fredag, september 17, 2010

Publiceret i Ett Trykk

For nogle månder siden fik jeg en mail fra det norske blad Ett Trykk om jeg ville lave et par kort, hvis de sendte mig et stempel. Jeg blev selvfølgelig rigtigt smigret og det ville jeg da gerne! Men pyh, jeg fik jo helt præstations angst!! Jeg fik dog lavet et par meget forskellige kort og sendt af sted og de har også været i bladet, som blev udgivet for 1½ mdr. siden, så nu kan jeg vist godt vise dem her.

Stemplet var den lækre krone fra Sløyd Detaljer.

Gesso og glimmermist.

Jeg fik også lavet et enkelt kort i går aftes, efter at have været helt uden lyst til at scrappe hele ugen. Faktisk sad jeg og hæklede i tirsdags da scrapmafiaen var her, men sådan kan det jo godt være ind i mellem, heldigvis kommer lysten som regel hurtigt igen.
Jeg legede lidt med borderpunchen, som jeg købte i lørdags og fik lavet en ramme. Papiret var 5 inches og der skulle bare klippes fri efter jeg havde punchet de fire sider.

Sommerfuglen er fra KM klip. Jeg sværtede den med distress, kom Perfect Perl på og sprayede med vand. Bagefter fik den en tur med varmepistolen.
Rigtig god weekend til alle, som komemr her forbi!


13 kommentarer:

Engel sagde ...

Kære Charlotte. Sikke nogle gennemførte og elegante kort du har kreeret... Enkle og overhovedet ikke kedelige... Er særligt vild med det første... Elegant halv-perle kant hele vejen rundt... Rigtig flot!
God Weekend!
Knus
Engel

Pia sagde ...

super flotte og stillige kort, smukt dekoreret. Du må have en god weekend.
knus Pia

Nikolette sagde ...

Der er et eller andet godt at vide, at selv du kan få præstationsangst.. vi er nok mange, der kender dette "monster" gg OG du har jo ikke engang grund til det, for du laver altid lækre ting!

nedergaard sagde ...

Kan godt forstå, at de gerne ville have dig til at lave kort...hvor er de smukke.
Og på det sidste kort, du har lavet, som også er rigtig flot, ville jeg aldrig have gættet på at sommerfuglen er fra Karen Marie klip ( selv om jeg også bruger dem ). Den har du bare lavet smuk

Karina Beck sagde ...

Du har ingen grund til at få præstationsangst. Du er så dygtig.
Flotte allesammen.

Charlie sagde ...

Ja vi er jo altid selv vores egne værste kritikere - men du har INGEN grund til præstationsangst - NADA - nope - INGEN. MEN det hedder sig jo at man SKAL have sommerfugle i maven - ellers er har man ikke hjertet med i det man laver - så det er nok OK alligevel. SUPER at den lækre hjertekant kan lave det - du har da en engels tålmodighed - jeg har haft den i flere måneder uden at finde ud af det. TAK for det tip.

Berit Bilde sagde ...

Jeg er da bare helt vild med kort nr. 2. Dejligt dejligt kort!

Netti sagde ...

Super super flotte kort du har lavet Charlotte. Jeg kan godt forstå at de spurgte dig. Du kan altså nogle triks med borderpunches. Det ser da vildt godt ud. Sommerfuglen er vel nok lækker!!

Margit sagde ...

Nøøøøøøjjjjjj... hvor er de SMUKKE!!
Jeg er VILD med første og sidste... de er så gennemførte og raffinerede... og fedt tip til den hjertepunch... det må prøves!!
TAK for tippet.
God søndag.

Lone Krieger sagde ...

3 super skønne kort. Det øverste med kronen er utrolig enkelt og meget meget smagfuldt og elegant. Og det nederste med sommerfuglen er også både enkelt og meget meget lækkert. Er også selv meget glad for mine MS borderpunches. De gør altså lige noget extra ved det man laver.
3 meget lækre kort.

Susanne Meltesen sagde ...

Det er SÅ fortjent at de kort kom med i bladet - de er virkelig smukke.
Og det sidste kort er dæl'me også lækkert - og jeg har jo li'som en milliard (mindst) liggende af de sommerfugle. Så det må jeg da lige få prøvet - har godt nok ikke det, der skal bruges, men hey - så må man kiggelidt på det til Convention... ;o)

Godt, du fik lysten igen, så vi andre får lidt godt til øjet... ;o)

madamtridse sagde ...

Hold da op Charlotte hvor er de kort bare utrolig smukke. Super detaljer og teknikker.
Lidt sommerfugle i maven er vel ok, men præstationsangst behøver du absolut ikke at ha'. Du er så kreativ.
Tak for tippet med punchen, det skal afprøves.:)
Du må ha' en rigtig skøn scrapuge.

Linda sagde ...

Vil du så holde op med at have præstationsangst, det er skisme velfortjent at de spørge dig for du er bare dygtig :0) Og de er skønne de kort du har lavet igen igen.