mandag, december 22, 2008

Murphy

I dag fylder min lille missekat 1 år. Han er fræk som bare pokker, men skøn og dejlig. Han er meget social og er helst lige i nærheden af mig hele tiden. Han brækker sig af makrel, tørfisk får bare et foragtelig puf med poten, men rosiner og riskiks står han næsten på hovedet for! Han er ude et par gange om dagen, men bliver pænt i nærheden og kommer som regel når jeg kalder på ham. Se hvor stor han er blevet.
My kitten is 1 year old today. He's a real bandit, but he's so cute. He's very social and wants to be near me most of the time. He dosen't like fish, but rasins and ricecakes he will do almost anything for! He is outside a coupple of times during the day. He stays nearby and useally he comes when I call on him. Look how much he's grown.


Murphy 3 måneder

Murphy 1 år

Jeg er færdig med julegaverne og mangler nu bare at købe lidt mad og gøre lidt rent. Juletræet kommer Mads og hjælper med at pynte i morgen. Jeg er lidt spændt på hvad Murpy siger til juletræet, mon det får lov at stå i fred? Vi har snakket om, at sætte en krog i loftet og tøjre det fast og glaspynten kommer nok ikke lige på i år! Er du klar til at holde jul?
I'm almost ready for christmas, just need to do some crocery shopping and clean the house a little bit. Tomorrow my son Mads is comming to help decorating the tree. I wonder what Murphy will do when the tree comes up? We are talking abut tieing it to a hook in the celing and not putting glass things on this year.
Are you ready for christmas?

19 kommentarer:

Pia sagde ...

Stort tillykke med Murpys 1 års fødselsdag, nu begynder hans pels at ligne Main Coon kats voksenpels, han er bare så skøn.Jeg er ikke helt klar til jul mangler de sidste gaver og indkøb, børnebørnene kommer i morgen og hygger og pynter vores kæmpe træ.Gemalen faldt torsdag og brækkede anklen og er ikke til nogen hjælp, sidder med 3 dobbelt stor fod med skinner på, så det har forsinket lidt at vi ikke er 2 som beregnet.Du må have en dejlig mandag.

Lena Katrine sagde ...

For en nyyydelig katt!
Jeg har også en langhåret sort og hvit skogskatt - hun har nettopp fyllt 11 år!

Ønsker deg og dine en riktig god jul og et godt nytt år!

Diana sagde ...

Tillykke med bassens fødselsdag- håber at han bliver fejret på behørig vis og tro mig.... det juletræ får IKKE lov at stå i fred !!!

Linda sagde ...

Tillykke med Murphy han er jo en lidt speciel kat. Tror måske det er en god ide med en krog i loftet:0) Jeg er ikke helt færdi til jul endnu - jeg skal lige på arbejde i morgen og så have en tur omkring Århus i aften. Men så er det også ved at være tid til at lade julefreden sænke sig. God mandag til dig Charlotte.

LaChris sagde ...

Tillykke til Murphy...sikken en mislykke :O) Han er bare SÅ flot...og det kommer fra hjertet af en hundeejer ! Synes også at det lyder som en god idé med at tøjre juletræet...jeg tænker jo straks "Fars fede juleferie"...selvom det godt nok var hunden der sprang ind i træet !

ulrika_m sagde ...

Vilken fantastiskt vacker katt du har! Roligt att se bilder både från kattunge-tiden och den stora ståtliga vuxne Murphy ... En riktig snygging har han blivit och det verkar som att han är en väldigt mysig kisse.

Charlie sagde ...

STORT til lykke med banditten. Så har han fødselsdag samme dag som min datters bamse. Den er nemlig også blevet fejret i dag. Ja jeg er klar til jul - men nej jeg er overhovedet ikke færdig med diverse - men tro mig JUL skal det nok blive alligevel. Tror vi bager de sidste småkager i aften ved 22-tiden - så hvis du kan dufte vanillekranse på det tidspunkt - så er det fra mig til dig. =0)

madamtridse sagde ...

Tillykke med Murpy, hvor er han bare lækker. Et skønt fødselsdags billede af ham. Jeg ville købe julekugler i plast, dem jeg har er fra IKEA og ligner glaskugler. Så ville jeg nok også sætte en krog i loftet.:)
Jeg har pakket alle julegaverne ind idag. Købt de sidste raftlegaver til de andre juledage. Så jeg håber jeg har styr på det.
Du må forsat ha en rigtig god
22.december aften

linda.k sagde ...

Tillykke med ham, han er bare så flot en kat! Jeg er helt klar til jul, mangler at pakke gaver ind, det sker i aften. Imorgen står den på familie hygge, og det gør den i øvrigt resten af julen. Ha' en rigtig god jul, håber Murphy kan holde poterne for sig selv ;) i forhold til juletræet.

Margit sagde ...

Til lykke med Murphy.. han ser sød ud. Jeg er næsten klar til jul... men mangler bl.a. at pynte juletræ ;-)
God aften.

Dorit sagde ...

Han ligner en KONGE på sin trone, sikke stor og flot en missekat, i hvert fald ser han ud som om han kender sit værd.
Med hensyn til juletræ, ja så har jeg erfaring fra mine tidligere katte, de hopper op i det og leger med stadsen, så bind endelig træet fast til loftet og hæng ikke de gamle flotte glaskugler inden for missens hoppe-op-afstand !!
TILLYKKE med 1 års dagen, så skal der 1 lys i riskagen !

Karina sagde ...

Nåå hvor er han sød og hvor er han blevet flot.
Det var nok en meget god ide at binde juletræet op og ikke have kugler på de nederste grene.
God jul til dig og din familie og kat ; )

Inger sagde ...

Et stort tillykke med 1 årsdagen
til denne sjarmøren! En virkelig
skjønn kattepus :)
Ønsker dere en riktig God Jul
og et Godt Nytt År.

klem fra Inger

Eva Dohn sagde ...

Tillykke med Murphy - det er godt nok en lækker kat :o) PS lækker gave du har lavet i forrige indlæg og god ide med kuponhæftet.

Jette / ma11edina sagde ...

Tillykke med Murphys føs´da :-) Hvor er han altså bare skøn.... FLOT kat! Ang. juletræet...god ide at tøjre det til loftet, Franz væltede vores sidste år, og nu, flere kilo tungere og stadig lige nysgerring og vild med træer, så overvejer vi det kraftigt - også fordi han faktisk HAR væltet det til aften, før det overhovedet kom rigtigt op at stå!! Rigtig glædelig jul :-)

lam sagde ...

Stort tillykke med Murpys 1 års fødselsdag og rigtig glædelig jul til dig og din familie

Jannet sagde ...

Stort tillykke med fødselsbarnet, har er godt nok blevet stor.
Glædelig jul til dig og din familie

MH72 sagde ...

Tillykke med fødselsdagen til den skøre kat - jeg håber juletræet (inkl. pynt) står endnu :-)

Rigtig glædelig jul til dig og resten af familien!

madamtridse sagde ...

Jeg vil ønske dig og din familie en rigtig glædelig jul samt et lykkebringende nytår.
Det er altid inspirende at komme forbi din blog. jeg glæder mig til at følge din blog i det nye år.
Juleknus Gitte