fredag, marts 21, 2008

Mit nye "barn"

Nå.... jeg ved jo, at nogle af jer er spændte på, at høre mere om mit "barn", så her er han, min lille dreng, 12 uger gammel og en Maine Coon (dog uden stamtavle og alt det der, som vi jo alligevel ikke skal bruge til noget!). Han er lige flyttet ind i dag og har allerede indtaget huset og sit nye legetøj! Lige nu ligger han og sover på min kontorstol, inde på mit scrappe værelse! Er han ikke bare skøn?


29 kommentarer:

maria sagde ...

Nøøøøj hvor er han sød.

tillykke med ham :0)

Sine sagde ...

Hvor er han fin! Har han mon et navn den lille fyr? :D

rnielsen79 sagde ...

Stort tillykke med ham. Han er da bare skøn. Glæder mig til at se flere frække billeder af ham på LO's:-)

MH72 sagde ...

Tillykke med sønnen ;-) Jeg glæder mig til at hilse på ham... .nej det gør jeg jo faktisk ikke *LOL*. Men jeg håber på at jeg kan blive "tirsdags-venner" med ham - det bliver så den første kat hvor det lykkes for mig!!!

Jette/Thanni sagde ...

Åårh hvor er han da sød :)..Tillykke med ham...:)

Rumlebumle sagde ...

Nøj hvor er han bare sød.. Jeg har selv en der ligner ham meget godt. En langhåret en af slagsen.. :) Hvad skal han hedder?

Mette Jensen sagde ...

Hvor er han bare sød og lækker

Linda Hyldahl sagde ...

Tillykke med ham - han er godt nok nuser :-)

Sarah sagde ...

Han er da bare helt vidunderlig...
Tillykke med ham og God påske

Diana sagde ...

Nårh, lille bamsemand, hvor er han sød ! Du er modig at få en Maine Coon i huset - har du ikke hørt at de ææælsker at lægge OVENPÅ scrappesager og gerne træder i nymalede sager og skal krammes 59 minutter i timen ???

Tillykke med den lille creme-bolle

Anonym sagde ...

Hejsa.
Ja han er både sød, fræk og lækker, det glæder især Maja-Beninge han hygger sig:)
Tillykke med ham.
Vi ses på tirsdag:)
Kuns Heidi70
ps. Skal lige finde ud af hvordan jeg skriver en kommentar uden at være anonym:(

Jette / ma11edina sagde ...

Ja, jeg er solgt - helt solgt!! :-) Hvor er han bare nuttet - nu er jeg jo også totalt katteelsker ;-) Synes katten er et vidunderligt dyr - og sådan en killing kan holde én igang...glæder mig til at følge med i hans vækst - og når han bliver STOR :-) Så kræver han måske mere plads på scrapværelset... Min bror, som også har en kæle-maine coon måtte skifte kattelemmen ud med en hundelem ud til buret, kurven med en hundekurv og ellers indskrænker de sig i sofaen når han også er der hihi...Tillykke med det nye dejlige familiemedlem

lam sagde ...

Nu er jeg jo et udpræget hundemenneske, men sød det er han nu. Tillykke med ham.

Christina / LaChris sagde ...

Tillykke med "barnet" ! Ja, jeg er jo også 100% hundemenneske..meeen jeg kan også god falde for sådan en sød lille fyr..ingen tvivl om det. Han MÅ da scrappes pronto !

Charlie sagde ...

Til lykke med ham - selvfølgelig er du da en katteperson - jeg var ikke i tvivl!! Lige så søøøøøde hunde er, så er kattes lidt "du skal ikke tro du er noget"-personlighed lige noget for sådan en som dig. Han er SÅÅÅ nuttet og NEJ jeg skal ikke have kat igen - men han er da fristende. STORT til lykke med ham og ja (fnis) - han skal nok "hjælpe" dig med alle dine scrappeting.

Charlie sagde ...

Nu kan jeg ikke huske om man kan forudsige hans voksenstørrelse ud fra hans knurhår, men hvis han skal vokse sig til dem han har på det nuttede foto - så bliver han godtnok en STOR MISSEKAT... LOL

Karin sagde ...

Han ser både sød, blød, lækker og dejlig ud... glæder mig til at hilse på ham på tirsdag... mon der er plads i min Tote?? ;-)

Rikke Eskildsen sagde ...

Hvor er han bare SØD. Tilykke med ham. Hvad skal "barnet" hedder?

marianne sagde ...

Åh, han er vel nok bare SKØN!!! 1000 gange tillykke med ham. Hvad skal han hedde??

Jannet sagde ...

Der er ikke så meget at sige, andet end at han er da bare skøn !!
Tillykke med ham

netti sagde ...

hvor er han superlækker og sikke en flot farve han har, men hvad hedder han?

piabau sagde ...

Åh hvor er han bebårende, så sød og dejlig, vi har selv Findus som også er en maine coon, tillykke med ham

Dorit sagde ...

Nej, hvor dæjlig en skøn bette mis, siger en katteææælsker... sikke nogen frække øjne han har, lige oplagt til sjov. Og ja, du kan være sikker på han gerne vil hjælpe med at scrappe, det er alle katte vist vilde med, så'n lige med at hoppe op i alt det "løse" som ikke lige er limet på endnu !Troede lige du havde adopteret et barn i Afrika, men det kan du jo gøre en anden dag...
Nu er vi bare spændte, hvad navnet blir ?

Anonym sagde ...

Hvor er han da nuttet,tillykke med ham.
med venlig scrappehilsen

Pia D

Linda sagde ...

Tillykke med ham ! Hen er bare sød og dejlig. Jeg var ellers sikker på at du skulle have en lille hundehvalp. Men missen her er da også sød.

Gitte sagde ...

Gud! hvor er han dog bedårende og slet ikke til at stå for. Og har da vist også taget jer med storm - ser det ud til. Held og lykke med ham.

Majer sagde ...

åhhh nej... hvor er han dog en lille lækkerbisken :-) Sådan en vil jeg også have i den farve... hmm... Øv nu har du endnu en ting, jeg kan være misundelig på ;-) Glæder mig til at møde ham engang.

Tillykke med ham :-)

Christina sagde ...

Fantastisk kat! Hvor er han bare nuser!!!
Tillykke :-)

Kirsten sagde ...

Ja, jeg må jo nok indrømme, at jeg ikke er "til" katte, - men her må jeg godt nok overgive mig. Han er da bare for skøn. Glæder mig til at se nogen flotte LO'er med "barnet" :-)