onsdag, november 28, 2007

5 ord om mig

Jeg fik scrappet et LO til min BOM i går aftes! Planen var jo, at følge projekt hemlisar på SWE bloggen, men jeg kom bagud da jeg var på ferie, det gør nu ikke så meget for jeg har ikke tænkt mig, at lave dem alle sammen, da jeg synes nogle af emnerne minder for meget om hinanden! Desuden er også nogle ting jeg gerne vil have med, som måske ikke kommer der! Men det er jo heldigvis sådan, at man kan lave sin BOM (og alt muligt andet) lige præsis som man selv vil! :) For en gangs skyld blev jeg rigtigt godt tilfreds med mit LO!

Baggrundspapiret er Chatterbox, det prikkede bånd fra Brugsen, knapperne har fået prikker med en Signo pen og scrappes floss bundet i, MIG er chipboardbogstaver fra Making memories, ORD er rubons fra MM, 5 tallet er BG chipboard og karton er Bazzill.


tirsdag, november 27, 2007

Landstoken stempler

I sidste uge fik jeg tilsendt nogle stempler fra http://www.landstoken.se/shop/ en stempel butik i Sverige (Rigtig mange tak for de fine stempler Helena) og i går aftes fik jeg så tid til, at få lavet et par kort med nogle af dem. De små figurer hedder Bubbar og jeg synes de er rigtig sjove!



mandag, november 26, 2007

Ny bil!

Så har vi fundet en ny bil! Det blev ikke lige det vi havde tænkt på, men den er vist udemærket (jeg har ikke en dyt forstand på biler, de skal bare køre!) og når Stig får lavet den anden igen, bliver det min bil :) Vigtigst af alt, der er plads til 4 skøre scrappere og deres bagage! Vi havde snakket om en minibil, men der ville der jo ikke have været plads til ret mange scrappesager i sådan en, så den her er jo fin! Det er en Hyundai Eleantra 2.0 GLS årg. 2004 Sølvmetal, aircon., fjernbetjent centrallås, startspærre, el-ruder, el-spejle, radio/cd, kopholder, tågelygter, airbag, abs, servo, indfarv. kofangere, 1 ejer, ikke ryger, service ok, træk. Sådan ser den ud
(billedet og specifikationerne er lånt fra forhandlerens side) Tak for jeres søde kommentarer og for fødselsdags hilsener, det er først på torsdag jeg fylder år, men nu har jeg jo så fået endnu en fødselsdagsgave på forskud :) .......og solen skinner idag her i Lunderskov, så hvad mere kan man ønske sig?

søndag, november 25, 2007

Gamle biler og så er det nemt at have gæster!!

Vores gamle bil, som vi købte for ½ år siden, da Stig kørte galt, besluttede sig i torsdags for at den ikke ville mere! Tandremmen er sprunget og det vil blive uforholdsmæssigt dyrt at få den lavet hos mekanikeren! Sådan noget p.. rent ud sagt, det vælter lige vores planer om at købe en bil til mig og at Stig skulle beholde den her et par år, for nu er vi jo igen nødt til at hu hej skaffe en bil, i stedet for at finde den rigtige i ro og mag. Han mener dog, at han selv kan reparere den, evt. sætte en ombytningsmotor i, men det løser jo ikke vores akutte transport problem og jeg frygter det har lange udsigter, før jeg får min egen bil, som jeg lige havde sat næsen op efter...han er jo ikke jordens hurtigste og slet ikke mekaniker skumle skumle! Det betød så, at vi ikke som planlagt kunne besøge min moar i Silkeborg i lørdags (vi skulle ellers have kigget på bil til mig deroppe piiiv) så hun og hendes kæreste kom herned i stedet for og medbragte det mad vi skulle have haft deroppe.....3 retter som var lige til at varme og servere..... så er det jo ingen sag at have gæster, når de selv medbringer maden.....det kunne jeg godt vænne mig til hihi! De havde også min fødselsdagsgave med, en lækker stor flaske af min yndlingsparfume - Estée Lauder White Linen - og noget farligt fint dag og nat creme fra Kina med perler i...anti rynkecreme!! som om jeg har brug for det hprmfff....nå det ser nu meget lækkert ud. De havde også fået lavet et segl med mit efter navn på i Kina, så det var jo en herlig dag, trods vores bil problemer!

Jeg har ikke fået lavet noget kreativt i weekenden, men jeg kan jo vise et af de layouts jeg lavede sidste weekend i sommerhuset! Jeg har så mange billeder af Mads, hvor han sover! Tror jeg både synes han så så kær ud, men også at det var lidt dejligt, når han endelig faldt i søvn (som regel alle andre steder end i sin egen seng) for der var ret meget gang i ham dengang!

fredag, november 23, 2007

Pirat fra Orion design


Gurli http://oriondesign.blogspot.com/ har lavet nogle super søde pirater og nu har jeg så fået lavet et kort med en af dem. "Guldmønterne" er små punchede cirkler i guldpapir, ædelstenene er halvperler, papiret er fra min restekasse og bogstaverne er Sizzix Lollipop. motivet er malet med prisma penne.

onsdag, november 21, 2007

Julekort og et gulvtæppe med lyserøde pletter!

I går eftermiddags, da jeg var ved at forberede det jeg ville scrappe om aftenen til tirsdagsscrap, havde jeg et mindre uheld! Av for fa.... det gjorde ondt!! Min kære husbond havde været inde og finde nål og tråd i lørdags, da han var alene hjemme og havde åbentbart, uden at opdage det, tabt en synål på gulvet! Den jokkede jeg så lige godt og grundigt op i foden. Ca. 3½ cm af nålen sad i min fod, men heldigvis kunne jeg få fat på enden af den og efter en dyb indånding rykke den ud, hvilket udløste et veritabelt blodbad! Inden jeg fik rejst mig op og humpet ud på badeværelset, hvor jeg stak foden under den kolde hane, havde der bredt sig et pænt spor af blodpletter på mit gulvtæppe! Nå men det kolde vand fik da stoppet blodet og jeg kunne humpe ind og gå i gang med at rense tæppe, hvilket jeg troede, at jeg havde gjort omhyggeligt, men i dag er der "pæne" lyserøde pletter over det hele!!! Foden har det fint nu, ingen nævneværdig ømhed og hvis der var baktusser på nålen, er de sikkert skyllet godt og grundigt ud med de mindst 8 liter blod der kom ud!!! Lysten til at scrappe forsvandt ligesom, så jeg brugte aftenen på at beklage mig, få lidt orden på mine stempler og lave et enkelt julekort! Nu vil jeg så overveje om jeg skal forsøge at rense tæppet eller om jeg skal have et nyt på! Og nej jeg tog ikke billeder!!!

tirsdag, november 20, 2007

Vindere af lodtrækningen

Jeg fik hjælp af Mafiaen til at udtrække en vinder eller rettere to, så de kunne bevidne, at det gik retfærdigt til! Alle kommentarerne, som jeg havde printet ud, blev lagt i en skål og Linda og Charlotte trak de heldige! Send mig jeres adresser på charlotte.ravn@gmail.com og jeg vil finde en lille gave til jer!
Første vinder som blev udtrukket var .......















tahdahhhhh Susanne Meltesen....




Lidt senere besluttede jeg at vi skulle udtrække endnu en vinder (det var ski nok Karins himmelske æbletærte, som gjorde mig så gavmild hihi) og denne gang var det Charlotte, som var lykkens gudinde
og vinderen blev....




thadahhhh




Moster Olivia

mandag, november 19, 2007

Hjemme igen

Vi havde en super hyggelig weekend i sommerhuset, med masser af grin, god mad, lidt rødvin, guf i lange baner og de sædvanlige kærlige drillerier og vi fik ovenikøbet alle scrappet en del (dvs. en af os brugte mest tiden på at brodere! Jeg siger ikke hvem! hihi) Desværre måtte vi jo undvære Heidi og Susanne, som var forhindret i at deltage! I var savnet piger, men vi håber i kan komme med næste gang! Jeg fik selv lavet 3 layouts og et minialbum, som blev næsten færdigt! Der blev også udtrukket en vinder eller rettere 2 til min lille kommentar lodtrækning, men det gemmer vi til i morgen! Her er et stemningsbillede og et af mine layouts.


torsdag, november 15, 2007

Flere kort

Et par kort mere kort med magnolia stempler! Papiret på det lilla kort er noget oldtusse gammelt HOTP, som jeg købte da jeg boede i USA. Sjovt at jeg købte scrappapir længe før jeg begyndte at scrappe, men jeg synes jo allerede dengang, at det var fint til kort... NU skal jeg altså snart have scrappet noget også, men regner med at få lavet nogle layouts i weekenden, hvor Mafiaen tager i sommerhus. Ihhhhhhhhhhhh jeg glæder mig til en hel weekend med tøzerne!


tirsdag, november 13, 2007

Mandag aftens kort

Ja så var der gang i produktionen igen, jeg lavede et kort mere med den skønne dansende dame i går aftes (og kom lige til at bestille nogle af stemplerne selv hos http://www.artimpressions.com/ )

Husk at du stadig kan nå at være med i lodtrækningen om en lille gave, ved at lægge en kommentar under indlægget "1 års fødselsdag" jeg printer alle kommentarerne ud torsdag aften og tager dem med i sommerhuset, så Mafien kan bevidne at lodtrækningen går rigtigt til! og så bliver vinderen offentligt gjort i begyndelsen af næste uge!

mandag, november 12, 2007

Søndag aftens kort

Jeg har rigtig gang i kort produktionen for tiden, det er jo dejligt, men det går så til gengæld lidt sløvt med, at få scrappet noget! Nå men i weekenden skal jeg i sommerhus med mafiaen, så mon ikke jeg får scrappet lidt der? Jeg skal i alt fald have forberedt noget, da der jo ikke er plads til at jeg kan slæbe hele værelset med!

Her er et par af de kort jeg lavede i går aftes. De små journaling lapper er fra en æske jeg købte hos multiscrap, papiret er BG, stemplerne er Magnolia (jeg ser nu, at jeg har glemt at give dem kinderødt på!) fuglen er en punch og tillykke med dagen er et Orion stempel.


søndag, november 11, 2007

Kort igen

Jeg har leget med Karins stempler igen - hängler og de gamle damer og her er hvad der kom ud af det!



fredag, november 09, 2007

1 års fødselsdag!

I dag er det lige pæcis 1 år siden min blog gik i luften med det aller første indlæg! Jeg synes det er rigtigt hyggeligt at have et sted hvor jeg kan fortælle om stort og småt, vise mine krationer frem og hvor venner og familie kan følge lidt med i min hverdag. Jeg har på det år haft over 12.500 besøg og et utal af søde kommentarer, som allesammen jo gør mig noget så glad! Jeg får sågar også besøg fra det store udland, til trods for at jeg har valgt kun at skrive på dansk! Derfor har jeg bestemt, at jeg vil trække lod blandt kommentarerne her i dette indlæg og sende den heldige en lille gave! Du behøver ikke oprette en google konto for at skrive en kommentar. Klik på kommentarer neden under indlægget her og så vælger du bare at markere andet eller anonym (husk at skrive dit navn, så jeg ved hvem du er)

Rigtig god weekend til alle!

Et par kort

Et par hurtige kort, som jeg hyggede mig med at lave i går aftes......dog uden at være iført pirat udstyr denne gang hihi! Stemplet med den badende dame er et jeg har lånt af Karin!




onsdag, november 07, 2007

Tirsdags scrap med Den jyske mafia

Lidt stemnings billeder fra en helt alm. tirsdag aften her i Lunderskov! Vi har det altid noget så hyggeligt når vi 8 tøser i Den jyske scrappemafia mødes (navnet er et Majer har fundet på og det hænger ved) i går var nu kun 6 tilstede. Det er ikke altid vi er voldsomt produktive, men vi er super gode til at snakke og grine! Der er IKKE noget unormalt ved disse billeder, som Karin og Susanne underligt nok ikke tror jeg tør vise her på bloggen, vi er helt normale!!! LOL



(piratudstyret er et klippeark fra Karen Marie klip)

Endnu et julekort

Lavede endnu et julekort med Gurlis http://oriondesign.blogspot.com/ nye søde julestempler. materialer er ca. de samme som foregående kort!
Farverne ser dog lidt lysere ud her på min skærm, end de gør i virkeligheden, tøjet er faktisk pænt rødt og ikke lyserødt, som det ser ud til her!

tirsdag, november 06, 2007

Nye Orion stempler

I lørdags var jeg i Gislev og scrappe og det var som altid vældigt hyggeligt, masser af grin og sjov og jeg fik næsten lavet 2 layouts, de mangler dog stadig den sidste finish...jeg har bla. forlagt et bogstav, som jeg skar ud på Heidis cricut, så det må vente lidt med at vise dem her på bloggen! Jeg havde lovet at kigge på Kirsten Gros punch, som havde det skidt. Det viste sig, at være en større operation, da det var en anden slags punch, end dem jeg plejer at skille ad og jeg måtte tage den med hjem og lægge den i fuld narkose og give den en større operation! Den er nu vågen og har det fint, bortset fra et mindre handicap og kan igen punche blomster :)
Gurli fra http://oriondesign.blogspot.com/ har lavet nye stempler, nogle helt vildt søde pirat og julestempler, som jeg var så heldig at få en stak af i lørdags da vi var i Gislev. Jeg fik lavet et enkelt julekort med 2 af dem i går aftes (nissen og teksten). Det er malet med prisma penne og papiret er noget af det jeg købte i usa. Den lille juleklokke er en punch, også fra usa, købt på nettet for et par år siden!

søndag, november 04, 2007

You make med smile og RAK

Endnu en award til samlingen :) Jeg har fået denne You make me smile award af Charlotte, Jette, Kimic og Anne T. 1000 tak piger, den er straks sendt tilbage til jer, for i bringer også ofte et stort smil frem på mine læber med jeres søde kommentarer og alle de skønne ting jeg ser på jeres blogge! Desuden sender jeg den til alle, som er så søde til at kigge herind på min blog og især til jer, som lægger en kommentar til mig, det får altid et stort smil frem hos mig, når der popper en mail op og fortæller mig, at der er en kommentar på min blog :)
For et stykke tid siden udlovede Lisette/LAM en rak på sin blog, hvis man lagde en kommentar, det gjorde jeg selvfølgelig og jeg var så heldig, at mit navn blev udtrukket og her er den fine præmie. Tusind tak Lisette, jeg er rigtig glad for alle de flotte blomster, knapper og brads!

torsdag, november 01, 2007

Endnu et LO fra orlando

Så blev det også færdigt, det LO jeg startede på tirsdag aften! Simpelt, hurtigt og uden for mange dikkedarer, men sådan må det også gerne være engang imellem! Det er næsten mage til det foregående, stemplerne er clearstamps fra Autumn leaves og de små farvede felter er bagsiden af crate papir, jeg synes forsiden stjal for meget opmærksomhed fra billederne.