fredag, maj 23, 2008

Endnu et LO fra Scrapevent og et hÄngler kort!


Så har jeg fået endnu et af LO'erne fra kurserne i Sverige færdiggjort! Jeg valgte at bruge det til dette billede af min morfars bedsteforældre! Bag ved billedet sidder en lang tag, hvor historien om de to skal stå, men jeg venter lige med at skrive den til jeg har min mor i nærheden. Det er noget med, at han var uægte barn af en tjenestepige og hun kom fra en stor gård, så det er lidt af en Morten Korch! Billedet er printet på Bazzill og også forsøgt forbedret lidt i photoshop, for jeg havde kun en dårlig kopi af det! Teksten er lavet ved at printe spejlvendt på den blanke side af en tranperant og bruge det som en rub-on!

Og så har jeg fået min hÄngler klubpakke, lækkert at have en forbindelse til Norge, for man kan jo ikke købe dem her fra DK! Her er det første kort jeg har lavet med stemplerne!
God weekend til alle jer, som kommer her forbi!

10 kommentarer:

Majer sagde ...

Lækkert billed du har brugt til det kit. Det passer så godt til. Og så er det da en spændende historie om dem. Glæder mig til at læse den, når den er skrevet.

Fint kort du har lavet. Jeg tror lige at jeg kan nå at farvelægge nogle af mine nye stempler, her i dag. For jeg nåede det ikke hos Diana i går.
God weekend :-)

Charlie sagde ...

Snap - lige det stempel er også det første jeg har farvelagt, men mit kort er ikke færdigt endnu. Dit er rigtig sødt og din "aneside" er så fin.

Karin sagde ...

Dejligt glad sommerkort :-) og det
passer bare supert med et gammelt billede til det papir :-)som du har brugt til LO´et.

piabau sagde ...

Super flot lo og et rigtig flot kort med de lækre stempler,er død misundelig( selv om misundelse er en grim ting) over at du kender en puscher.Du må også have en god weekend

marianne sagde ...

Det LO er intet mindre end fantastisk!!

Rikke Eskildsen sagde ...

Flot LO, det er sjovt med de gamle familie historier.
Dejligt kort med skønne farver.

Cecilie sagde ...

dejligt layout, hvor billedet passer skønt til papirerne (eller omvendt). Og sikke et farvegladt, friskt kort - man kan ikke undgå at blive i godt humør!

Susanne Meltesen sagde ...

Hehe - så lykkedes det med "olderne".
Det er blevet vildt flot, Charlotte. Og hvor er det sjovt, at din mor har den historie, du kan få med...

Kortet - lige til at blive glad i låget af (... hvis jeg må bruge Mariannes "alderdoms-visdomsord")

Netti sagde ...

hvor er det bare superflot lavet. Det layout oser af stemning. Sikke en god idé med at få skrevet historien ned - pludselig er den ellers glemt. Billedet og papiret ser SÅ fedt ud sammen.
Det Hängler stempel er da SÅ cute..
Rigtig lækkert kort du har lavet i fedt papir som jeg selv lige har købt.

Jette W sagde ...

De Hangel stempler er rigtig søde.
Dit kort er blevet rigtig flot.
LO er også, det var det jeg synes var det flottes vi lave i Sverige.