mandag, september 08, 2008

Skøn weekend

Fredag eftermiddag kørte Karin og jeg over til Else, som var så sød at tilbyde at huse os i weekenden. Vi måtte jo bare med til SAM, som denne gang forløb over 2 dage! Det har bare været en kanon hyggelig weekend, men kors hvor er jeg træt i dag! Jeg fik ikke lavet mere en 1 LO og 2 kort på de 2 dage, men jeg fik shoppet en del og snakket rigtigt meget ;) og jeg hyggede mig bare helt vildt!

Endnu et LO med billede fra min smukke guddatters konfirmation (jeg har stadig ikke fundet ud af hvad fotografen hedder!)

og det ene af de 2 kort jeg fik lavet!
Nu står den vist på ren afslapning resten af dagen, selv om jeg har nogle hængepartier, men det må blive når energien vender tilbage :)

14 kommentarer:

Pia sagde ...

Kanon flot lo og kort og endnu flottere IRL.Hyggeligt at tale med jer derovre fra og synes også det var en super weekend

Karina sagde ...

Rigtig flot kort og LO.
Jeg synes også, at der var en hyggelig stemning til SAM. ( OG jeg fik også shoppet igennem ; ))

MH72 sagde ...

Hvor er det bare et skønt LO. Og for pokker det er et flot kort - det er jeg vild med!
Dejligt at høre at I havde en skøn weekend :-)

lam sagde ...

Tusind tak for dejligt selskab og hyggelig mobning ved bordet ;O) Dejligt at have så meget tid til at snakke. Ja du ved jo, jeg synes du er fantastisk dygtig og dine kreationer er endnu flottere IRL

Christina / LaChris sagde ...

Meget smukt LO ! Og det kort er da for lækkert med de vintage tags ! Ja, det var en skøn weekend i Ringsted...og vi fik da lige sagt et hurtigt "HEJ" til hinanden :O)

Jette/Thanni sagde ...

Det var da det smukkeste LO OG billede!! :)
..og et skønt kort :)

Inger sagde ...

En helt skjønn LO og kjempestilig kort Charlotte! Takk for hyggelig kommentar i dag også :O)
Jeg har forresten en Giveaway på siden min.. :)
Ha en fortsatt god kveld
Inger

Netti sagde ...

Hej Charlotte.
Tusind tak for en rigtig dejlig weekend :o)
Aldrig har jeg set een tage så lang tid om et layout *G* Men meget af tiden gik jo med at sy...Bemærk lige piger at hun har syet to af siderne med sådanne dobbeltsting eller hvad de nu hedder. De trak tænder ud men det ser godt ud.
Det layout er SÅ flot og gennemtænke!!
Dit kort er superfedt og jeg fortryder at jeg ikke fik fat i det ark med tagsene.
Vi ses i ryslinge :o)

charlotte sagde ...

Hvor blev LOet bare smukt. Elegante farver og pynt - meget passende til det smukke foto. Jeg er vild med blomsterranken op langs fotoet, det ser såååå godt ud.
Og kortet er cool! Sej måde at bruge tagsene på!

Gitte Ottosen sagde ...

Jeg er helt vild med de layouts du har lavet med den smukke konfirmand, det er dejligt enkle og stilfulde LO's. Og så er der vist ingen øvre grænse for din fantasi med kort, forrygende!!
I øvrigt rigtig dejligt at se dig igen i Engesvang forrige weekend.

Jette / ma11edina sagde ...

Endnu et skønt konfirmand-LO, til makkerLO´et fra Engesvang! Det her matcher fuldt ud det andet, de er så flotte og gennemførte.
Virkelig fedt kort!! Smart med tagsne...sikke en kreativitet og fantasi :-)

Eva Dohn sagde ...

Flot layout og kort! Det lilla-blomstrede papir du har brugt til layoutet brugte jeg på begge de layouts, jeg fik lavet på SAM :o)

Raziel sagde ...

Super fed opsætning på det kort! Det må liftes engang. Også et lækkert LO. Enkelt og smagfuldt :)

Majer sagde ...

Det er et rigtig flot LO du har lavet og kortet er super lækkert. Det er da utroligt så meget du nåede at lave... Du laver da ellers aldrig noget, til de store crops!! Flot gået, Charlotte ;-)