tirsdag, maj 06, 2008

2 af opgaverne fra Scrapevent


Øvv...piiiv de sidste 3-4 dage har jeg være pi... syg og mest sovet, når jeg ikke har brækket mig! (okay det var måske flere oplyninger end i havde lyst til at få!?) Jeg hader at være syg! Heldigvis er det ved at være ovre og skal man se på det positive i det, har jeg tabt 3½ kilo :)...den slags kilo har det desværre med, at komme på ret hurtigt igen, når man begynder at indtage noget føde og vædske, men i dag kan jeg vel i det mindste få lov til, at føle mig slank haha! Inden jeg lagde mig fik jeg lavet æsken, som jeg begyndte på til Theresas BG kursus færdig,! Jeg ved ikke lige hvad jeg skal brug den og billedet, som vi også lavede på et af kurserne til, men det var da meget sjovt, at prøve noget andet! Jeg synes ikke lige jeg har nogle billeder, som passer til de layouts, som vi også lavede deroppe, så de får nok lov at ligge et stykke tid! Håber jeg får overskud til en blogrundfart i morgen, kan se på min bloglines, at der ligge ret mange indlæg og venter på at jeg kigger en tur forbi! God tirsdag til alle som kigger her forbi!

6 kommentarer:

Lone sagde ...

Øv for en omgang, dejligt at det går den rigtig vej nu. Men super flotte ting du har fået lavet i Sverige. Fortsat go bedring ;-)

Linda sagde ...

Rigtig god bedring Charlotte - kan du så blive rask så du kan komme ud og nyde det gode vejr :0)
Det er nogle fine ting du har haft med hjem fra Sweden.

MH72 sagde ...

Hey - hvorfor så jeg ikke dine ting i aften? Den æske er da for sej!

Netti sagde ...

Jeg håber da at du har det bedre nu. Jeg kan kun være enig med dig - jeg hader også at være syg, så jeg føler med dig *S*

superflotte ting du har lavet. jeg er SÅ vild med farverne. Det ser vildt godt ud. Måske der er en guddatter der kunne bruge æsken - det er da helt klart en tøseting :o)

Rikke Eskildsen sagde ...

God bedring. dejlige ting du har lavet. Jeg synes æsken er rigtig skøn.

Susanne Meltesen sagde ...

Hehe - altid sent på den med kommentarerne.

Men hopla!!!
- hvorfor så vi ikke den æske i tirsdags, ja...???
Den er da vildt sej - skide flot.

Det var dog dejligt at se dig levende i tirsdags - håber, det stadig går frem ad med helbredet... ;o)