tirsdag, november 25, 2008

Telefonleg på Scrapsisters

Jeg har deltaget i en sjov udfordring på Scrapsisters. Det gik ud på, at vi fik tilsendt et LO fra Cecilie, som vi skulle lifte og så sende vores lift videre til den næste på listen. Her er mit bidrag. Jeg skulle vist have valgt en anden farve karton til overskriften, som står forneden på billedet, for den er ikke let at se her på skærmen.....den er heldigvis tydeligere når man ser layoutet i virkeligheden! Billedet er et jeg tog i Yosemite sidste år.
Du kan se alle de andre flotte layouts, som var med i legen HER

I weekenden var jeg til at stort og meget hyggeligt crop i Nordsjælland sammen med en masse dejlige og kreative quinder. Vi havde det kanon hyggeligt og der blev rigtigt kræset for os hele weekenden. Jeg fik lavet lidt mere på mine ting fra Holland, men fik ikke gjort noget af det helt færdigt, der mangler stadigt lidt finesser. De skal nok komme her på min forsømte blog, når de er helt færdige.

tirsdag, november 18, 2008

Scrapaganza

Vi havde bare en helt kanon tur til Holland Fede kurser, søde og dygtige undervisere og masser af skæg og ballade, både dernede og på togturen ud og hjem Hotellet vi boede på var kanon lækkert og forplejningen udemærket. Jeg var ret skuffet over shopping mulighederne, der var kun 1 butik og de havde ikke noget nyt og spændende med! Der var ikke engang mulighed for at købe materialerne, som blev brugt på kurserne...med mindre man købte et ekstra kit! Vi fandt dog en lækker scrapbutik lidt væk... dvs. pigerne fra Ålborg gjorde.... Heidi ringede og fik hende til at holde åben lidt længere lørdag, så Jette W, Ann Cecilie, Putte, Heidi og jeg susede afsted og fik rigtigt powershoppet og det reddede jo shopstinenserne! Jeg manglede lidt hyggen og fælles arrangementerne, som der er ved ScrapEvent i Sverige og informationen var heller ikke noget at skrive hjem om! Der var lidt leg meget sent lørdag aften og det var rigtigt sjovt...noget med at vedgå, at man var scrapaholic og noget med at løbe frem og tilbage. Jeg blev dog ikke til det var slut, for jeg var for træt! Men trods alt var det en vidunderlig, skøn og dejlig weekend sammen med en masse glade og dejlige mennesker og vi fik nogle nye og hyggelige bekendtskaber. Nu har jeg heldigvis et par dage til at hvile ud i, for det er bestemt ikke en ferie tur sådan en gang Scrapaganza!

Heidi og Else i baren i toget på vej til Amsterdam.

Fredag aften samledes dansker kolonien til aftensmad.
En lille forret, som nogle af de damer bestilte.

2 af underviserne på BG kurset Christiane og carole
Heidi, Putte og i baggrunden en meget koncentreret Else :)
Fniiiiiiiiiiis

På det første af mine kurser lavede jeg dette fuglehus. Jeg blev ikke helt færdig med at pynte det og jeg lod det stå på hotellet, da det var kæmpestort og ville fylde halvdelen af min kuffert, men det var meget sjovt at lave!

Den lyserøde scraptaske var vores goodie bag og var fyldt med fine sager, som her ligger sammen med mine halvfærdige kursus kit og alle mine indkøb!
Jeg skal nok lægge mine projekter ind efterhånden som de bliver færdige.







torsdag, november 13, 2008

Er klokken ikke snart 21.07?

Jeg har ikke været ret god til at blogge det sidste stykke tid, for jeg har haft så meget andet om ørerne. Lige nu må klokken godt snart blive 21.07, for da skal jeg med toget til Holland og jeg er klar...bortset fra et par småting, som lige mangler at blive smidt i kufferten. Jeg skal til Scrapaganza i weekenden og det glæder jeg mig helt vildt til, det skal nok blive sjovt!
Men jeg kan jo udnytte ventetiden med at blogge lidt. Det er ikke fordi jeg har så meget at vise, men sidste lørdag holdt jeg kursus i julekort og farvelægning af stempel motiver for begyndere ude hos Scrapbookfun, her er kortene de skulle lave.




Jeg har også lavet et hurtigt kort til udfordringen på Scrapsisters, som denne gang skal være et julekort. Det må ikke være kvadratisk og der skal være mindst 1 cirkel og bånd på.
Kan i alle have en rigtig dejlig wekend, jeg er sikker på at min bliver helt fantastisk! :)

onsdag, november 05, 2008

Cybercrop

Her er de 4 kort jeg fik lavet til kort cyber crop på Scrapsisters i søndags. Jeg må nok indse, at det med at lave noget på tid og fastlagte opgaver ikke lige er mig. Jeg dur ikke til at skynde mig! Jeg kan bedst når jeg får lov at sidde og nusse med tingene uden tidspres, så jeg er ikke særligt tilfreds med det jeg fik lavet. Men pyt det er jo alligevel sjovt at være med og jeg håber, at Majer og Diana gentager successen en anden gang! Der blev lavet ca. 150 kort ialt til croppet og standarten var meget imponerende, som du kan se i galleriet. Vi har rigtig mange dygtige kortmagere her i lille DK!







På lørdag skal jeg holde kursus i julekort og farvelægning med distress ink hos Scrapbookfun Der er stadig et par ledige pladser, hvis nogen af mine læsere skulle være interesserede!

søndag, november 02, 2008

Juhuuuu jeg har vundet!

Det er meget sjældent jeg deltager i udfordringer. Jeg har enten ikke tid eller også glemmer jeg alt om dem til det er for sent. Men 1-2-3_scrap havde en kort udfordring for 14 dage siden, som jeg fik lavet et kort til. Kravene var, at man skulle bruge mønsterpapir på indersiden af kortet og at man max måtte bruge 2 stk. pynt på forsiden og 2 stk. på indersiden - punchede ting var undtaget herfra.
Og sørme om jeg så ikke gik hen og vandt! jubiiii
Her er mit kort, som er et mappekort, hvor der er plads til fx. chokolade og et lille brev. Posen med kakao er ikke en del af pynten, men bare lagt i for at vise, at det kan indeholde en lille gave. Jeg har set mønsteret til kortet flere forskellige steder, så jeg ved ikke hvor det oprindeligt stammer fra?

I dag har der været kort cybercrop på Scrapsisters, det vil sige, det er ikke slut endnu, men jeg er færdig for i dag. Jeg fik lavet 4 kort, men ikke nogen jeg er særligt tilfreds med!
Det var Majer og Diana, som stod for croppet og de havde fundet nogle rigtig gode udfordringer til os.
Har du forresten været forbi og set det nye design på Magasinet? Det er blevet så flot og let at overskue!