tirsdag, januar 28, 2014

Kort og hæklerier

Jeg får slet ikke scrappet noget for tiden, men jeg har da et par kort fra sommerhusturen, som jeg ikke har vist her endnu. Jeg får jo skæld ud, når der ikke sker noget her på bloggen! ;)

Hjemmelavet baggrund med stencil, paste og mist.


Karin var igang med at lave bryllupsalbum og fik ordet "Love", som hun har skåret på Cameoen, i overskud. Haps, sagde jeg og og med lidt papertape og et par hjemmelavede blomster fra min bøtte var der et kort på 10 min! :)


En af grundene til, at jeg ikke får scrappet så meget er, at jeg lige for tiden har vildt lyst til at hækle og jeg har bla. lavet disse hjemmesko til min kære mand........havde jeg vidst hvor stort et arbejde det var, skulle han måske have plaget lidt mere! ;) 
Han spiller et computerspil, som hedder World of Tanks og da en af hans venner postede et link til skoene, synes han bare at han måtte eje sådan et par! ;) Mønsteret er købt HER, hvis nogen skulle være interesseret!

Vi har også fået malet og lagt trægulv i kontoret og malet gangen, så det er ikke fordi jeg går og keder mig! :) Det var så det sidste gulvtæppe i huset der røg, bortset fra kælderen, men der opholder jeg mig ikke ret meget. Det bliver helt sikkert godt for min støvallergi!

Tak fordi du kom forbi! :) 

mandag, januar 20, 2014

Layouts

I weekenden var jeg i sommerhus med tirsdagstøserne aka Den Jyske Scrapmafia. 
Vi havde som altid en super hyggelig weekend med scrap, snak, lækker mad og masser af grin.
Jeg fik lavet 3 layouts og et par kort. Det ene layout blev ret kikset, så det skal jeg lige se om jeg kan redde eller om det skal skilles ad og laves om, men her er de 2 andre, som jeg blev rimeligt tilfreds med :)

 Billedet er et jeg har taget med mobilen af min nabos lille nuttede hvalp. Baggrunden er lavet med stencil, modelingpaste, mists og et stjernestempel på hvidt bazzill karton.



 En selfie af mit nye hår. Jeg har malet med gesso og mistet på Maja design papir. Det er ikke så velegnet til våde medier fandt jeg ud af. Det gik ligesom helt ud af facon og var ret svært at sy på baggrunden, men jeg bestemte mig for, at det da så bare var det "look" det skulle ha'! ;)


Rigtig god mandag og tak fordi du kom forbi§

fredag, januar 10, 2014

Bryllupskort

Jeg fik en bestilling på bryllupsindbydelser, som skulle være lidt rå og lavede et par forskellige modeller for at spore mig ind på, hvordan brudeparret ønskede at de skulle være. Det endte med, at de efter brudeparret ønske, kom til at se ud som det sidste. Jeg kan bedst selv lide det første, men jeg er jo også mest til den lidt romantiske stil. :)




Rigtig god weekend og tak fordi du kom forbi!

lørdag, januar 04, 2014

Midnatscrop hos PTW

I går lokkede fru Jensen mig med til midnatscrop hos Picturing The World. Karin og Linda tog også med og vi havde en super hyggelig dag og aften derovre. Jeg fik sandelig også lavet lidt. Meget godt klaret, når jeg ikke havde forberedt noget og bare kastet noget tilfældigt i scraptasken! :)
Vi fik noget papir, lidt pynt og et ark stickers udleveret sammen med nogle udfordringer og jeg besluttede mig for at starte med at lave et layout og et kort til konkurrencerne med de udleverede materialer.

 Mit bidrag til layoutkonkurrencen med det udleverede papir og et krav om mindst 50 ords journaling. (Ikke lige min favorit diciplin og da slet ikke skrevet i hånden!) Jeg vandt sørme (hvilket ikke var helt så vanskeligt, da der kun var 2 bidrag hehe) men jeg er rigtig glad for den fine borderpunch, som jeg vandt! :)


Mit bidrag til kortkunkurrencen. Det skulle være et maskulint kort og vi skulle bruge 3 forskellige stykker af mønsterpapiret. Robotten er fra stickersarket. Det var sjovt, at se hvor forskellige vores kort blev med det samme papir og alle fik lige mange stemmer, undtagen en enkelt, som fik en mere end os andre. :)

 Jeg var så godt igang og det blev til et layout mere.

Og et enkelt kort.

Rigtig god weekend og tak fordi du kom forbi.