fredag, april 18, 2008

Fredag

Jeg har været igang med, at lave noget til min guddatters konfirmation d. 1.maj, men det vil jeg ikke vise endnu, hvis hun nu skulle finde på at komme her forbi! Jeg er også igang med nogle DT kort for Landstoken, men de er ikke færdige! Så jeg har ikke rigtigt noget at vise, men på Scrapbook Funs blog http://scrapfun.blogspot.com/ ligger der nogle DT opgaver jeg har lavet med den lækre bryllups serie fra Cloud9 design!
Der er flere som har spurgt hvor jeg har købt det palliettenet (eller Punchinella, som det hedder) jeg har brugt på mit sidste LO . Det har jeg købt hos http://skybluepink.com/ det er det plastik, som bliver tilovers, når de standser pallietter ud og det fås i mange farver! Jeg ved ikke om det kan købes herhjemme??
Nå jeg kan jo altid vise et billede af terroristen :) Det ved jeg jo, at min mor og svigermor ialtfald sætter pris på :) Desværre fik jeg ikke taget et billede den anden dag, da han var ved at hjælpe mig med at male chipboard bogstaver!!.....han er jo lynhurtig og fik sat poten ned i en klat akrylmaling, jeg lige havde hældt op...... jeg var heldigvis også hurtig og fik fat i ham, inden der kom poteaftryk over hele huset og så måtte han lige en tur under vandhanen! Det var han ikke udelt begejstret for, men tog det nu meget pænt! Ærger mig nu både over, at jeg ikke fik nogle billeder og at jeg ikke tænkte på, at trykke hans pote ned på et stykke Bazzill!! Nå pyt, han finder nok snart på noget sjovt igen!! God lang weekend til alle jer, som kigger her forbi!


14 kommentarer:

Unknown sagde ...

Ah ja, det havde da været en skæg idé med "ægte" poteaftryk på karton - den er han sikkert med på en anden gang !!
Rigtig god weeekend til dig også :0)

Susanne Meltesen sagde ...

Åh - han er da for skøn...
Du har da vist fået din sag for med dit lille barn - LOL

- sør'me en skam, du ikke fik et aftryk, men sør'me da også meget godt, at du fik fat i han, inden han fik sat dem alle mulige andre steder i huset... ;o)

Også rigtig go' weekend til dig...

Anonym sagde ...

Hej Charlotte,syntes jeg kan kende nogle af de historier du fortæller om Murphy.Har selv haft kat i mange år,men her hvor jeg bor nu,må man ikke have kat.mvh.Pia D.

Betina Olesen sagde ...

Ja, han ser da ikke mindre fræk ud siden sidst jeg var inde at kigge ;-)
Sjovt, sad og tænkte mens jeg læste, at du skulle have taget et aftryk af poten..... men ja, det må du så have tilgode...

Hygge fra Betina

MH72 sagde ...

glæder mig så meget til at høre hvad hun siger til gaven :-)

Charlie sagde ...

Dygtig kat - sådan noget SKAL de jo lave og nu kan han også VINKE kan jeg se.

Netti sagde ...

Han er nu en lækker kat. Og sikke opfindsom han er..han vil jo bare hjælpe dig med at scrappe. Man kan købe scrappapir med poteaftryk og her vil han gør det gratis og hvad sker der...man bliver vasket *GG*

Else-DK sagde ...

Hvor er jeg MISundelig over din lækre kat, jeg må desværre ikke holde bare det mindste dyr. Ville ellers elske at have min kat hos mig - selv om hun aldrig har været sådan en linselus som din lækre røde puddicat.

Mon ikke du snart får dine "potetryk" med den fart han ellers har på. Han er da en virkelig scrapkat.

Ditte sagde ...

Hej "missemor"
Herlig ide. Synes iøvrigt Murphys farver er så seje og scrappeværdige, og du får virkelig skabt nogle dejlige kreationer takket være ham. Forsat god weekend!

Dorit sagde ...

Hvor ser han bare fræk ud, og her vil han også selv trykke på udløserknappen, sandelig lærenem mis, du har. Måske vil han også bare vise sin nyvaskede pote...
Tager du ham ikke med til Scrapevent, det kunne være sjovt for ham, ha-ha !

Jette / ma11edina sagde ...

Gud du siger noget - hvorfor komme med de ideer nu, hvor Franz har haft poterne i vægmalingen da jeg var ved at male.. hihi! Tænkte kun på at skynde mig at få poterne under vandhanen - og han nåede at lave poteaftryk i gang og køkken - også lange poteaftryk, når han gled - han havde jo travlt!! Uha, de kan holde én igang :-) Synes det er nogle rigtig dejlige DT ideer du har lavet på Scrapfun bloggen!

Sarah sagde ...

Uh det havde været fint med små poteaftryk... Og en sjov historie.
har været en tur på bloggen - fine ting du har lavet.

Unknown sagde ...

Nåååå, hvor er det bare det kæreste scrapbare billede du har fået dig der.

De kære kære dyr :)) Kender det ALT for godt.

KH Heidi

lam sagde ...

Tak for linket,skal straks tjekke det ud. Han er da en være en den kat, det ville da have været fedt med ægte poteaftryk