torsdag, oktober 07, 2010

Pink dreams

 Det er vist et stykke tid siden jeg har fået opdateret bloggen, men der skal jo ligesom være noget at vise frem. Jeg fik ikke lavet noget til convention, det havde jeg nu heller ikke regnet med, så det er som det plejer at være. Men nu har jeg fået scrappet et layout (trods en hals der føles som pigtråd) og jeg har rigtigt haft gang i mine punches og dies.

Rosen er hjemmelavet med inspiration fra en af de snart utallige opskrifter, der findes på nettet (ingen nævnt, ingen glemt) og bladene er punchet med et punchsæt fra Nellie Snellen, som både puncher og embosser.

Bag fugleburet er en lille flakon, som jeg har købt i genbrugsforretningen. De små sommerfugle er en MS punch.

Sommerfugleborten er lavet med et Martha Steward Punch around the page sæt. jeg skar en ramme af papiret og satte den ind i mellem de to lag.

Og til de opmærksomme, jo jeg har scrappet dette billede før, men der var det lavet om til en streg tegning i photoshop og ja det er mit profilbillede! :)

27 kommentarer:

Raziel sagde ...

Virkelig et lækkert LO. Blomsten er SÅ flot! Og jeg er som altid vild med alle de små detaljer, du får med :)

Nikolette sagde ...

Fedt l/o og jeg synes det er et rigtig godt billede af dig!

aka sagde ...

Virkelig lækkert layout. Romantisk, dejlige farver og fyldt med detaljer. Og så med alle dine puncher og dies ! Flot.
Håber du har set billedet af dig selv hos mig, fra i lørdags.
Dejligt lige at møde dig.

Charlie sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Charlie sagde ...

God bedring putte - så kan du lære at holde lidt afstand til Majer og "kissemisse" med mig i stedet for. =0)
SMUKT og lyserødt uden at gå over stregen og knaldgodt fotos af dig som bestemt tåler at blive brugt igen. TAK for dine FINE kort!
Varm the med rom og honning er hvad jeg hermed ordinerer - nok lidt mere the end rom - må jeg jo hellere præcisere når det er dig. FNIS...

HenrietteH sagde ...

Uhh, hvor er det smukt... skønne farver og fine detaljer. Sødt med sommerfuglene og den søde blondedims fra genbrugsen...

Hyggeligt at hilse på dig til Con. - håber du holdt dig vågen hele dagen..

God bedring...

Vranda sagde ...

Nej hvor er det flot, og sikke mange lækre detaljer. Den rose er vild flot..

Majer sagde ...

Hold da op det er jo... PINK!! :-) Ok, godt nok er det PINK, men det er altså rigtig flot. Jeg har slet ikke fået afprøvet "vores" nye sommerfugl-kant-punch, men du har bestemt inspireret mig til at komme i gang!

God bedring til dig, søde!

Heidi sagde ...

Så lekkert!
Nydelig pyntet og så herlige farger:)
God bedring med halsen.
Ha en flott dag, klem:)

Thanni sagde ...

Uha hvor er det et skønt LO! :)..med så mange fine detaljer. Den sommerfugleborder-punch er da vist én man kunne blive nødt til at eje - det ser superfint ud :)

Pips sagde ...

Wauw et flot LO du har lavet! Det ser supergodt ud med sommerfuglekanten! Der er jo vildt mange lækre detaljer. Hvor var det hyggeligt at hilse på dig til convention. Og tak for levering af kuverter. :) Glæder mig jo allerede til næste gang.!!

nedergaard sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
nedergaard sagde ...

Hvor er det sødt og romantisk... og hvor ser det godt ud med flakonen bagved fugleburet. Som sædvanlig masse af lækre detaljer- flot flot

Karina Beck sagde ...

Det er rigtig flot og med mange søde detaljer.

10na sagde ...

Hvor er det bare et flot LO, jeg er helt vild med den sommerfugle kant fra MS around the corner punch, det super flot ud. Rigtig god bedring. KH 10na

Charlie sagde ...

MÅ lige kommentere en gang mere - ørepine - kan måske også skyldes weekenden !! Selvom jeg ikke sad på min plads så længe at jeg kan have hele skylden =0). ØV så - ikke sjovt - god bedring og få det checket hvis det varer mere end et par dage.

Margit sagde ...

TOTALT fedt LO!!!
SÅ smukt (også i lyserødt) og den bort er da GENIAL!! (Ja, altså - jeg havde slet ikke TÆNKT tanken, at man kunne punche en kant til et LO med den!! (uupppssss!!)
Og sikke smart med den flacon... dem har jeg bunker af, som min mor har lavet!! (så tak for tippet!!)
Og så... RIGTIG GOD BEDRING...

Dortesjs sagde ...

JA du kan da helt sikket inspirer sikken dog et skønt kort.og med så mange finurligheder..helt i vinkel

Dorte

Karin sagde ...

Super flot og romantisk!! :-)

FruMaansen sagde ...

Sikke et fint LO - så sødt med alle sommerfuglene rundt i kanten og fin lyserødblomst!

Engel sagde ...

Kære Charlotte. Hvor er det bare feminint og ultra gennemført. Din rose er smuk, og passer så flot til dit billede. Og din punch-bort er så fin... sammen med fugleburet... jeg er så betaget.. kunne godt finde på at lifte det digitalt...!
Knus Engel...

lam sagde ...

wow hvor er det flot og fyldt med så mange skønne detaljer,som jeg kan kigge længe på

troll13 sagde ...

WOW, Charlotte, det er da bare for lækkert. Jeg er vild med... ja jeg kan jor remse op i flæng... men jeg er vild med absolut det hele ;o))))
Det var hyggeligt at "støde" på dig i Middelfart ;o)

Lina sagde ...

Det er altså også et super godt billede, så det kan sagtens scrappes flere gange. Super lækkert layout - elsker alle de små fine detaljer. God bedring herfra.

Lone Krieger sagde ...

Kære Charlotte. Jeg vil starte med at ønske dig rigtig god bedring. Hop under dynen med nogle gode skoldhede rødvinstoddyer, det er skønt. Og hælper det ikke så falder du i hvert fald i søvn af det ;o)
Og så dit LO. Wow hvor er det bare flot. Pink og flot og meget elegant. Er virkelig vild med alle dine detaljer, så selvom halsen føltes som pigtråd, så var det ikke nok til at nedsætte din kreativitet og frembringe et super flot LO.

madamtridse sagde ...

Waouw hvor er det LO bare smukt og feminint. Mange flotte detaljer. Vild med den sommerfuglepunch kant du har rundt LO'et.
Håber du har fået det bedre.:)

Silje sagde ...

Wow og wow, denne LOen er bare så nydelig! Du har så mange vakre detaljer og fargene er bare skønne! :D

-Silje