onsdag, juni 23, 2010

Nødhjælp til studenten - DT Artsy Team - og mislingerne


Vi skal til studentergilde hos en af naboerne i morgen og jeg har lavet en nødhjælps kuffert til ham.


Indholdet af æsken.
Kufferten er lavet efter et mønster jeg har købt HER .Jeg er nu ikke så imponeret af det mønster og har da også lavet et par små ændringer!

Jeg har også lavet en stak studenterkort, men de fleste er røget ud af huset, inden jeg nåede at tage billeder af dem, så I må nøjes med det sidste jeg har tilbage! Et meget enkelt og hurtigt lavet kort ligesom kufferten, det er må der også gerne være noget af ind i mellem!

StampARTic har Inger fra Artsy Teamet lavet en Glue resist tutorial  og her er de kort jeg lavede efter den.

Jeg dyppede noget bølgepap i lim og "stemplede" med det på en gammel bogside. Blomsten er også lavet med teknikken.

Og det andet kort jeg lavede. Blomsten er lavet af blondebånd.

Og så på opfordring lidt om mine mislinger!

Det går rigtigt godt med Bettefisen/Jacko. Jeg må jo indrømme, at navnet Jacko ikke er helt ved siden af, for han bliver mindre og mindre sort!! Han bliver stor og fræk og er en rigtig jæger. Han har fanget sin første solsort og slæbt den med ind i stuen! Heldigvis fik Stig fat i ham og vi fik reddet den stakkels fugl. Han er stadig meget kærlig og spinder helt vildt bare man rører ved ham. Han elsker at ligge i min seng og sove middagslur, men det allerbedste er nu at være ude i haven og jagte fugle og insekter!

Det går knapt så godt med Murphy. Han har ændret sig fuldstændigt fra at være den store bløde bamse, som vi kunne gøre alt ved, til en sur og nervøs kat! Det er rigtigt ærgerligt og havde vi vidst at han ville blive sådan, havde vi jo selvfølgelig aldrig anskaffet os en kat mere. (Hvis det altså er derfor, for de har jo været gode venner de to??) Jeg har været ved dyrlægen med ham for at udelukke at han fejler noget fysisk og han mente at det er noget psykisk og synes faktisk at vi skulle få ham aflivet, hvis ikke han snart får det bedre! Det er vi nu ikke lige villige til sådan uden videre!! Det er så heldigvis blevet meget bedre med ham de sidste par dage og nu krydser vi bare fingre for at det bliver ved med at gå den rigtige vej. Nu er han kun sur når Bettefisen kommer for tæt på, hvis vi rører ved ham når det ikke passer ham og hvis jeg forsøger at børste ham. Bettefisen tager det med ophøjet ro og ignorerer ham bare for det meste, så det er nok ikke fordi han driller, at Murphy pludselig ikke kan li' ham! Vi vil ikke af med nogen af dem, så de skal altså bare lære at acceptere hinanden! Men i dag har Murphy næsten været sig selv. Han har været kælen og legesyg og i sit sædvanlige "hjælpsomme" lune! Så kryds lige fingre sammen med os for at han er ved at blive sig selv igen.

16 kommentarer:

aka sagde ...

Sikke en sjov ide med nødhjælpskassen. Flotte farver, og sjove anvendelige ting - i denne hårde tid for de unge mennesker !
Den må da glæde modtageren.
Jeg har ikke forstand på katte, men ved at det ikke er sjovt, hvis ens husdyr ikke trives. Og tanken om, at skulle af med den ene - uha.
Kan man få parterapi til katte ?

Dot Scrap sagde ...

Total super genial ide med den nødhjælps kuffert.....den kunne jeg godt have brugt, dengang jeg blev student......suk....jeg må indrømme at det er mange år side.
Din kuffert falder helt sikkert i god jord, for den er altså bare så fin, hvilken herlig ide.
Dorte aka dot-scrap

Raziel sagde ...

Super flotte kort og æsker :)Synd Murphy har ændret sig :( Vores 10 år gamle MCO har lige haft en temmelig dårlig periode også, men det ændrede sig igen. Håber det samme for jeres dejlige mis.

Linda sagde ...

Rigtig god ide med den nødhjælps kasse. Jeg mener og huske at du har lavet noget ligene engang. Og sikke fine kort.
Jeg krydser finger får det går den rigtige vej med Murphy, men jeg kan da godt se at han har tabt sig eller fået anden pels. De køre børn / og dyr. Man har sine bekymringer....

Bertram sagde ...

God ide med nødhjælpekassen.

Karina sagde ...

Flot og kreativ kasse du har lavet og flotte kort.
Jeg håber at Murphy får det bedre.

Thanni sagde ...

Go' idé med den nødhjælpskasse til studenten - og den er superfint lavet :)
Håber godt nok at Murphy efterhånden bliver helt sig selv igen :)

Margit sagde ...

Super lækker nødhjælpskase. Smukt forarbejdet...Er sikker på, at den vil gøre gavn ;o)
Husker måske rigtigt, at du lavede én sidste år også?... eller...??
Men fint at se den igen... måske det efter hånden printer sig fast i hovedet, så man kan huske det =0)
Håber Murphy snart er på topppen igen.

madamtridse sagde ...

En super lækker førstehjælps kasse til studenten. Det kan der blive hårdt brug for, dagen der på.;O)
Skønne billeder af kattene. Nej man afliver ikke bare en kæledyr fordi de er lidt moody, de kan jo også ha' nogle dårlige dag. Håber at Murphys humør bliver bedre. :)
Du må ha' en rigtig skøn weekend.

Pia sagde ...

super flot nødhjælpskasse og kort du har lavet, ja det er ikke sådan når 2 katte skal dele teritorium og magt mellem så er der som regel en taber, vi har prøvet det med mor,datter kat og det var ikke så yndigt som jeg troede det ville være. Jeg håber de finder ud af det for synd for Murphy er det helt bestemt, hos os var det også den lille der styrede slagets gang. Du må have en dejlig solrig søndag.
knus Pia

lam sagde ...

Sjov og flot ide med nødhjælpskassen. Som altid skønne kort

Lone Krieger sagde ...

He he he den studenternødhjælskasse er da bare for genial. Idéen er hermed lagt i idébanken ;o)
Ja de kære misser, de er nogen gange lidt for menneskelige i deres adfærd. Jeg håber for Murphy at han kan få smidt sine frustrationer over Bettefisen væk, så han kan nyde det søde katteliv igen. Krydser fingre for at det lykkes.
Knus

troll13 sagde ...

Jeg er helt vild med den nødhjælpskasse til studenten, den må jeg altså bare huske ;o))
Og de kort er alså bare som de plejer... fantastiske :o)))

Men hold da op ham Bettefisen er da blevet helt voksen at se på. De er bare et fantastisk flot par de to.

Berit Bilde sagde ...

Øv med kattene. Synes da heller ikke at billedet viser den Murphy, som jeg kender :-(

Har du overvejet at kontakte en "dyre-hvisker"?? Ved godt at det lyder lidt tokke-nokket, men jeg har en veninde, som virkelig har kunnet fortælle ting om folks kæledyr, som hun ikke kunne vide en dyt om på forhånd.

Måske kunne det opklare mysteriet, om han er syg, trist eller noget andet.....?!

Mette sagde ...

Åh...vi har samme "mis-forståelse" lige for tiden...Vores 3 store hankatte er ikke særlig glade for deres nye lillesøster. Hun er nu eller så kær ;-)
De har forvandlet sig til spruttende, knurrende og hvæsende uhyrer.

Lytzen sagde ...

Nu har jeg jo desværre læst, at Murphy er blevet aflivet - Sender min største medfølelse! Er selv omvendt hundemenneske, og vi har en voksen og en killing, som heldigvis er blevet gode venner - Men ikke uden kamp fra storemis...

Hvis I på et tidspunkt vil anskaffe endnu en kat, og der så bliver problemer, så er der hjælp at hente i kemien. Kan ikke huske hvad det hedder på stående fod, men hvis det bliver aktuelt på et tidspunkt, så er du velkommen til at skrive på bloggen - Så skal jeg lige finde det til dig ;)