søndag, oktober 20, 2013

Art Journaling

Sidste weekend købte jeg en stor æske Gelatos, som jeg længe har ønsket mig. Det er en slags farvekridt, som er vandopløselige og meget cremede og lækre at arbejde med.
Jeg kunne næsten ikke vente med, at afprøve dem, så de blev brugt til en side i min Art Journal.


Nogle gange tænker jeg, at mit liv nok ville være enklere, hvis jeg kunne finde ud af at holde mig til en ting, i stedet for at skyde med spredehagl, som jeg gør. :) Altså hvis jeg nu kun lavede kort eller kun layouts eller kun Art Journaling og altid i den samme stilart......Det ville helt sikkert være billigere og jeg ville nok også blive bedre til den ene ting??....På den anden side ville jeg nok kede mig halvt ihjel og det er jo ikke meningen med en hobby! Så jeg fortsætter bare med at hygge mig med det jeg laver...... og shopping er jo også en slags hobby! ;)
Rigtig god søndag og tak fordi du kom forbi :)

10 kommentarer:

Annette / aka sagde ...

Ja, du er altså god til alting - uanset hvad du afprøver......Dette incl. Det må være fedt at kunne lave sådan noget.
Og det med at livet var enklere - og billigere - hvis man kunne holde sig til en ting, er nok rigtigt. Men vi er nogen, der ville kede os. Og hvad skulle vi dog gøre med alle de penge, der ville hobe sig op, hvis vi ikke havde denne hobby ? Vi skal jo sørge for at holde hjulene i gang og bruge penge. Det siger politikerne er klogt - så det gør vi så.
Selv om jeg kører i samme stil hele tiden - mest pga manglende evner til andet - så bruger jeg altså formuer på scrap....haha.
Når bare vi hygger os - og vores mænd har ro så længe (næsten altså) så kan vi kun være tilfredse.

God søndag til dig.
PS: 1. lektion planlagt til i morgen.

nedergaard sagde ...

Heldigt du købte dem... du har brugt dem så flot. Sådan er det når man er nysgerrig og kreativ... skal alt prøves ;-)

God søndag

ingejc sagde ...

Virkelig flot og inspirerende arbejde du laver.

Maryann Laursen sagde ...

Smadder flot side, du har lavet her, Har kikket lidt på de farver, men er ikke helt sikker på, at jeg ville få så meget ud af dem, som du gør, så må hellere nøjes mes at AHé of UHé lidt endnu ha ha ha, men jeg er vild med resultatet her, det er såååå cool.

Ann Weiss sagde ...

Det er blevet rigtig godt!

Dorthe sagde ...

Ha ha ... Man skal da lave det man har lyst til... og når nu du gerne vil 1000 ting - tjaae.. så må du jo bare i gang *G*
Jeg er ellers ikke vild med det der Art journaling ... men dine sider her er da for fede!
God Søndag!

morkaren sagde ...

Ja jeg er heller ikke i gang med det der Art journaling, jeg har simpel ikke hverken plads eller overskud til mere, men dine sider er super skønne. knus morkaren.

MosteH sagde ...

Det er VIILDT flot, som det altid er hos dig. Og du skal endelig ikke holde dig til 1 ting. Hvordan skal vi andre så blive inspireret?? Det bliver jeg altid hos dig.

Thanni sagde ...

Jeg kan meget godt li' du skriver "shopping er jo også en slags hobby" - så kan vi allesammen være med *G*
Men det er super godt det du har lavet med dine nye Gelatos - dem har jeg også haft kig på nogen gange.
Rigtig fede farver på dine sider :)

Lise-Lotte sagde ...

Super flot side og fede farver, men det er også lige "mine" farver du har brugt. Jeg kender rigtig godt til det der med at skyde med spredhagl. Synes også altid der lige er noget jeg skal afprøver, og ja så må man jo shoppe, så det kan lade sig gøre... En eksta bonus :-)