onsdag, maj 27, 2009

Bryllupskort

Nogen gange laver jeg altså andet end at snakke til vores tirsdags scrap ;) I går lavede jeg faktisk 6 ens kort. Jeg fik inspiration til dette kort fra super dygtige Anita
Hjertestemplerne er fra Stempelglede og teksten fra Orion design.
It happens that I do other things than talking at our thuesday night meetings ;) Yesterday I made 6 cards like this one. I was inspired by a very talented cardmaker Anita
The heart stamps are from Stempleglede and the text is from Orion Design.

Jeg har besluttet mig for, at stoppe som designer for Scrapbookfun. Jeg synes, at jeg har alt for lidt tid til alt det jeg gerne vil, så noget måtte vælges fra. Jeg har været rigtig glad for, at være DT hos Charlotte, så det var ikke en let beslutning. Det er dog ikke utænkeligt, at jeg nogen gange fortsat vil lave noget på freelance basis for hende og i vil også stadig kunne se mig hjælpe lidt til i hendes butik på conventions, når der er brug for det.
I have decided to stop as DT for Scrapbookfun. I have too much to do and I had to quit something. It was not an easy choise. I might be dooing some freelance work for her now and then. And I will also still be seen at her shop at conventions when needed.

tirsdag, maj 26, 2009

Kort cybercrop i søndags

Cecilie og jeg havde arrangere kort cybercrop i forumet hos Scrapsisters i søndags. Vi havde en rigtig hyggelig dag og hvis man kigger i Scrapsisters galleri, ser det også ud til at deltagerne hyggede sig. Der ligger masser af smukke kort, så kig endelig forbi og bliv inspireret!

Cecilie and I had arranged a Card cybercrop last sunday on Scrapsisters. We had a great day and if you take a look at the gallery, it looks like the members had a great day too. There are so many pretty cards in there, please go have a look and be inspired!



Du kan også hente en vejledning til dette CD-kort på

Magasinet There is also a tutorial for this CD card on the Magazine



Og en skabelon til dette Cirkel kort
+ en masse andre gode kortideer
And a template for this card
+ lots of other great card ideas.

tirsdag, maj 19, 2009

Nye kort

Jeg har fået flere klager over at der sker for lidt her på bloggen ;) Så nu må jeg hellere får lagt nogle af de kort, som jeg lavede på Scrapamania i weekenden herind....er du glad nu mor? :)
I have had complaints that there is too quiet here on my blog ;) So here are a few of the cards I made at Scrapamania this weekend.....happy now mom? :)

Det søde brudepar og teksten er stempler fra Orion design.
Rubberstamps from Orion Design


Endnu et kort med billedet af mine tipoldeforældre
Another card with the picture of my great grand parents


Billedet med pigerne er fra Heartwarming Vintage
The image with the girls are from Heartwarming Vintage

På søndag holder Cecilie Malling og jeg et Kort cybercrop på Scrapsisters ses vi?

mandag, maj 11, 2009

Nye stempler

Jeg har fået fat i nogle herlige svenske stempler, som jeg ikke har set før fra http://skogstokiga.blogspot.com/ og nu har jeg fået lavet et par kort med dem. Jeg har faktisk også brugt mobil telefonen til nogle konfirmations kort, men dem nåede jeg ikke at tage billeder af, før de var ude af huset. :)
I got my hands on theese cute stamps from http://skogstokiga.blogspot.com/ and now I have made some cards with them. I used the cell phone stamp for some konfirmation cards, but they were gone before I took pictures :)


Info: Jeg fik fat i stemplerne ved at skrive en mail til Petra, som laver stemplerne. Mailadressen står på hendes blog!

lørdag, maj 02, 2009

Bogmærke og nyt navneskilt

Jeg har helt glemt, at vise dette bogmærke, som jeg lavede en eftermiddag, hvor Karin og jeg legede med alkoholink, distress ink og meget mere. Det var super hyggeligt, at få lov til at grise med farverne. Manden med paraplyen har Karin tegnet og jeg har lavet ham om til en gsd fil til Roboen. Blomsterne er lavet efter Majers opskrift!
I made this tag a while ago. Karin and I had a fun afternoon playing with alkoholink, distress ink and a lot more. The man with the umbrella has Karin been drawing and I made him to a gsd file for the Robo. The flowers are made after Majers instructions.


Jeg har også lavet et nyt navneskilt. Da jeg så denne fugl blandt mine grungeboard, tænkte jeg "Det ligner da en ravn" og det hedder jeg jo, så det var oplagt, at bruge den til navne skilt :) Jeg har først malet den med sort akrylmaling. Derefter smurte jeg limlak på og dryssede med sort glimmer fra Making Memories. Farligt griseri og det bliver jo ved med at drysse trods limen, så jeg smurte et tykt lag Glossy Accents over - meget tykt, som man måske kan ane på det nederste billede!
I also made a new nametag. When I saw this grungeboard bird I thought it looked like a Raven. And since that is my last name, I decided to use it for a nametag. I put alot of black paint, glitter from MM and tons of Glossy Acents on it - you can probally tell by the bottom picture :)




God weekend til alle som kommer her forbi. Og 1000 tak for alle jeres søde kommentarer, jeg er selv utrolig dårlig til, at få kommenteret for tiden, så det glæder mig meget at i tager jer tid til det!
Have a great weekend all of you! Thank you so much for all the nice comments. I'm so bad at commenting myself at the moment, so I'm really happy that someone take the time to drop a few words for me!