mandag, oktober 06, 2008

Layout

I lørdags var jeg til convention i Ryslinge! En super dejlig dag og som altid et fantastisk godt arrangement! Jeg fik snakket rigtig meget, shoppet en smule, men scrappet blev der ikke meget af! Jeg holdt også et par kurser, som gik rigtigt godt, det ene var et minialbum med cellofanposer og det andet var med blomster punching! Jeg skal nok vise hvad vi lavede senere!
Jeg fik dog startet lidt på dette LO, som jeg så lavede færdigt i går! Jeg har lavet kanten efter Spinnvilds fantastiske vejledning og jeg har også liftet detaljerne med siderne fra en gammel bog og syningen for neden fra et af hendes layouts! Tænk hvis man var bare halvt så dygtig, som hun er!!! Prinsessen på billedet er fra Canada og er datter til min mors kusine!

Sorry only a short tranlation in english this time! I was at convention in Ryslinge saturday and as always it was a great day! I was talking a lot, shopping a little bit and the only thing I made was the start of this LO, that I finished yesterday! I have made the edges after Spinnvilds workshop and I have also liftet some of the details from her! She makes the most wonderful layouts!

24 kommentarer:

Pia sagde ...

Wow supert layout, søde detaljer. Rart at høre at i havde en hyggelig convention, ville gerne have været på dine kurser men får måske mulighed for senere at se med.

Inger sagde ...

WOW..virkelig vakker LO.!!
Kjempeflott arbeide.

Ha en god dag :)

Inger

Jannet sagde ...

Super skøn layout, med masser af flotte detaljer

Anonym sagde ...

SUPER lækkert layout! Du er da mindst lige så dygtig, det er super fedt det layout. Jeg kigget på linket, ser ud til at være en fed side :)

Thanni sagde ...

Skønt LO med det sort/hvide billede..super detalje med syningen :)
Cellofanpose-minialbum..??...det kursus gad jeg godt ha' været med på..det lyder spændende :)

Fru N. sagde ...

Et virkelig flot LO - og hvilken skøn prinsesse. Kan rigtig godt lide at billedet er sort/hvidt. Det giver sådan en god stemning.

Mutte sagde ...

Super dejligt LO og en køn prinsesse.

Karin sagde ...

Det er bare blevet lige i øjet :-) Super smukt og enkelt! Godt du fik hamstret hvide blomster ! ;-) de gør sig bare!!

madamtridse sagde ...

Sikke en sød prinsesse. Det er et super lækkert LO med nogle flotte detaljer på. Det du laver er også super flot jeg bliver altid inspireret når jeg kigger forbi din blog.

Linda sagde ...

Hvor er hun da yndig og det er bare så fint, smukt og enkelt. Og tak for sidst igen igen. Hold da helt op hvor var jeg træt igår.

Kornum sagde ...

Super flot lo med en sød lille pige :)

Mia sagde ...

Hold op et flot LO...kan rigtig godt lide at du har sat det lyserøde sammen med brune toner så det ikke er vildt tøset men stadig piget! Det ser rigtig godt ud med det lidt krøllede look på papiret og mega sej kant!

Mia sagde ...

Hold op et flot LO...kan rigtig godt lide at du har sat det lyserøde sammen med brune toner så det ikke er vildt tøset men stadig piget! Det ser rigtig godt ud med det lidt krøllede look på papiret og mega sej kant!

Betina Olesen sagde ...

Tak for sidst... hyggelig dag, trods den grumme mobning jeg bliver udsat for ;-)

Skønt LO du har lavet....kan især rigtig godt lide da 2 revner, både avisen og sammensyningen er da for lækre...

Hygge fra Betina

Heidi sagde ...

waw - det er da bare for flot ;o)

FruMaansen sagde ...

Jeg tilslutter mig - Nøj, et flot LO! Kan godt lide alle lagene, det gir' så meget liv!

Christina / LaChris sagde ...

Det er bare SÅ SMUKT !!!! Yndig lille model...og hele opsætningen er bare skønt. Det ser hammer godt ud med den kant du har lavet...har tjekket linket ud...meget smart.

Charlie sagde ...

Fint link - må prøve den teknik en dag jeg har GOD tid - men hammerflot ser det ud og det er et mægtig lækkert LO og en yndig model.

Rikke Eskildsen sagde ...

Wauw hvor er det flot, jeg er nærmest mundlam, det er bare flot :0)

Reiko sagde ...

Et rigtig sødt og piget layout.Jeg kan rigtig godt lide hvordan du med enkelte detaljer har fået dit layout til at være så sødt.

Eva Dohn sagde ...

Lækkert lækkert layout - og lige min stil ;o) Og jeg kan se, at vi har den samme inspirator :o)

Torill sagde ...

Denne var skikkelig flottt!!! Helt nydelige blomster, og hærlig farge!
du er så flink!

Sofie sagde ...

Så sødt et layout, papiret passer så fint til det flotte billede;0)

Ja, det er flot med de kanter, jeg bruger dem også tit på kort.
Vildt flot;0)

Netti sagde ...

Hvor er det bare flot lavet. Jeg er vild med kombinationen af de sarte farver og billede og så de rå kanter - fedt lavet.