onsdag, oktober 31, 2007

Sea world Orlando

Jeg har en stor stak billeder fra vores ferie i Florida i år 2000. Desværre er de af en meget ringe kvalitet, for Stig tabte desværre vores kamera på gulvet den første aften, så vi måtte købe et billigt lomme kamera for i det mindste at have nogle billeder -ikke at det gamle digi kamera tog meget bedre billeder, men lidt bedre var de da trods alt! (det lykkes ham forøvrigt, at reparere kameraet da vi kom hjem, min dygtige teknik nørd af en mand!)

Jeg har derfor punchet detaljerne ud med en stor punch og på den måde så også fået plads til mange billeder på et LO. Jeg havde egentlig planer om at doodle noget med nogle rammer, men fik strenge ordrer af mafiaen i går aftes om at lade være, så det tør jeg selvfølgelig ikke hihi! Papiret med bølgerne har jeg lavet med et stempel fra Club scrap på noget chatterbox papir.
Jeg har allerede næsten lavet et lignende om vores dag i Universal studios, så det er jo en hurtig måde at scrappe på! Jeg skal altså også til, at være færdig med det gamle USA album, for nu har jeg fået fremkaldt billeder fra vore nys overståede ferie og de er jo lidt mere spændende og scrappe venlige!

tirsdag, oktober 30, 2007

thankful meme - tagged

Huij hvor det flyver rundt med diverse awards og tagged dit og tagget dat på bloggene lige nu og de fleste af dem får man igen op til flere gange, selv om man har fået dem en gang! Jeg gider nu altså kun svare på dem og sende dem videre en gang, så hvis du sender mig noget jeg har fået før, så sker der nok ikke lige så meget! LOL
Denne gang er det nu en ny - Thankful meme - Lisette har tagget mig og jeg skal skrive 6-8 ting, som jeg er taknemmelig for (det er jo også snart thanksgiving!) so here goes!

Jeg er taknemmlig for:
- at min mand er så tålmodig som han er (ellers var han nok løbet skrigende væk for længe siden)
- at min søn klarer sig godt og er sund og rask
- at både min mor og mine svigerforældre er raske og aktive
- at jeg har mit eget scrappeværelse
- at jeg har internet (ellers havde jeg jo aldrig mødt alle de dejlige scrappere som jeg kender)
- at det er tirsdag, for så kommer "den jyske mafia" og leger med mig i aften!

jeg sender den videre til Kirsten og Lachris
-

mandag, oktober 29, 2007

Et par kort

Ih hvor dejligt, jeg fik lavet en pæn stak kort til min slunkne kortkasse i går! Her er et par stykker.

Først et julekort - magnoliestemplet og det lækre papir er fra scrapbookfun Stemplet er malet med mine Prisma penne. De små julekugler er lavet med en punch og det samme er den lille fugl, grangrenene og cirklen med den bølgede kant. Bogstaverne er QK

En af mine scrapveninder har været så heldig, at lægge sin "klamme" hånd på et sæt hängler stempler!! nej nej jeg er da ikke spor misundelig!! Jeg fik heldigvis lov, at låne dem :) papiret er fra en af de små BG blokke og jeg har malet stemplet med Prisma penne!
Bogstaverne er QK undtagen det store T, som er fra mit Zipemate alfabet!

søndag, oktober 28, 2007

Uhm jordbær!

I forrige indlæg viste jeg mit første LO (dobbelt LO), helt uden mønster papir og sværte! Det kan jeg, som det ses her, stadig finde på at lave et layout med. Betyder det så, at jeg ikke har flyttet mig? Jeg synes selv der er stor forskel på dengang og nu, men døm selv!

torsdag, oktober 25, 2007

Mit allerførste 2 år gamle layout!

Majer har udfordret os til, at vise det første LO vi har lavet! Så her er hvad jeg lavede for 2 år siden, allerførste gang jeg prøvede at scrappe. Det var forøvrigt på den første convention i Gislev! Jeg kan huske at jeg var meget stolt af dem og synes de var flotte (dengang var jeg slet ikke så selvkritisk som jeg er i dag hihi!) Jeg har mange gange haft lyst til, at lave mine første layouts om, men jeg gør det ikke!! Det kan godt være jeg på et tidspunkt bruger billederne igen på et nyt layout, jeg vil jo fx. gerne have noget tekst på de billeder af mine morforældre (det havde jeg ikke lige set lyset i dengang, det med tekst lol) lidt sværte havde vel også gjort underværker, men der er dog brugt lidt chalk! Dimserne ville jeg nok også have placeret anderledes idag! Det er nu lidt skægt, at kigge på de her gamle layouts, for egentlig er de jo lidt i den stil, som jeg godt kan lide stadigvæk, enkelt og uden alt for meget mønsterpapir, der må dog gerne være lidt mere end på de her! :)
Ha' en dejlig dag, jer som kigger her forbi!


mandag, oktober 22, 2007

Kort

Jeg har haft gæster det meste af weekenden, men et par kort er der alligevel blevet tid til at få lavet! Jeg har lavet et næsten magen til det i foregående indlæg, men prøvet at "drysse" blade ud over motivet denne gang. Jeg synes det gav det lidt mere liv!

tirsdag, oktober 16, 2007

kort med magnolia stempler

Jeg lavede dette kort med masser af stempler i går aftes. Da jeg var færdig synes jeg det så lidt bart ud (det gør det egentlig stadig!) så jeg punchede en masse bittesmå blade ud i efterårs farver og satte på som en ramme rundt om motivet! Stemplerne er fra Magnolia og de er farvelagt med Prisma color penne.
I aften skal jeg til tirsdags scrap (hos Marianne denne gang) og i morgen skal Karin og jeg ned på papirmuseet og sidde og scrappe, så jeg satser stærkt på, at jeg får lavet noget scrap jeg kan vise her på bloggen!

mandag, oktober 15, 2007

Kort med paper piecings

Jeg får ikke lavet så meget for tiden, det er ligesom om ferien og en slem forkølelse har taget energien fra mig...hmmm en ferie burde måske tilføje ny energi, så næste gang skal jeg nok bare på charterferie og ligge på stranden hele dagen??........NOT!!!! nej så bliver jeg hellere hjemme!

I går var der cybercrop på Scrapshop, det er vildt sjovt og jeg plejer at få lavet de fleste af opgaverne, men i går fik jeg kun lavet et navneskilt (som skal justeres ret meget, før jeg viser det her!) og et Halloween kort, som ikke nåede at blive færdigt til tiden. Jeg har genopdaget en af mine gamle favoritter "paper piecings". Jeg synes de er vildt hyggelige at lave, selv om de er ret tidskrævende og har også lavet et par julekort med snemænd. Mønsteret til den lille djævel er fra det første nr. af scrapbooking MM!




søndag, oktober 14, 2007

tagged

Jeg er blevet tagged af ELSE og KIRSTEN reglerne er som følger: Link til den, som har tagget dig. Fortæl 7 sandheder om dig, lidt forskelligt og lidt rart! Giv udfordringen videre til 7 personer i slutningen af blogindlægget. Læg en kommentar i deres blog, for at sige, at de er blevet udfordret.

hmmmm 7 sandheder...

1. Jeg er et stort rodehoved, trods det trives jeg dårligt i rod, jeg kan bare ikke finde ud af at holde orden!
2. Jeg har fløjet i helikopter over grand Canyon!
3. Jeg tuder over banale film!
4. Jeg leger ofte, at jeg shopper i web butikker, fylder kurven og lige før jeg når til betalingen, lukker jeg browseren ned! Skørt!!
5. Jeg er frygtelig nysgerrig!
6. Hvis jeg går i gang med en god bog, kan jeg ikke lægge den fra mig igen, før den er færdig. Så jeg læser mens jeg laver mad, spiser, vasker tøj osv. jeg læser også gerne hele natten!
7. Jeg hader, at købe nye sko!

Det er meningen man skal give den videre til 7 personer, så jeg giver den videre til
DIANA
Gitte
Helle
Charlie
Majer
Pia
Tina

lørdag, oktober 13, 2007

Sidste billeder fra ferien

Dette bliver de sidste billeder fra vores fantastiske ferie, jeg viser her på bloggen.....dvs. mange af dem bliver helt sikkert scrappet på et tidspunkt og så kommer de jo nok på igen :)


Sidste etape af turen havde vi bestemt skulle køres på Route 1 i Californien, den går langs med stillehavet og det er en fantastisk flot vej. For at komme derover skulle vi gennem nogle bjerge og vi havde fundet vejen på kortet og GPS'en. Hvad vi ikke lige kunne se, var at en del af vejen gik gennem en militærbase, så pludselig var der en bom og vagter på vejen (jeg turde ikke tage billeder af dem, så ærgerligt nok har jeg ingen). Vi kørte hen for, at spørge om det kunne lade sig gøre at køre igennem og det kunne det godt, dog med visse restriktioner. Vi skulle vise pas, kørekort og udlejningskontrakten på bilen og så fik vi udstedt en tilladelse, som skulle afleveres til vagten i den anden ende. Vi måtte ikke fotografere derinde og vi skulle holde os på vejen!

Et af de første glimt af Stillehavet.
Her kan man se hvor tæt vejen er på havet.
Smuk udsigt! Selvfølgelig skulle der soppes og selvfølgelig blev bukserne våde!
Solnedgang i Stillehavet!
God weekend til alle og tak fordi i kigger forbi min blog!

onsdag, oktober 10, 2007

Zion nationalpark

Min mor har efterlyst flere billeder fra vores ferie, så her kommer lige nogen fra Zion nationalpark, hvor vi er gået op til Emerald pools, som er nogle små søer og vandfald. Der var ikke meget vand i søerne, men lidt vandfald var der da! og selvfølgelig var der fantastisk smukt!




tirsdag, oktober 09, 2007

Super convention

Min weekend startede superhyggeligt allerede fredag med besøg af Majer og Diana. Vi fik ikke lavet så meget, men vi fik snakket og grinet og havde det hyggeligt. Håber snart de gør turen herover igen og gerne flere dage denne gang. Lørdag tog vi så til Ryslinge og det var jo som altid super hyggeligt. Jeg fik ikke lavet noget som sædvanligt, men jeg fik snakket en hel del :) Heldigvis holdt stemmen, men søndag var den væk og jeg har faktisk ligget i sengen lige siden, men pyt det var det værd og nu er jeg oppe igen og klart til tirsdags scrap. Da jeg ikke har fået lavet noget, kan jeg jo så vise det som jeg fik med i det nye blad - My scrap corner 3 kort (det ene kom de desværre til at skrive Sofies navn under, men det er altså mig som har lavet det!) og 1 lillebitte billede af et af mine layouts, som jeg jo så kan vise i stor størrelse her! Stempel fra Orion Design
Stempel fra Alota rubberstamps
Stempel fra Magnolia
Mine svigerforældre.







torsdag, oktober 04, 2007

Bryce canyon

I Bryce canyon var der nogle fantastisk smukke klipper, her er lidt billeder derfra.


I morgen får jeg fint besøg af et par skjønne Kjøvenhavnere (Majer og Diana), det glæder jeg mig helt vildt til, jeg er sikker på at vi får en hyggelig fredag og lørdag skal vi jo så til convention i Ryslinge og det glæder jeg mig også meget til. Jeg har været med hver gang, det har været afholdt, siden den første for 2 år siden!

onsdag, oktober 03, 2007

Ravn og Ravn

I Bryce canyon så vi ravne, det var lidt sjovt, for det er jo det vi hedder til efternavn. Her er en anden Ravn, fanget i et eftertænksomt øjeblik i Las Vegas!

mandag, oktober 01, 2007

Bamsebjørne og et kort med mine nye Prisma penne

Vi var så heldige, at se bjørne hele 2 gange på vores tur! Første gang var i Yosemite, hvor bilen foran os var stoppet op for dem, desværre holdt der også en ranger på den anden side af vejen, så vi blev hurtigt gennet videre. Billederne er ikke gode, for det er jo noget med at hive kameraet frem og bare skyde løs gennem bilruden, før de er væk igen, der er ikke tid til at tænke på zoom, indstilling og baggrund :) men hvis man ser godt efter, kan man nok se at det sorte i midten af billedet er bamser! Næste gang var i Sequoia, hvor der lige pludselig gik en bjørnemor med 3 unger over vejen lige foran os ca. 50 meter fremme. Jeg synes godt, at Stig kunne have kørt lidt tættere på, men det er jo vilde dyr og det skal man selvfølgelig respektere! Den 3 unge er oppe under træet til højre!
Og så har jeg lige afprøvet mine nye Prisma penne, de er vildt lækre at male med, de giver en helt anden farve end både akvarel og distress ink, så dem er jeg glad for at jeg købte...nu har jeg bare et problem....det er ikke nok med de 48 farver der var i æsken! Man kan heldigvis købe dem enkeltvis, så nu skal jeg bare have fundet en internet butik, som sender til DK!