onsdag, juni 06, 2007

Farvel lille SuzziQ

I mandags måtte vi desværre sige farvel til vores lille hund! Hun har længe været sløj på flere forskellige måder og var efterhånden både døv og blind. Nu kunne vi ikke byde hende mere, så selvom det var en tung beslutning, fik vi hende aflivet. Det var ikke så slemt, som jeg havde frygtet, selvom vi selvfølgelig begge havde blanke øjne og en stor klump i halsen! Dyrlægen var utrolig sød og varsom, lod hende blive nede på gulvet for ikke at gøre hende utryg ved at komme op på bordet og hun sov stille ind uden dramatik!

Der er blevet noget tomt herhjemme, det er lidt underligt, at der ikke står en vandskål på gulvet, at der ikke er andre end Stig som snorker om natten, at der ikke står nogen og logrer med halen når køleskabet bliver åbnet og alle de andre tegn på, at hun var her! Hun har været en god lille hund og selom vi savner hende meget, så er jeg glad for at hun ikke lider mere!


6 kommentarer:

lam sagde ...

Det var den rigtige beslutning Charlotte, selvom den var tung og svær at bære. Jeg husker tydligt den tomme fornemmelse du beskriver, fra dengang vores Sophus sov stille ind.

Linda sagde ...

Åhh Charlotte der bliver bare så tomt når de små kræ skal fra os. Men igen det er godt man kan lade dem få fred på en god måde.

Gitte sagde ...

Ja, det er en tung beslutning at tage - men også en, hvor I har taget hensyn dyret. Det er det, det sværeste ved at have dyr - at man ofte har dem i så kort tid - men de giver jo også en så meget.
Så varme tanker fra mig til dig.

Charlie sagde ...

Du ved jo allerede at jeg tænker på dig fra et andet forum - men jeg tænkte - nu Stig kan snorke - kunne du så også lære ham at logre ???

Majer sagde ...

Mange varme tanker til dig og Stig. Det må bare være så hårdt, at tage den beslutning.

Gurli Laursen sagde ...

Så kom dagen... Ja, vi ved det jo godt, når vi får dyrene, men det bliver det mærkelig nok ikke lettere af. Men hvor var det godt, hun fik en værdig afsked.