onsdag, september 01, 2010

Julekort

Så har man set det med! Jeg tror næsten det er første gang, at jeg har lavet et julekort allerede i august måned! Men jeg købte det fede julestempel i går i Panduro og måtte da lige prøve det i går aftes da tirsdagsmafiaen var her. Fuglen er en punch fra Stampin'Up og de hvide "blonder" er en punch fra EK. Mønsteret er stemplet med et stempelhjul også fra Stampin'Up. Jeg har brugt klar embossing sværte og Perfect perls.

Jeg fornemmer et vist pres for at lave en tutorial til mine minialbums.... hehe. Jeg lover at jeg nok skal tage billeder af processen næste gang jeg laver et. ;) Det bliver dog ikke lige i denne uge, for resten af ugen har Stig ferie og vi har travlt med at rydde op, male og ordne vores forsømte hus! Og i  weekenden skal jeg i sommerhus med Den Jyske Scrapmafia.

15 kommentarer:

Annette / aka sagde ...

Velkommen i klubben af julekort-magere i august. Lidt skørt, men ganske hyggeligt.
Elegant kort du har lavet med dit nye julestempel. Og så det rullestempel - Det er bare så ...lækkert ! (Det står på min dosmerseddel til convention.)
Og smart med Perfekt pearls.

Charlie sagde ...

FLOT julekort - og hvis det er skørt så velkommen i klubben. Nu hvor første kasse er sendt til OSH er det netop bl.a. julekort der bliver brug for så tak for dit tilbud om på et tidspunkt at lave nogle kort til projektet - du er en snut. Vi ses jo snart herovre - HYGGELIGT - jeg holder et par pladser.

Susanne Meltesen sagde ...

Det er bare så elegant - og rigtigt lækkert.
Men det, der imponerer mig mest, er, at du rent faktisk lavede TO ens. Du nærmer dig altså noget kort-autist, dér - Fru Ravn... ;o)

Heidi sagde ...

Så delikat og lekkert!
Det er vel på tide at jeg setter igang med julekort også nå.
Ha en flott dag!
Klem:)

Vranda sagde ...

Et lækkert julekort. Du er da bare i god tid og har styr på det :o) Det kunne da være rigtig dejligt med en how to til mini album

nedergaard ( Lissy ) sagde ...

Det er bare så smuk og enkelt et kort.. flot stempel
Jo tak, til how to

Gitte sagde ...

Super flot og enkelt julekort du har lavet. Rigtig fin detaljer med rullestemplet. Lækkert julestempel.:)
Du må ha' en rigtig skøn uge

Frk. Toft sagde ...

Hejsa

Fantastisk flot kort! Der er skam ikke noget galt i at lave julekort i august! Jeg startede faktisk allerede i juni! :o)

Med venlig hilsen

Mie

Karina Beck sagde ...

Lækkert lækkert kort!

Linda sagde ...

Smukt og enkelt, det er nemlig rigtig flot det stempel med god jul. Kan i alle have en fantastisk god weekend tur i sommerhus :0)

Bertram sagde ...

Kan godt forstå du måtte have det stempel i brug med det samme. Jeg er også helt vild med mit af samme slags. Jeg tror nu alligevel nok jeg venter med julekortene til Convention.

Joan sagde ...

Hvor er det bare et rigtig sødt kort. Lige min favoritstil. Skal da vist lige en tur forbi Panduro :)

mariala sagde ...

Hvor er det smukt og enkelt !!!

Anonym sagde ...

super smukt julekort, og jeg er da vild misundelig over, at du allerede er igang med julekortene. Det er altså også bare sådan en god ide, at være i god tid.
Super smukt med fuglen og bladene.

Tine sagde ...

Hold da op, du er tidligt ude med julekortene! Dejligt at se, selvom det giver en følelse af stress ;-) Men skønt kort, der slet ikke ligner et normalt julekort. Måske netop det der gør det ekstra fint.