lørdag, september 29, 2007

Scrapindkøb i USA

Disse billeder er mildest talt elendige, men jeg synes lige de skal med alligevel :) Jeg havde inden jeg tog hjemmefra fundet nogle adresser på scrapbutikker i Salt Lake City, som jeg ville besøge. Det gik ikke alt for godt! Den første på min liste var der slet ikke, der var en butik med western udstyr på adressen! Så ind i bilen igen og videre til den næste i den anden ende af byen, som skulle være en outlet store..........vi fandt den også, men den havde lige lukket permanent..........se mit ansigts udtryk, da jeg så skiltet haha!

Jeg fandt en telefonboks med en tlf. bog i nærheden, slog op i den for at se om der skulle være andre butikker i området (Stig mente ikke det var nødvendigt at tage den bærbare computer med, hvilket han kom til at fortryde flere gange, den ville bla. have været rigtig god at ha' i denne situation!) Nå men der var en Michaels lige i nærheden, de har ikke det bedste udvalg af scrapsager, men det var da bedre end ingenting, så vi kørte derhen og jeg shoppede da også lidt. Da jeg stod og kiggede på sagerne, kom jeg i snak med en dame, som kunne fortælle, at der faktisk lå en scrapbutik i nærheden og vi susede derhen. Se min glæde, da jeg så, at det var en rigtig scrapbutik og at de rent faktisk også havde åbent næste dag!! Det var blevet aften, så vi fandt et motel i nærheden og næste formiddag tog vi derhen!

Her er jeg inde i butikken og ligner en glad julegris, man kan ikke se hvor stor den var på billedet, men den var pænt stor. De havde nu ikke ret meget, som jeg ikke har set før, men de havde en del QK på tilbud! jeg købte bla. et alfabet for $40 + en masse andre ting!
Her er så alle mine indkøb! Jeg ville gerne have været i flere butikker, men synes ikke jeg ville være bekendt over for Stig, som havde været så sød og tålmodig at bruge mere tid på det og rent faktisk mangler jeg jo heller ikke noget!

11 kommentarer:

Charlotte sagde ...

Det var da godt du fandt en scrappebutik! Synes også du havde kæmpet bravt for det! :-)
De der scrappeblade du har købt ser virkelig spændende ud! Hyg dig med alle dine nyindkøbte scrappe-goodies.

Og god weekend!

Susanne sagde ...

Ja en lille smule misundelig er man vel, det ser ud til at være nogle spændende køb, glæder mig til at se hvad de udvikler sig til som LO eller kort

Susanne sagde ...

Ja en lille smule misundelig er man vel, det ser ud til at være nogle spændende køb, glæder mig til at se hvad de udvikler sig til som LO eller kort

Linda sagde ...

Ha ha sikke gode billeder "selv om du siger noget andet" De er da skønne Charlotte :-) dejligt at få styret sin lyst og det må man da vist sige du har fået her i dette efterår, nogle lækre ting. På lørdag behøver du bare at scrappe og snakke. Dit shopping gen må være brugt op i september. Glæder mig til at se dig lørdag :-)

lam sagde ...

godt du fandt en scrapbutik , tør slet ikke tænke på hvor skuffet du ville have været ,hvis du ikke havde fundet nogen, når nu du var over there.

Lyder til I har haft en kanon tur

Anonym sagde ...

HI HI HI jeg lå da flad af grin over dine fotos hér ! Herlige herlige...dem MÅ du da scrappe og fortælle selv samme historie som her på bloggen !
Glæder mig til at se hvad du får scrappet i den næste stykke tid :O)

Susanne Meltesen sagde ...

LOL - du er f*ndme for sjov...
Det skal blive en sand fornøjelse at gramse på dine indkøb...

Kirsten Gro sagde ...

Rigtig god historie! Øjhh hvor var det godt at du da fandt noget, ellers ville det da have været den store nedtur.

Jette / ma11edina sagde ...

Det må være som at komme fra h...... og til himlen - endelig at finde en scrapbutik!!LOL..Kanon sjove billeder og sikke nogle sjove LO´s du forhåbentlig får ud af dem, og dine dejlige indkøb.

Unknown sagde ...

Aiiiiii, tænk hvis du ikke havde fundet en butik, det havde da været total krise !!!!
Lækre indkøb, glæder mig til at se det med fingrene ;-)

Charlie sagde ...

Skøn humor og sjove fotos. Kender godt det med at finde en butik der er lukket - man bli'r altså liiige lidt skuffet ikke??

Fine ting du har fundet.