lørdag, januar 05, 2008

Nye Prisma penne og konfirmations kort

Jeg har længe gået og snakket med mig selv, om hvad jeg skulle/ikke skulle mht. til flere Prisma penne, for de 48 farver jeg startede med, er selvfølgelig ikke nok, når man nu ved, at der er 132!! Måske kunne jeg have bestilt dem enkeltvis, de farver jeg ikke havde, men enden på det blev, at jeg bestilte den store æske, som så kom igår....hundedyr æske, hundedyr i porto og selvfølgelig hundedyr i told!! Jeg nægter at skrive her, hvad de kom til at koste mig!! :) Nå men nu har jeg dem, så nu skal jeg have fundet en smart opbevaring til dem, for den er ikke så praktisk den her metalæske...måske et stort penalhus, eller en kuffert beregnet til akvarel blyanter eller noget lignede. Man kunne faktisk have fået sættet i en flot opbevarings kuffert i træ, men jeg blev bange for, at den blev for dyr at få sendt...måske skulle jeg bare have bestilt den alligevel?? Hvis nogen af jer ved hvor man kan få fat i sådan noget opbevaring, må i meget gerne fortælle mig det.De sidste par dage har jeg lavet konfirmations kort, så her er lige et par stykker! Jeg har brugt BG papir på begge 2. "Til konfirmanden" på det øverste er en del af et Orion design stempel! Teksten på det nederste er scannet fra en ordbog, sværtet med distress ink og klippet med en mønstersaks! Stemplerne er fra Magnolia, malet med Prisma penne og som sædvanligt, ser de meget lysere ud her, end de gør i virkeligheden! God weekend til alle, det er jo det perfekte scrappevejr!
10 kommentarer:

Karin sagde ...

Lækre kort som sædvanlig :o)
Ja, og i dag hvor vi er iset inde, er der jo slet ingen undskyldning for ikke at scrappe... vel? ;o))

Linda Hyldahl sagde ...

Tillykke med anskaffelsen af prisma pennene og flotte kort som altid :-). Ja det er ik' vejr til andet end scrap og projekt "rydde op i hobbyrummet" MEN jeg synes det er lidt sjovere at sidde foran pc'ern og se hvad man ku' lave!! God dag:-)

Anonym sagde ...

hi hi, sikkert et 3 cifret beløb ;) super lækre kort!! og det ser nu flot ud med de prisma penne, lige meget prisen !!

Charlie sagde ...

NU er det jo ikke alt der er godt der kan "betale sig", så det regnestykke skal man ALDRIG lave. Tag nu f.eks. en dejlig mand som du og jeg jo begge har - de er da heller ikke billige i drift - men vi beholder dem jo alligevel. LOL

FINE kort - jeg håber også at få lavet lidt i weekenden.

piabau sagde ...

Super flotte kort, ja tænkte nok at du ikke kunne nøjes med dem du havde, du skal da også ha' det bedste med alle de kort du laver. God lørdag

Jette/Thanni sagde ...

Super flotte kort :)..og nej hvem kan nøjes hvis man ved der findes mere ;D

Kirsten Gro sagde ...

Til lykke med dit nye malergrej :-) Sådan en træ æske kan du købe hvor der handles med kunstnerartikler.Hvis du nu bliver træt af at have for mange penne, så er jeg da gerne til rådighed med et kærligt og oplevelsesrigt hjem :-)

Majer sagde ...

Tillykke med dine nye penne... skide vær med prisen ;-)Bare de lever op til forventningerne og du er blevet lykkeligere, at af eje dem alle :-)

Susanne sagde ...

Tillykke med alle dine nye Penne,Ja jeg kan sagtens forstå du måtte eje dem alle, du bruger jo virkelig meget med farvelægning og når man er så øvet, så skal der jo også andre udfordringer til med farverne.
Flotte kort som sædvanlig :0)

Moster Olivia/Pernille sagde ...

Super søde kort og jeg er især vild med detaljen fra ordbogen. Den idé vil jeg lige lege lidt videre med her hos mig :-)
Jeg har jo også fået gang i stemplerne efter jeg har fået mine farver. De er ikke af mærket Prisma Penne, men det er samme princip og de er rigtig gode! Måske skulle vi sammenligne dem en gang...hi hi hi..Tillykke med den nyanskaffelsen