torsdag, februar 08, 2007

Mads 5 år!Mads som 5-årig. Han fik briller, da han skulle starte i børnehaveklassen, fordi han har bygningsfejl på begge øjne. Både hans far og jeg er meget nærsynede og da jeg selv havde -4, før jeg omsider fik et par briller og pludselig kunne se hvordan verden så ud, ville jeg have tjekket hans øjne før han startede i skolen. Det viste sig jo så, at være meget heldigt, at vi fik det gjort. Han er senere også blevet meget nærsynet, han har ca -8,5 på begge øjne og blev kasseret til millitæret pga. det. Hans største ønske er, at blive politibetjent, det har han gerne villet siden han var lille, men det kan han ikke blive med det dårlige syn. Heller ikke selv om de har lavet om på reglerne, så man nu kan komme ind, hvis man bare kan se normalt med kontaktlinser eller efter en operation, for de har sat grænsen ved -7! også selv om man ser normalt efter en operation, hvilket vi jo synes er noget pjat!!.......det er bare rigtig træls for ham og han har så svært ved, at finde ud af hvad han så skal i stedet. Lige nu arbejder han på et lager, men det er der jo ingen fremtid i, som han siger! Håber han snart finder på et eller andet, for jo længere tid man har tjent penge, jo sværere er det jo, at skulle tilbage på SU!

Jeg har brugt sort bazzill, BG papir og chipboard bogstaver som er malede med MM maling, Autum leaves journaling stempel (købt hos Scrapbookfun, link til højre her på bloggen) Stemplet vender på hovedet, men det så jeg først da jeg havde limet alt det andet på!.....øv....Jeg har doodlet med sort Zig på bogstaver og papir og med hvid gelpen i kanten. De små stjerner er punchede.

5 kommentarer:

Majer sagde ...

Hvor er han bare sød på det billede. Rigtig fint drenge-LO, uden at være alt for drenget alligevel. Er vildt med din doodling langs kanten!

Márcia Mattos sagde ...

Hi Charlotte

I loved all your scrapbooking pages and the rubberstamped cards are wonderful!
I love these Penny black stamps!!!
Hugs from Brasil

Márcia

Anonym sagde ...

Hullo Charlotte, This page with mads on is so cute. Love the picture. I also love all your other pages and cards. AI even saw my card on the ones you got for your birthday. You have a great card holder but you would have to have more to hold all of your cards. Your workroom looks very good & very efficient.

Kay from cardpunching

lam sagde ...

super flot og lækker doodling....godt I fik tjekke hans syn

Gurli Laursen sagde ...

Et rigtigt dejligt LO - men sikke nogle dumme regler, Mads såden bliver klemt af !