lørdag, januar 04, 2014

Midnatscrop hos PTW

I går lokkede fru Jensen mig med til midnatscrop hos Picturing The World. Karin og Linda tog også med og vi havde en super hyggelig dag og aften derovre. Jeg fik sandelig også lavet lidt. Meget godt klaret, når jeg ikke havde forberedt noget og bare kastet noget tilfældigt i scraptasken! :)
Vi fik noget papir, lidt pynt og et ark stickers udleveret sammen med nogle udfordringer og jeg besluttede mig for at starte med at lave et layout og et kort til konkurrencerne med de udleverede materialer.

 Mit bidrag til layoutkonkurrencen med det udleverede papir og et krav om mindst 50 ords journaling. (Ikke lige min favorit diciplin og da slet ikke skrevet i hånden!) Jeg vandt sørme (hvilket ikke var helt så vanskeligt, da der kun var 2 bidrag hehe) men jeg er rigtig glad for den fine borderpunch, som jeg vandt! :)


Mit bidrag til kortkunkurrencen. Det skulle være et maskulint kort og vi skulle bruge 3 forskellige stykker af mønsterpapiret. Robotten er fra stickersarket. Det var sjovt, at se hvor forskellige vores kort blev med det samme papir og alle fik lige mange stemmer, undtagen en enkelt, som fik en mere end os andre. :)

 Jeg var så godt igang og det blev til et layout mere.

Og et enkelt kort.

Rigtig god weekend og tak fordi du kom forbi.

19 kommentarer:

Signe Bendorff sagde ...

Hold nu op alt det du har fået lavet. Super skønne ting. Og er da kun en smule misundelig, ville selv rigtig gerne have været med, men sådan kan det ikke altid være, desværre. God weekend

Eva Krogsager sagde ...

Sikke nogle flotte ting, du fik lavet og så produktiv du var!
Jeg er helt vild med alle detaljerne på dine LO´s...
Får helt lyst til at lave LO igen, og har ellers kun lavet kort og lign i snart 2 år :)
Rigtig god weekend og tak inspirationen, Charlotte !

Maryann Laursen sagde ...

Super flot lavet både LOér og kort, og herlige farver.

nedergaard ( Lissy ) sagde ...

Super skønne ting du har fået lavet... især det øverste layout er jeg helt vild med

God weekend

Dorthe sagde ...

Du har da godtnok været produktiv. Dine LO er mega flotte så du skulle da vinde! Og kortet med robotten er super sødt :) Og blomsterkransen på det sidste er også bare en fed ide!
Kan man mon købe et gavekort på en billet til Convention?
Godt Nytår!
Knus.

rhh sagde ...

Det er da ganske imponerende hvad du har fået lavet uden at have forberedt dig. Jeg kan rigtig godt lide det første layout der er mange lækre detaljer på.
Kortene er også rigtig søde

Lisa Rasmussen sagde ...

Hold da op en masse du har fået lavet på en enkelt aften, jeg er dybt imponeret over dit tempo når man tænker på at der også skal være tid til at snakke ;O)))))

Lone T Ørnstrup sagde ...

Jeg overvejede at deltage, men tænkte at det blev mange timer og en halvlang køretur hjem sent (når jeg normalt er meget træt), så jeg undlod denne gang. Det ser ellers ud til, at man kan være produktiv på sådan en dag - og sikke et resultat. Super flot, både layout og kort!
Tillykke med sejren ;)

Ann Weiss sagde ...

Skønne layouts og kort! :)

morkaren sagde ...

Stort TILLYKKE med dit vægttab Charlotte, det er flot, jeg tabte også for et par år siden over 25 kilo, men efter jeg er blevet så svimmel er vægttabet gået i stå på grund af manglende bevægelse, og der er listede 6-7 kilo på, det er en evig kamp, dit LO er super flot, og fine kort du også har lavet. knus morkaren.

Dorit sagde ...

Superflotte LO'er, det sorte er mit favorit... kort har jeg jo ikke forstand på :-D
Godt nytår, ses !

Riet sagde ...

So gorgeous Charlotte.

Hugs Riet.xx

Linda sagde ...

Rigtig god nytår fru Ravn! Super fede lo'er og kort du har lavet. Det skulle jeg lige have vidst at i var kørt derned, jeg ville så gerne have været med, men syntes det var lidt langt alene.

KFE Design sagde ...

Hvis man ikke har været bevidst om hvad man ville lave og dermed pakke, så må jeg sige, at du har præsteret et fantastisk arbejde. Alle LO er flotte, men det sidste kort er bare super flot.

Karina Beck sagde ...

Det er nogle rigtig flotte ting, du fik lavet!
Tillykke med, at du vandt.

Diana Kaiser sagde ...

Tillykke med sejren! Og ikke mindst tillykke med vægttabet, stærkt gået !!!

Thanni sagde ...

Synes da nok du fik lavet en del, selvom du ikke var super forberedt ;)
....og tillykke med gevinsten :)

Bodil Hansen sagde ...

Skønne layouts og kort.
Godt nytår

Gitte sagde ...

Det lyder som en dejlig dag/Aften. Skønne ting du fik lavet.