fredag, juni 27, 2008

Studentergave

Min søns kæreste Anna, blev student i onsdags og her er gaven/kortet jeg har lavet til hende! Hun skal have den i morgen aften, når vi skal til studenter gilde. Jeg er lidt spændt på hvad hun siger til den, men hun har jo heldigvis masser af humor, så mon ikke den bliver godt modtaget?
Jeg regner ikke med, at hun kigger her forbi :)



Award


Jeg har fået denne award af Rikke http://troll13.blogspot.com/

Rules are; Who gets the AWARD “ Brilliant WEB-blog ? “Web sides and blogs, witch contents and designs YOU think, are especially noteworthy. Award rules are: Winner takes and uses the LOGO. Make a link to the page who gave you this award. Find at least 7 pages to give this award – (best blog design, best show of designs, whatever YOU find to be the reason why it is the most BRILIANT web page). Make links to the pages you choose. Make a comment and let them know they have been AWARDED.

Det er svært, at vælge hvem jeg skal give den videre til, der er jo så mange fantastisk dygtige bloggere rundt omkring, men her er de 7 jeg har valgt!

http://troll13.blogspot.com/ Jeg vælger, at give den tilbage til dig Rikke, for det er helt fantastisk hvad du kan med dine QK dies!
http://gsensmormor.blogspot.com/ fordi du er imponerende dygtig, uanset om det er patchwork, scrapbooking eller alt muligt andet kreativt!
http://gittesscrapbooking.blogspot.com/ fordi du tager nogle helt fantastiske billeder (selv om du ikke helt vil være ved det) og fordi du laver nogle super smukke kort og layouts!
http://meltesens.blogspot.com/ fordi du har din helt egen stil og du laver blandt mange andre lækre ting, nogle helt imponerende minialbums med så mange fede detaljer!
http://ordetpaabordet.blogspot.com/ Fordi du har ordet i din magt, det er altid spændende at læse hvad du skriver, du har en fed humor og fordi du er et pænt og ordentligt menneske ;)
http://majer.dk/ Fordi du laver nogle totalt lækre ting, har en fed stil og din blog ser bare så lækker og indbydende ud!
http://hjemmehoscharlie.blogspot.com/ fordi du laver nogle super flotte personlige kort, har en skøn humor og fordi vi er navnesøstre!

mandag, juni 23, 2008

Cybercrop

I går var der cybercrop på http://www.scrapsisters.dk/ Det var et kanon godt arrangement, som Kirsten og Anne havde stablet på benene! Jeg fik lavet 2 layouts - det ene efter en skitse og det andet skulle være med mindst 3 billeder. Begge layouts blev til mit forsømte ferie album (men vi kommer jo nok ikke på ferie i år, så der er jo masser af tid til at få det gjort færdigt!!!!) Man skulle også scrappe et eller andet fra sin skraldespand! Jeg havde ikke rigtigt noget brugbart i min, så jeg måtte lide den tort, at spise de sidste vafler uden is, for at få en dåse at scrappe!! Jeg manglede lige noget til at opbevare mine knapper i, så den blev dømt til knappedåse! Der var i alt 8 opgaver, men det her var de 3 jeg havde energi til!



Jeg har fundet min manglende ørering. Den lå og hyggede sig under brusekabinen sammen med ca. 1 million nullermænd! Jo Linda! Murphy er en underlig kat! Han laver så mange skøre ting...jeg har aldrig før hørt om en kat, som spæner hen til døren, for at se hvem der kommer, når det ringer på??... også selvom han er ude på terrasen! Han står også pænt og tager imod sin far i døren hver dag, når han kommer hjem fra arbejde! Han er i det hele taget en meget social kat og han er bare super skøn og underholdende!

søndag, juni 22, 2008

Murphy ½ år i dag!


Jeg ved jo at bla. min mor og svigermor spændt følger med her, for at se billeder af deres "barnebarn" Murphy og da han har ½ års fødselsdag i dag er dette indlæg kun med ham! Billedet er taget her til morgen på hans nye yndlingsplads...håndvasken på badeværelset! God søndag! Nu vil jeg lede efter den ørering, som på mystisk vis er forsvundet fra bordet på badeværelset!!

torsdag, juni 19, 2008

Kort til en nyudlært kok og en genial punch


Et bestillingskort til en nyudlært kok! Hängler motivet er et jeg har lånt af Karin og det er længe siden jeg farvelagde det...nu fik jeg så brug for det på et kort!

Denne geniale punch måtte jeg bare eje, den udkommer desværre først til næste år her i DK, så jeg har købt den hos http://www.crafttownhobbylandusa.com/index.htm den er helt ny også i USA, så det var ikke helt let, at finde et sted de solgte den, men jeg er jo stædig! Nu skal jeg så lige lege lidt med den, så jeg kan få alle 4 hjørner pæne :)

tirsdag, juni 17, 2008

Tagget

Jeg er blevet taggget af Diana og MH72 og skal svare på 5 spørgsmål om mig!

1. Hvad lavede du for 10 år siden ?
Øhhh? Ja hvad lavede jeg egentlig? Det samme som nu vist nok! Så lidt som muligt!

2. 5 ting på min to-do liste i dag:
Redde mine scrapsager fra Murphy - smide Murphy ned fra køkkenbordet - Samle mit affald fra papirkuven op hver gang Murphy vælter den - Lukke Murphy ud og lukke Murphy ind - Scrappe med mafiaen i aften juhuuu og forsøge at få Murphy til at lade være med at hugge deres ting!

3. Snacks jeg kan lide:
Alt hvad der feder og er usundt!

4. Ting jeg ville gøre hvis jeg var milliardær:
Invitere mine scrapveninder på det ultimative scrapcruise - bygge et nyt hus med det perfekte scraprum - rejse sydpå hele vinteren hvert år! - Forsøde tilværelsen lidt for min nærmeste familie og ellers bare nyde livet, som jeg plejer!

5. Steder jeg har boet:
Ikast- Silkeborg - Nørresundby -Ålborg - Connecticut USA -Lunderskov


Jeg har ikke lige styr på hvem der har fået den, men jeg sender den videre til meltesen , kirsten og godtesen

lørdag, juni 14, 2008

Nyt stempel fra Orion Design


Rædsel og gru - igår eftermiddags røg vores TDC internetforbindelse og den kom først igen sent på aftenen :( Nå intet er jo så skidt, at det ikke er godt for noget - for det gav mig tid til, at få lavet et kort med det nye stempel, som Gurli fra Orion design sendte til mig den anden dag! Et super sødt brudepar! Jeg gik vist lidt amok i de punchede blomster :) "Tillykke" stemplet er også Orion, papiret er fra Netto og blomster båndet er vist nok købt i Panduro engang.


Sådan så Murphy ud da vi kom hjem fra dyrlægen den anden dag, men der er ingen grund til, at have ondt af ham!! Allerede kl. 21.30 om aftenen lå han på mit bord, midt i mine scrapsager og forsøgte som sædvanligt at hugge det hele. I dag har han tyraniseret mig siden kl. 6 i morges, så han er fuldstændig frisk igen!!
God weekend til alle og mange tak for alle jeres søde kommentarer!

torsdag, juni 12, 2008

Et hus som minialbum

Via en norsk blog faldt jeg over en super lækker blog! Det er en polsk pige og hun er godt nok dygtig! Hun har bla. lavet dette flotte hus
http://karolakraftuje.blogspot.com/2008/05/scrappy-blue-house.html som jeg jo bare måtte prøve at lifte! Det var altså ikke helt let, at tage nogle gode billeder af det og nu gider jeg ikke prøve mere!




Murphy klarede operationen fint i går og er allerede i gang med alle sine sædvanlige narrestreger! Hans ører ser ikke særligt kønne ud, de er helt sorte af tatoverings sværten og de har barberet hans fine lange øreduske af :( Jeg håber godt nok de vokser ud igen!

onsdag, juni 11, 2008

Murphy

Uh min lille missekat er hos dyrlægen i dag og når han kommer hjem er han ikke mere en han, men en "den"! Han er jo helt vild med at være ude, så det var på tide at få ham øremærket og så kunne vi jo ligeså godt få ordnet det andet sammen med. Det er helt underligt, at gå rundt herhjemme uden ham! Ingen skin angreb på mine fødder, når jeg går rundt i huset og jeg kan skrive på mit tastetur uden at skulle skubbe ham væk hele tiden. Der ligger ikke nogen og snorker i vindueskarmen (og skvatter ned, når han vender sig)......ih jeg savner ham allerede :)
Her er lige et par billeder af ham. Det ene er ude fra haven og det andet tog jeg den anden aften, da han havde hovedet helt nede i mit glas isvand! Skøre kræ!
Jeg har også shoppet lidt...en ny skæremaskine fra MM og en bøjelig lineal, som jeg længe har ønsket mig! Skæremaskinen har selvslibende kniv og skærer ikke med i en gummimåtte, som så mange andre skæremaskiner. Så mon ikke man kan spare nogle penge på det i det lange løb?Nu er jeg så spændt på om jeg bliver tilfreds med den, jeg har jo efterhånden afprøvet nogle stykker! Jeg har købt den hos http://www.scrapbookshop.de/shop/index.php



mandag, juni 09, 2008

Lige et enkelt kort mere


Hun er jo bare for sød, den lille jordbærpige fra hängler! God mandag!

Blog-candy

Hvis man linker til dette er man med i lodtrækningen om nogle fine præmier og hvem vil ikke gerne være det :)
Unik Hobby har fået sig et designer team med nogle super dygtige piger
så kig forbi Deres blogge og bliv inspireret.Rikke Næhr www.troll13.blogspot.com
Tanja Simonsen www.tanjas-hule.blogspot.com
Stinne Krog *S* www.homemadeby-stinne.blogspot.com
Dorte Nielsen www.dot-scrap.dk

fredag, juni 06, 2008

Et enkelt kort og en award


Et kort mere med mine nye hÄngler stempler og med det lækre papir fra Maja design! "Tillykke" er et Orion Design stempel

og så er det award tid igen!
Jeg har fået denne af Stine som skriver: Fordi du , selvom du er medlem af en mafia, er en hyggespreder-scrapper.
og af Godtesen som skriver: Du var med til at sætte mig igang oprindeligt, først med blomsterkortene og siden med min allerførste scrapside. Og siden har du igen og igen inspireret mig med de ting du laver, og vi har haft mange hyggelige og kreative timer i sommerhuse og hos dig.
1000 tak skal i have begge 2! Nu må jeg så lige tænke over hvem jeg skal sende den videre til!

torsdag, juni 05, 2008

Flere kort



Jeg laver stadig kort i stor stil.... :) og nyder det gode vejr!

mandag, juni 02, 2008

Kort




Jeg får ikke scrappet for tiden, men jeg får lavet en del kort, både med og uden stempler. Her er et med et af mine nye hÄngler stempler og et helt uden stempler! Papiret på det øverste er Maja Design, som Scrapbookfun snart får hjem og papiret på det nederste er noget, som jeg har haft liggende et par år. Sommerfuglen er fra KM klip og er sværtet med distress ink, teksten er fra en gammel bog uden for og bagside, jeg købte på et marked engang for et par kroner!