tirsdag, december 02, 2008

Jeg havde en vase.....


Jeg har mange vaser, men denne var jeg særligt glad for. Jeg fik den af nogle gode venner, da vi boede i USA og jeg synes den var rigtig køn! Nu har jeg desværre kun et billede af den, som jeg tog for et stykke tid siden til min BOM!

For jeg har nemlig også en kat, som i går morges synes det kunne være meget hyggeligt, at ligge i reolen og der stod jo en vase i vejen. Og hvad gør man så, når man er en kluntet kat? Man skubber da bare til det, som er i vejen og her er resultatet! Hvorfor er det lige, at han ikke valgte en af de grimme vaser jeg har eller den af gummi??

Hvordan kan man det ene øjeblik være så nuttet og kær, som her hvor han leger med vand og det næste være sådan en bandit? Nå jeg elsker ham jo alligevel, selvom han ikke var i kridthuset i går og episoden er jo oplagt til et LO.
Ha' en dejlig tirsdag alle jer, som kommer her forbi.

17 kommentarer:

Charlie sagde ...

UHA jeg var da HELT bange for at han havde skåret poten da jeg så billede nr. 3. Sikken en bandit - og GODT du så har et foto af vasen i mangel af bedre.

OG PS - han er ikke en KLODSET kat - du havde bare stillet noget i HANS vindueskarm. Du ved jo godt at hunde har ejere, katte har tjenere, ikke?? =0)

Rumlebumle sagde ...

Åh hvor er det bare ærgeligt sådan noget. Men lidt fantastisk du havde fået taget et billede af den i det mindste, selvom du selvfølgelig ikke får vasen igen af den grund..

Slemme slemme kat.. :D

Mutte sagde ...

Neej, hvor ærgeligt. Nu må du ramme billedet ind og stille det på reolen. Det eneste er bare at det er svært at fylde blomster deri

Pia sagde ...

Ja der bliver ryddet lidt ud i ens pynt når der er sådan en bandit i huset, det må ligge til racen, Findus har også skubbet til mange vaser her i huset og forleden dag var det noget af julepynten der blev skubbet ned.

Cecilie sagde ...

Åh nej. Det er en af de få træls ting ved at have en kælekat i huset. Godt du har mindet om vasen i behold.

madamtridse sagde ...

øv ja det er så ærgeligt nå ynglings vasen ryger på gulvet.Sådan en lille bandit.:) Men det må da være umulig at være sur på ham ret længe ad gangen.han ser så sød ud.
Dengang jeg havde kat smadrede hun en gammel muselmalettallerken som jeg havde avet fra min mormor. For det første havde hun spist min fiskefile og bagefter tog hun sig den frihed at skubbe min tallerken på gulvet. Men jeg brugte resterne til at lave en mosaikbakke af. Bakken har jeg endnu, men katten lever ikke mere.
Du må forsat ha' en dejlig 2. december aften. :)

lam sagde ...

jeg havde det ligesom charlie, troede lige han var ved at "lappe" sig selv sammen. ja de dyr er nu engang med til at sætte kulør på tilværelsen, det vel derfor vi elsker dem

Dorit sagde ...

Åh Charlotte du må tænke på, at vaser kan man få en ny af, det er jo kun en ting, hvorimod den bandit af en kat, ham findes der kun een af i hele verden !!!

LaChris sagde ...

Det var lige godt KATTENS ! Godt at han ikke kom til skade....men det var nu en pæn vase du havde...

Netti sagde ...

Du kan da bare stille den så han ikke kan rage den ned *G* Skal du ikke scrappe de 2 billeder af vasen? Sikke et layout det kunne blive :)

Jette / ma11edina sagde ...

*G*...åh jeg griner, undskyld ;-) Hvorfor synes jeg at jeg har oplevet dette før...?!? Små bæster er de....prøver han også at hive proppen op fra vasken? Min mand spurgte om Franz var blevet afbleget, for han står på akkurat samme måde i vores vask på badeværelset - magen til *S*S*...Men ØV, det er det helt sikkert, men han bliver jo nok tilgivet alligevel, ik´?

socialbutterfly sagde ...

ahhh, finally i found you!! i searched for RAUN- and not for RAVN-design!! :((
love your blog and will add you to my blogroll!!
have a nice day!! :))

Margit sagde ...

Eiijjj en BANDIT.... den er (var) ellers rigtig fin den vase :-( - nå, men der er ingen grund til at vade i det!!!
Glæder mig til at se dit LO - og så god aften til dig.

MH72 sagde ...

Åh nej da den frkke kat!!!

Diana sagde ...

Uf, der skete vel ikke noget med katten ;)

Else sagde ...

Jeg tror at det er fordi Murphy gerne vil opfinde nogle ønsker for dig. NU behøver du ikke få smykker af Stig, han skal bare finde en ny vase i USA til dig næste gang han er der ovre.

Synes det er fantastisk at du har fået taget et billede af vasen. Den var godt nok flot, sådan en "er lige mig".

Linda sagde ...

Ha ha.... Aijjj han er altså for meget ham Murphy. Det er sgu da godt nu har et billede af vasen så du kan huske hvordan den så ud. Godt der ikke skete ham noget.