tirsdag, april 08, 2008

Tirsdag

I lørdags var jeg til convention i Ryslinge. Som altid, var det et super arrangement Heidi og hjælpere havde stablet på benene. Jeg fik snakket (rigtigt meget) shoppet en del, men scrappet blev der som sædvanlig ikke så meget af. Jeg fik fundet karton papir og 2 billeder frem, skåret lidt i papiret og det var så det! Men pyt, jeg hyggede mig rigtigt meget og scrappe kan jeg jo gøre herhjemme! Jeg fik det da også lavet færdigt i går aftes, for Murphy sov for en gangs skyld det meste af aftenen......det var nok udmattende for en lille mis, at være hos dyrlæge og blive vaccineret!! Billederne er fra vores ferie i USA i september.

Her er lige et billede af terroristen, fanget i et roligt øjeblik! Det er såååå hyggeligt, at snuppe en lur på fars bærbare....som han forøvrigt, fik til at gå fuldstændig i baglås i går, så det er nok slut med, at ligge der lille mis!!

19 kommentarer:

Charlie sagde ...

Fint USA LO og lækre farver. Vi to er nok begge sådan nogle sociale "dyr" der MEGAhygger til crops - men egentlig arbejder bedst i fred og ro, ikke??

Sikken Murphy forstår at gøre sig det behageligt (fnis) - katte er bare for sjove.

Karen sagde ...

Neeeeeej hvor har du været produktiv!! :) Sød mis, så stor allerede! Hov forresten..var det noget med et link til en tysk forhandler af bind-it-all ting? :) Og tak for sidst!

piabau sagde ...

Det blev super flot dit lo som jeg så begyndelsen på til convention. Det ser kanon ud med pilen og at det ene billede blev rundt. Den killing er da ikke til at stå for, pas på den bærbare, vores var ved at falde ned og satte kløerne i tastaturet så 5 knapper røg med i faldet, den elsker varmen fra computeren og vil gerne ligge der hvis der ikke er ben ledige

Susanne Meltesen sagde ...

10-4 - Rubber duck,
vild lækkert LO. Rigtig go' effekt med pilen...

Og så er jeg da vildt forelsket i den lille kat - selv om det gav et par rifter at tumle med den i weekenden... ;o)

Sarah sagde ...

Det lyder til at I havde en god convention.

Flot LO. med super flotte billeder.

Herligt billede af den lille kat - på den bærbare med telefonen som hovedpude.

Majer sagde ...

Super flot LO. Dejligt at du har brugt HELE pladsen... synes jo at det dersens white space-noget, er noget opreklameret noget ;-)

Sikke nogle lækre ører den kat har ;-)

lam sagde ...

super lækkert layout,fed effekt emd pilen.

Det lyder ikke som en produktiv men meget hyggelig tur i det fynske

Cecilie sagde ...

Det er vist en klassiker ikke at få lavet så meget til et crop, men som du rigtigt skriver: scrappe kan man gøre derhjemme. Det er et skønt billede af missen på den bærbare - gad vide om den var varm og god at ligge på ;o)

Karin sagde ...

Det var da en super idé med billederne, så fik du alligevel brugt dem begge, eller er det runde et andet, end det du havde med på Con?
HE he.. glæder mig til i aften... hvor jeg skal sparke dig i gang med din BOM

Rikke Eskildsen sagde ...

Flot LO, kan rigtig godt lide pilene. Ham murphy er bare en sød mis, og han er nok ikke værre end andre små killinger ;0)

rnielsen79 sagde ...

LOL katten venter da på, at den travle mor ringer hjem, og ikke sådan flyver og farer til conventions LOL. Super sødt LO, kan utroligt godt lide neuancerne.

Jannet sagde ...

Rigtig lækker layout med flotte detaljer.
Der er stil over terroristen, bærbar og telefon. hvor han alså SKØN

netti sagde ...

Hihi hvor er den kat da bare for lækker. Sikke en charmetrold.
Superflot layout du har lavet. Jeg er helt vild med pilen :o)

Jette / ma11edina sagde ...

Igen et lækkert USA LO. Skønne fotos, og det ser super godt ud med pilen og teksten derpå. Dejligt at hilse på dig i Rysling - og udveksle erfaringer med vores små terrorister (det navn går han også under nogle gange!! ;-) Som Murphy elsker han også den bærbare og varmen derfra. Slukker ofte for den - eller hviler på en knap eller fem, så den hyler og bipper helt vildt :-D. Er vist nødt til at udtænke en plads til ham på det kommende scrapværelse - hvis han ellers vil være der hehe.

troll13 sagde ...

Lækkert LO, lækkert papir og opætning. g rigtig flot billede. Og det er fantastisk hvor katte kan sove ;o)

MH72 sagde ...

hvor er det bare blevet flot - og kan se at du tilsidst fik skåret i papiret!!!
Kan forøvrigt godt forstå at Murphy væltede telefonen ned i tirsdags... det kan være farligt at bruge en telefon som hovedpude :-)

MH72 sagde ...

og ps - det var en rigtig god løsning at skære det ene billede ud som en cirkel... godt fundet på!

marianne sagde ...

Hamrende flot Lo!! Og hvor er missen bare for cute!!

Githe sagde ...

Hei! Det var en skjønn pusekatt:)
Mange fine ting du lager:)