torsdag, juli 28, 2011

Nyt legetøj!

Jeg har foræret mig selv et stykke nyt legetøj. En miniprinter som kan printe billeder direkte "on the go" fra en mobiltelefon eller fra et kamera. Nu er jeg jo gift med en god solid jyde, som går med både livrem og seler, har begge ben plantet godt og solidt i den jyske muld og aldrig gør noget uovervejet..... så som modvægt til det må jeg jo være lidt impulsiv engang imellem! Man siger jo at modsætninger mødes! :) 
Impulsiv blev jeg så, da jeg stødte på dette lille vidunder, som jeg jo som passioneret scrapper bare måtte eje. Og vupti var den røget i indkøbskurven og betalt....for tænk hvis den nu blev udsolgt, mens jeg tænkte mig om og forskede lidt mere i hvad den kunne....og ikke kunne!!! ;) Jeg kunne jo straks se en masse muligheder i, at kunne printe billeder ud til en dagbog/art/jungue journal på stedet og hvis man laver en serie af billeder, kan de jo også i en nødvending bruges til et layout. Altså hvor ofte sider man ikke til et crop og lige mangler nogle friske billeder at scrappe??  :) Nå men tilbage til impulsiv!! Jeg fandt først ud af at den ikke er kompatibel med en iPhone, da jeg fik den igår! ;) Den kan bruges til de fleste andre kamramobiler, men altså ikke til en iPhone, som jeg jo har! hihi Så nu ønsker jeg mig altså også en ny telefon! ;) Heldigvis er min iPhone bare en gammel ridset 3'er, som jeg har arvet fra min søn, da han købte en ny 4'er, så det er ikke så slemt som det lyder! Og i mellemtiden har jeg en Nokia Slide, som kan bruges sammen med den lille printer!

Her er så vidunderet i aktion, med "kamphunden" Keld som model. Dette billeder er taget med vores spejrefleks kamera. Man bruger kameraets kabel til at overføre billeder til printeren (ligesom når man overfører billeder til pc'en) og bluetooth til at overføre fra mobilen. Det er der det ikke kan lade sig gøre med en iPhone, for iPhones bluetooth er ikke beregnet til at overføre billeder med.....har jeg læst mig til!

Den fine lyserøde printer passer rigtigt godt til min grønne Nokia.....hmmmm hmmm host! Kreditkortet er med for at vise størrelsen. Jeg havde i farten heller ikke lige tænkt på om stikket til opladeren kunne bruges i en dansk kontakt (den er købt i England) Heldigvis følger der en lille rejseadapter med, så det var ikke noget problem! Bagerst er de 3x70 stykker specialpapir, som jeg også bestilte. Papiret er med klister på bagsiden, altså små klistermærker!  Jeg har også bestilt en opbevaringstaske til den, men den er ikke kommet endnu. Det er åbentbart fra 3 forskellige forhandlere, selvom det hele er bestilt hos Amazon.co.uk

Her er forskellige billeder som jeg har printet, kreditkortet viser størrelsen på dem. Jeg synes skarpheden er ok, men farverne er måske ikke helt optimale, især ikke baggrundsfarverne. Jeg havde ikke forventet det helt store, så jeg er ganske godt tilfreds.
Den printer ikke med blæk, som en printer normalt gør, men bruger varme til at fremkalde små farvepigmenter i papiret. Du kan læse mere om den HER
Og hvad har den skøre kone så ofret på sit nye legetøj? Ialt for printer, 3x70 stykker papir, opbevaringstaske og porto, har det kostet 820 kr! Men så er jeg nok også beskæftiget et lille stykke tid og jeg er glad for min lille Pogo! :)
Tak fordi du kiggede forbi!


tirsdag, juli 26, 2011

Dæmp dig lige lidt!! ;)

Brit mente, at den lyserøde farve var for dominerende i mit billede (se forrige indlæg) Det synes jeg også selv og det var helt sikkert en af de ting, som generede mit øje! Jeg tog derfor noget sort og hvidt glimmermist og dæmpede farverne lidt ned med + lidt mere lilla i bunden! Og det gjorde jo helt klart en forskel,  jeg kan meget bedre lide det nu! Så måske ....men kun måske...er det færdigt nu! :)

Over and out, nu er solen fremme og jeg skal ud og nyde den!

Kunst eller junk?

Jeg har de sidste dage leget med maling, glimmermist, modelingpaste osv. og fået afprøvet en masse sjove teknikker! :) Jeg er i gang med at lave en Art/Junque journal eller noget i den retning, lige nu er det bare baggrunde og afprøvning af forskellige teknikker, så jeg kan finde min stil! Jeg gad godt, at kunne tegne, men det har jeg opgivet, jeg ejer ikke skyggen af talent for det, så jeg må finde på andre ting at udtrykke mig med! Min plan er at lave den som en slags dagbog og til formålet, har jeg købt en lille miniprinter, som kan printe små billeder direkte fra mobiltelefonen eller et kamera. Den er jeg spændt på at se, men meget mere om det senere, når jeg har fået den.

Jeg lavede også dette lille billede,  jeg ved bare ikke helt om jeg kan lide det, så måske er det ikke færdigt? Men det er jo det gode ved den slags, at man bare kan fylde noget mere på og ændre lidt på farvene! Som altid er det svært at fange glimmeret på foto, så det må du nøjes med at forestille dig! :)



Nå men det lader til, at solen lader vente på sig, så måske skulle jeg gå ind og lege lidt mere!
Tak fordi du kiggede forbi!


torsdag, juli 21, 2011

Sommerferie??

Sommerferie???...nej det har jeg ikke.....eller det har jeg altid, om man vil! Jeg er jo hjemmegående, så det bestemmer jeg selv! :) Jeg har scrappet, men ikke noget jeg kan vise før næste fredag. Jeg lavede også et nuttet babykort til min kusines datter, som lige har fået en lille dreng, men glemte helt at få taget et billede af det, før det blev sendt i går! :( Så i stedet må i få lov til at se mit slumretæppe, som nu er færdigt...bortset fra de ca. 1 million tråde som skal hæftes! ...suuuuk! Det er hæklet af økologisk bommuldsgarn, som er købt til 5 kr. pr. nøgle i SuperBrugsen og farverne...tjaaa det var dem der var! Det måler 130x170 cm.

Vi skal ikke på ferie før til oktober, hvor vi i stedet for at holde kobberbryllup, tager ud at rejse. Planerne, som ikke ligger helt fast endnu, lyder på en 14 dages tur til USA. Vi vil flyve til Miami, leje en bil og køre rundt. Vi har været i Florida før, men ikke længere nede end Orlando. Vi havde snakket om, at køre over til New Orleans, men tager måske en flyver til Boston i stedet og så flyver hjem igen derfra. Så kan vi både få sol og varme (forhåbentlig ingen orkaner!) og det smukke efterår i New England med. Jeg har heller ikke været i Connecticut, siden vi flyttede derfra for 10 år siden, det kunne være helt sjovt at gense det hele og måske smutte en tur forbi og hilse på min søde scrapveninde Marianne, som lige er flyttet derover. 
Nu håber jeg altså snart vi får noget bedre sommervejr, selvom regnvejr jo er scrapvejr!

fredag, juli 15, 2011

DT Panduro Hobbys Scrapbooking - Layout

Denne gang skulle vi lade os inspirere af forsiden på Panduros katalog. Jeg valgte at lade mig inspirere af nogle af farverne og scrappede et layout.

Billdet er af min lille Murphy missekat, som jo desværre ikke er mere. Han kunne ikke finde ud af at fange fugle (i modsætning til det lille bæst vi har nu!), men så kunne han da bare drikke deres badevand! Jeg har skåret noget af fuglen fri af mønsterpapiret og sat ind over billedet. Sommerfuglen er klippet ud af et andet ark fra Maiposablokken. Bogstaverne er stickers.

Blomsterne er stemplede, farvelagt med akvarelblyanter og vand, klippet ud og tørembosset på bagsiden. Båndet med bladene er farvet med hjemmelavet glimmermist efter denne opskrift! 

Du kan se på Panduros blog  hvilke materialer jeg har brugt og der kan du også se hvad de andre designere har fundet på at lave!

 Vi fik ikke rigtigt scrappet noget sidste weekend på Falster, men vi nød det gode vejr og hyggede os helt vildt. De er bare skønne de tøser!  Denne weekend har både svigermor og mor fødselsdag, så der bliver det nok heller ikke til så meget scrap! :) Rigtig god weekend til alle som kommer her forbi,

fredag, juli 08, 2011

En lille kurv

I tirsdags til mafiascrap var Linda i gang med at lave en rigtig sød lille kurv og den blev jeg så vild med, at jeg også måtte forsøge mig. Min kurv blev dog lidt anderledes end den oprindelige tutoral som er fundet her

 Jeg har fyldt den med chokolade og på nuværende tidspunkt skulle den være afleveret som værtindegave til en super sød scrapveninde! (dette indlæg er skrevet torsdag og sat til at udgive i dag!)

Set fra en lidt anden vinkel....den blev en anelse skæv, men det gør pileflettede kurve jo også nogen gange! ;)

Sådan ser den ud uden chokolade!
Rigtig god weekend til alle som kommer her forbi. Jeg er på Falster sammen med en flok dejlige scrapveninder, så min weekend bliver helt sikkert skøn!

onsdag, juli 06, 2011

Nye sko?

Det sker faktisk ikke så ofte, at jeg laver kort som ikke er firkantede, men her kommer sørme et igen! Jeg har længe haft lyst til at prøve Donnas flotte skabloner og har nu endelig fået købt et par stykker. Denne basketstøvle er da bare helt fantastisk, men hold da op den tager lang tid at lave! :)




fredag, juli 01, 2011

DT Panduro Hobbys Scrapbooking - taskekort

Denne gang er temaet "Kort som ikke er firkantede" på Panduro Hobbys Scrapbooking blog.

Jeg har lavet et lille taskekort.
Det er meget enkelt pyntet med kæde og vedhæng, som er beregnet til at lave smykker med og en enkelt knap, hvor jeg har klippet dimsen til at sy den fast i af.

 Bunden er foldet, så kortet kan stå op. Tasken holdes lukket med en lille velcro gludot

Indeni er sat to felter, hvor der kan skrives en hilsen. Du kan se hvilke materialer jeg har brugt på Panduros blog. 
Husk at du kan deltage i konkurrencen om et dejligt gavekort på 200 kr. til Panduro!

Rigtig god weekend til alle som kommer herforbi.