fredag, marts 25, 2011

Billeder med Annas teknikker

I den sidste uges tid har jeg leget med papirstrimler, chipboard, dimsedutter af alle mulige slags bla. knapper, massevis af lim og glimmermist. Det kom der så 2 billeder i str. 50x60 cm. ud af! Teknikkerne er fra dygtige Annas kursus i Tyskland. Det er nærmest håbløst, at fotografere dem ordenligt pga. af alt glimmeret, men jeg har gjort mit bedste med det lille kamera. Måske skulle jeg alligevel have fundet mit Cannon kamera frem og leget med indstillingerne, men det må blive en anden gang. De var sjove at lave og jeg fik brugt en masse papirrester og dimser, som ellers bare skulle have været smidt væk.
Dream big dreams

Samme billede i en anden belysning




Jeg har ladet papiret gå helt rundt om kanten.


Home is where your heart is

Og i en anden belysning




Og så lige til sidst et billede inden der kom glimmermist på, bare for at illustrere forskellen.
Rigtig god weekend til alle, som kommer her forbi!


fredag, marts 18, 2011

DT Panduro Hobby - homedecor

Jeg falder tit over en lækker opskift i de ugeblade, som jeg arver fra min mor og svigermor. De bliver rykket ud og så ligger de og flyder og bliver væk! Derfor har jeg lavet denne kasse med filefolders, til at opbevare dem i for fremtiden. Alle materialer er fra Panduro Hobby og du kan se hvad de andre piger har fundet på, samt deltage i vores konkurrence om et lækkert gavekort på 200 kr. inde på Panduro Hobbys Scrapbooking blog.

 Selve kassen kommer hvidmalet i lækker Shabby Chick stil og jeg er vild med den. De fås i flere størrelser. Jeg har pyntet den meget enkelt med en strimmel Melissa Frances køkkenpapir, en punchet bort og alterede chipboardbogstaver.

Minibestik i metal er limet på siden med Quick Glue.

Jeg havde ikke nogle chipboardbogstaver, som jeg synes passede i farven, så det er røde bogstaver som blev malet med hvid akrylmaling og da det var tørt, smurte jeg et tykt lag Stickles i farven Frosted Lace på. Det ser næsten ud som om de er dyppet i sukker.

Filefolderne er lavet af hvid karton med Melissa Frances papir på og en enkel punchet bort og er bare et stykke karton, som er foldet med en lille bund forneden. Den lille tab foroven er rundet i hjørnene og limet på indersiden.

Rigtig god weekend til alle, som kommer her forbi.

tirsdag, marts 15, 2011

Life sucks - layout

Jeg fik skam lavet et helt layout til convention i weekenden! :) Det er jo ikke til at få tid til ret meget scrapperi, når man også skal shoppe og snakke med alle de dejlige mennesker! Jeg sad ved siden af super søde og fantastisk dygtige  Anna til fredagscroppet og "tvang" hende til, at hjælpe mig lidt med opsætningen....alligevel lykkedes det mig, at spolere det hele ved at få sprayet for meget glimmermist på, så jeg er ikke helt tilfreds med resultatet. Jeg prøvede at dæmpe det lidt ned med gesso, men det gik heller ikke for godt! Nå men øvelse gør vel mester! :)
Det var som altid en super convention, dejlig stemning, glade mennesker og lækker mad til frokost.
Jeg elsker dette billede af Bettefisen, som havde ringorm da vi købte ham og derfor måtte en tur i bad! Det var ikke et hit!


Herlig måde at få brugt sine dimser på.

Flere detaljer.

Ha' en dejlig tirsdag derude!

fredag, marts 11, 2011

DT Panduro Hobby - Blomster lavet med punches/standsejern

Jeg er desværre ikke så aktiv i blogland for tiden. Det skyldes bla. at jeg har haft travlt med en masse bestillinger på konfirmationsindbydelser. Jeg kan desværre ikke vise dem her, da de alle er lavet med personlige billeder på forsiden, i stil med de her  Men jeg har dog fået tid til, at lave et ekstra indlæg til Panduro Hobbys Scrapbookingblog, som jeg også viser her.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er vild med punches/standsejern og har samlet på dem i mange år efterhånden. Før jeg begyndte at scrappe, lavede jeg masser af kort med punchede blomster i alle mulige afskygninger. Her har jeg brugt to forskellige størrelser af den samme blomsterpunch til, at lave en fyldig blomst med og vil vise hvordan jeg gør.
Jeg standser 2 blomster af hver størrelse ud. Her har jeg brugt det lækre papir Bella Rosa fra Riddersholm Design. Det er forøvrigt også en god måde, at få brugt nogle af alle de rester, du som scrapper ofte får, når du laver layouts.

Jeg sværter kanterne med Distress ink. Her følger lige en lille kort forklaring på, hvordan jeg sværter og hvordan jeg undgår skarpe kanter.
Du skal bruge et glat underlag, fx et stykke genanvendeligt bagepapir fra supermarkedet, et ink blending tool og selvfølgelig Distress ink i den farve du ønsker. Læg dit papir/udstandsning på bageunderlaget og kom godt med sværte på dit Ink Tool, sæt det på bagepapiret ved siden af det emne du vil sværte og bevæg det i cirkelbevægelser ind over kanten på dit emne. Så får du en pæn sværtet kant, uden skarpe kanter fra svampen på applikatoren. Start med den lyse farve, hvis du vil bruge mere end en farve. Du kan også bare holde dit tool og papir i hver sin hånd og køre langs kanten, hvis du ønsker den effekt. Prøv at leg med teknikkerne på nogle rester og find frem til det du bedst kan lide.

Tilbage til blomsterne - Panduro har et smart lille penalhus med værktøj og det er dette jeg har brugt til blomsterne. Jeg krøller hvert enkelt kronblad over bonefolderen, ligesom når du krøller gavebånd over kanten på en saks. (Jeg ville lige skåne jer for synet af min grimme eksem negl, som derfor er bortcensureret! )

Bagefter lægger jeg blomsterne på et stykke tykt mosgummi. Med et let tryk med embossingpennen, kører jeg rundt helt ude ved kronbladene og får derved en flad bund i midten.

Så limer jeg alle fire blomster forskudt sammen med en lille klat Panokit Quick glue i midten.

Når limen er tør, prikker jeg hul gennem alle fire lag med en syl/piercingtool.

Sæt en brads i midten og blomsten er færdig. Du kan også lime en knap på i stedet for at sætte en brads i.

Her har jeg brugt to blomster til en lille dåse og et kort. Papiret er igen fra Bella Rosa serien, som kan købes i Panduro sammen med de hvide etiketter og blonden. Jeg har brugt rub-ons bogstaver til teksten på dåsen og endnu ikke sat tekst på kortet. Det venter jeg med til jeg ved om sættet skal bruges til et bryllup, en fødselsdag eller noget andet.

Blomsten sidder i låget på dåsen og er limet på.
Du kan se på Panduro Hobbys Scrapbooking blog hvilke materialer jeg har brugt.

Rigtig god weekend til alle. I weekenden er der convention i Middelfart og jeg glæder mig som et lille barn, til et par skønne dage i selskab med en masse herlige quinder med store tasker hihi!

fredag, marts 04, 2011

DT Panduro Hobby - homedecor

Denne måned har vi valgt, at focusere på Homedecor på Panduro Hobbys scrapbookingblog. Mit projekt har måske ikke så meget med scrapbooking at gøre, men jeg kan forestille mig, at det også ville give en lækker effekt på et layout.
Jeg har sat en masse knapper på en træramme og derefter malet ramme og knapper med akrylmaling og krakeleringslak.

Jeg startede med en ubehandlet træramme.

Hvis nogle af de knapper, som du vil bruge har et øje bagpå, kan det let fjernes med en knibetang.

Spar endelig ikke på limen, det gør ikke noget at der kommer noget udenfor, for det bliver dækket af maling senere.  
Lim knapperne på i tilfældig orden og lad dem gerne overlappe hinanden og gå ud over kanten.

Dernæst er ramme og knapper malet over med akrylmaling.

Når malingen er tør, pensles et godt lag krakeleringslak over det hele. Det skal tørre mindst 2 timer, før det males over igen. Jeg fortyndede den hvide maling med lidt vand og påførte det med en skumgummipensel. Det er vigtigt ikke at stryge maling for mange gange hen over krakeleringslakken, helst kun en gang, for at få krakeleringseffekten til at virke.

Sådan blev det endelige resultat med et billede af et lille vandfald, som jeg tog sidste gang vi var i USA.

Og til sidst et detaljebillede.

onsdag, marts 02, 2011

Nathalies kurser

Jeg nåede jo ikke at blive helt færdig med det vi lavede på Nathalies kurser, men i går aftes til tirsdagsscrap fik 2 af projekterne lige et sidste "finishing touch" og her de så. Det første er Steampunk Dream, som Nathalie også holder kursus i til convention.


Fed ide at vende lærredet om og scrappe bagsiden.

På det andet kursus lavede vi et layout. Super sjovt at prøve noget, som ligger meget langt fra min sædvanlige stil. Og se lige hvor slank jeg kan blive med lidt paperpiecing hihi!
Tusind tak for alle jeres søde kommentarer! Jeg har lidt travlt i denne uge og er samtidig lidt kvæstet efter weekenden, så jeg undskylder, at jeg ikke rigtigt når forbi jeres blogge og kommentere. Jeg love at tage revanche efter convention

tirsdag, marts 01, 2011

På tur til Bayern

I wekenden var Heidi, Fru Fun og jeg på en super skøn tur til det sydtyske til Scrapjause. Vi var på nogle skønne og meget inspirerende kurser med Anna og Nathalie.
Hotellet vi boede på og hvor kurserne blev holdt. Vi havde et super lækkert værelse med dejlig plads, en stor balkon og et kæmpe badeværelse.

En lille foto safari fik vi også tid til i den lille hyggelige landsby Reisbach, et stykke udenfor München.

Jaja, man kunne skam også købe cigaretter i byen! :)

Mine skønne rejsekammerater (som kun snorker en lille smule begge to) er klar til kursus. Stig døbte os Kylle, Pylle og Rylle, da vi skulle afsted hihi. Bemærk vores små ens rejse toter til værktøjet på bordet! :)

Super dejlige Nathalie fortæller om Tattered Angels produkter, som hun er verdensmester i at bruge!

Søde skønne Anna gør klar til at vise os sine fantastiske teknikker.


En "lille" Bayersk T-bone på 600 gram! Nej jeg kunne ikke spise op! :)

Mit projekt fra et af Annas kurser. Super fede teknikker vi lærte.

En lækker lille notesbog fra et andet af Annas kurser. Vi skulle lave to, men jeg er jo lidt langsom, så jeg nåede kun at blive færdig med den ene.

Indersiden af notesbogen.

Jeg nåede ikke at få flere projekter færdige, men de skal nok komme her på bloggen, så snart jeg får det gjort.


Bettefisen hjælper mig med at pakke ud!

Thank you so much Anna, Nathalie and Birgit for a super great weekend. I will show the rest of my projekts when I finish them. It was really fun to be with you guys and all of the classes were so great. You will have to use google translator to see if I wrote any nasty stuff about you. LOL...You know me, I'm to lazy to translate it all! :)