsomt regnvejr et par dage før og vi mødte en af de lokale, som advarede os mod vejen, men vi er jo ikke nogle kyllinger, så vi kørte derind alligevel! Stig mente nok, at vores RAW4 kunne klare det, vejen var jo tørret op igen og ellers kunne vi jo altid vende om! Det gik da også fint, men jeg synes godt nok det var lidt for spændende, der var nogle ret dybe hjulspor og flere steder man kunne se der havde været skred!


Vi kørte på den vej, man kan se sno sig her på billedet, det viser dog ikke hvor dårlig stand den var i og hvor stejlt den rent faktisk var!

lørdag, september 29, 2007

Scrapindkøb i USA

Disse billeder er mildest talt elendige, men jeg synes lige de skal med alligevel :) Jeg havde inden jeg tog hjemmefra fundet nogle adresser på scrapbutikker i Salt Lake City, som jeg ville besøge. Det gik ikke alt for godt! Den første på min liste var der slet ikke, der var en butik med western udstyr på adressen! Så ind i bilen igen og videre til den næste i den anden ende af byen, som skulle være en outlet store..........vi fandt den også, men den havde lige lukket permanent..........se mit ansigts udtryk, da jeg så skiltet haha!

Jeg fandt en telefonboks med en tlf. bog i nærheden, slog op i den for at se om der skulle være andre butikker i området (Stig mente ikke det var nødvendigt at tage den bærbare computer med, hvilket han kom til at fortryde flere gange, den ville bla. have været rigtig god at ha' i denne situation!) Nå men der var en Michaels lige i nærheden, de har ikke det bedste udvalg af scrapsager, men det var da bedre end ingenting, så vi kørte derhen og jeg shoppede da også lidt. Da jeg stod og kiggede på sagerne, kom jeg i snak med en dame, som kunne fortælle, at der faktisk lå en scrapbutik i nærheden og vi susede derhen. Se min glæde, da jeg så, at det var en rigtig scrapbutik og at de rent faktisk også havde åbent næste dag!! Det var blevet aften, så vi fandt et motel i nærheden og næste formiddag tog vi derhen!

Her er jeg inde i butikken og ligner en glad julegris, man kan ikke se hvor stor den var på billedet, men den var pænt stor. De havde nu ikke ret meget, som jeg ikke har set før, men de havde en del QK på tilbud! jeg købte bla. et alfabet for $40 + en masse andre ting!
Her er så alle mine indkøb! Jeg ville gerne have været i flere butikker, men synes ikke jeg ville være bekendt over for Stig, som havde været så sød og tålmodig at bruge mere tid på det og rent faktisk mangler jeg jo heller ikke noget!





fredag, september 28, 2007

Hjemme igen

Så er jeg tilbage efter en pragtfuld tur, vi har set så meget flot og oplevet en masse, vi har kørt næsten 5000 km, men det har alligevel ikke føltes som om vi sad i bilen hele tiden. Vi har set bjørne, 4 naturparker, bjerge, ørkener, solnedgang i stillehavet, casinoer i Las Vegas, et par scrap butikker + meget mere. Jeg er rimelig kvæstet i dag, men her er et par billeder af noget af den smukke natur! Fortsættelse følger i nærmeste fremtid! Imens jeg har været væk er besøgstallet her på bloggen nået op på over 10 000, det synes jeg er ret imponerende på de 10 mdr. jeg har blogget og jeg er så glad for, at så mange gider kigge forbi og også smide en kommentar i ny og næ. Geyser i Napa vally

Yosimite nationalpark

onsdag, september 12, 2007

BOM og ferie!


Så blev jeg endelig færdig med mit 3. BOM layout. Jeg ville have lavet det i lørdags på scrap-a-mania, men det var alt for hyggeligt at snakke og shoppe, så det blev ikke til noget! Faktisk fik jeg overhovedet ikke lavet noget derovre, men jeg hyggede mig helt vildt ! Tak for godt selskab til alle jer, som jeg nåede at få snakket med og til mine medpasagerer i bilen. Det var en rigtig dejlig dag! Jeg har brugt noget af det papir jeg fik i min goodie bag (blomsterne)

I morgen rejser jeg på ferie til USA! Vi skal flyve til San francisco og lejer så en bil og kører rundt i 13 dage! Nøj hvor jeg glæder mig! Her gik jeg og regnede med, at vi skulle på afbuds charter ferie til måske Grækenland eller (gys) tyrkiet og så overraskede min dejlige mand mig med en tur til USA i stedet for. Så der bliver nok lidt stille her på bloggen de næste par uger!

fredag, september 07, 2007

Scrap-a-mania

Jubiiii i morgen skal jeg til Scrap-a-mania i Ringsted, det glæder jeg mig helt vildt til. En hel dag sammen med glade ligesindede og masser af shopping muligheder, kan man ønske sig noget bedre? Eneste minus er at jeg skal frygtelig tidligt op og det er man jo ikke så glad for, når man er vaskeægte natteravn!
Jeg genbruger det navneskilt jeg lavede da vi skulle til Sverige, synes ikke lige jeg har haft tid til at lave et nyt, men det går nok!

onsdag, september 05, 2007

BOM - bogen om mig

Så er det næste bidrag til min BOM lavet, det ligger også på SWE bloggen :) Opgaven lød på, at tegne et selvportræt! Jeg KAN IKKE tegne, så jeg blev nødt til at finde på noget kreativt! Derfor tog jeg et billede og lavede om til en tegning i photoshop! Bogstaverne og de små rammer er et sizzix alfabet, derudover har jeg brugt zigzag bånd, lidt knapper, en sort tusch og selvfølgelig bazzill karton!

mandag, september 03, 2007

Bøger sælges - SOLGT



Der skal jo lige gøres plads til lidt nyt og derfor vil jeg gerne sælge:
SlideMount Mania hæfte med mange ideer til slidemounts, 145 ideer + 43 vellum images + 44 overlay images. Ny pris 129 - sælges for 100 kr -SOLGT

Slide mount mania plastik skabelon med mønstre til slide mounts - tags - kuverter og bæltespænder. Ny pris 55- sælges for 40 kr -SOLGT

Creating Keepsakes bog "Scrapbook tips & techniques" over 700 scrapsider og ideer. Sælges for 175 kr SOLGT

My creative companion 2 (Bog i samme stil som Love your hand writing) der medføler en lineal og sider til at tegne sine skitser på og nogle små postit notes. sælges for 200 kr SOLGT
Alt fremstår som nyt! .... Kan medbringes til SAM eller convention ellers betaler du portoen!

LO med orion design stempler

For ca. 14 dage siden var en af udfordringerne på SWE bloggen, at bruge sine figur stempler på et LO. Jeg lavede dette med Gurlis søde vinterbørn, nu ligger det på Swe bloggen og jeg kan så også vise det her. Det er endnu et LO til mit "never ending" USA album :)
Jeg har brugt hvid Bazill - BG papir - Bazzill chipboard bogstaver malet med guldfarve og dekoreret med halvperler - sort Zig tusch og ikke mindst Orion design stempler farvelagt med distress ink.


lørdag, september 01, 2007