onsdag, juni 16, 2010

DT StampARTic

Månedens anden udfordring på StampARTic er blomster. Jeg fandt mine punches frem og her er resultatet.
For ca. 5 år siden lavede jeg mest kort med punchede blomster i alle mulige (og umulige) afskygninger. Det var helt sjovt at prøve igen og jeg har jo da stadige et par punches at lege med!! Se her. Urtepotten, de grønne grene og de små blomster er alle lavet i karton med punches.
I dag har jeg rigtigt nydt solen, som endelig skinner igen.

11 kommentarer:

Majer sagde ...

Det er så fantastisk det kort. Er vild med alle de små blomster og særligt den lille detalje med den blomst der er faldet af. Skønt!!

Bertram sagde ...

Super lækkert kort. Sikke et arbejde med al den punchen. Og som Majer skriver - sød detalje med blomsten der er faldet af.

rhh sagde ...

det er et rigtig sødt kort, og det er nogle fantastiske blomster - og ja, det første jeg bemærkede var også den blomst der var "faldet" af

Lone sagde ...

Vildt flot kort, ser fantastisk ud med alle de små blomster. Er vild med den måde at urtepotten kommer ud af kortet på, hvordan du end har gjort det. Super flot kort

Charlie sagde ...

Hej du - ja vores punches kan vi heldigvis stadig bruge - ellers ville du og jeg have et pladsproblem ikke?? Fint kort og lækker "bulet" urtepotte - jeg gætter på lim i siderne og 3Dpude på det strategisk rigtige sted - korrekt?? Og hvad har jeg så VUNDET ??? =0)

Dot-scrap sagde ...

Hej Charlotte.
Det er bare så godt ud med urtepotten og blomsterne. Det giver en genial og super flot effekt at det "træder ud " af kortet. Super super flot som altid.
Bliver bare altid i godt humør og inspireret når jeg er forbi din blog.
Dorte aka dot-scrap

Gitte sagde ...

Et fantastisk flot kort du har lavet. Fin detalje at krukken har form.
Du må ha' en skøn weekend.

Lone Krieger sagde ...

Helt fantastisk kort og sikken et arbejde. Har selv nogle punches der ligner, kunne være man skulle prøve om det var muligt at lave det lige så smukt. Har lidt svært ved at se hvad det er har gjort ved urtepotten men det ser hammer godt ud. Det hele hænger sammen med et udsøgt valg af papir, blonde og tekst. Meget smukt.
Knus

lam sagde ...

Skønt kort med en meget sød eblomsterpotte

Linda sagde ...

Hvor er det flot - det ser vildt godt ud at urtepotten træder frem. Det er da lidt af et pille arbejde :0)

Anonym sagde ...

En fantastisk urtepotte. Især detaljen med den "faldne" blomst.