tirsdag, marts 06, 2007

Super convention!

Så er convention overstået for denne gang og det var bare en kanon hyggelig dag, men også en hård dag, som jeg først er ved at komme mig over nu! :) Desværre nåede jeg ikke engang, at få hilst på alle dem jeg gerne ville have mødt! Dagen gik bare alt for hurtigt, men sådan er det vel, når man hygger sig! Jeg fik lavet 2 layouts denne gang, men de var også godt forberedt hjemmefra. Mit kursus gik fint, synes jeg selv, de nåede at få lavet deres PP færdig og nu håber jeg så, at de har fået lært teknikken og selv kan producere PP'er i lange baner!


Endu et layout til mit USA album, her var historien om vores kørekort vigtigst for mig at få med!

Et layout fra en tur ud til sommerhuset sidste sommer, den flotte solnedgang behøvede ingen tekst, synes jeg!

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Charlotte

Nu fortalte jeg jo at jeg læste din blog, men det er jo ikke ligefrem fordi jeg skriver mange kommentarer herinde...måske skulle jeg ændre lidt på det....hi hi hi hi... Tak for snakken til convention og lidt ærgerligt at jeg ikke fik snakket mere med dig og set, hvad du var ved at lave. Måske næste gang :-) Jeg regner med at følge dit tip og vil kaste mig over en pp til den side du gav input til. Har du nogle gode links til pp´er ?

Scrap hilsner fra Pernille (Moster Olivia)

Majer sagde ...

Hej Charlotte!

Flot at du fik lavet hele to LO's på en dag, hvor der også skete en masse andre ting!!

Diana og jeg stod og kiggede på væggen med LO's på et tidspunkt. Vi var jo ikke i tvivl om, at det var dit med kørekortene. En god side til dit album!

Det med Kalø Vig er så flot! Er meget enig i, at det er selve billedet der skal være i centrum. Det har du virkelig også formået at få det. Udover det så blev vi begge ret vilde med de chipboards du har brugt til overskriften. Vi har jo så efterfølgende fundet ud af, at det er Gurlis værk. Sådan nogle vil jeg også have!!! :-)

lam sagde ...

Hej charlotte

Det var hyggeligt at få snakket med dig i lørdags. Jeg er glad for at dit kursus gik godt.
Du fik ros af dem, der sad ved mit bord, som havde været til dit kursus.
Flotte layouts du fik lavet og godt gået at det blev til hele to styks. Gid jeg kunne prale af det samme ;O)