lørdag, februar 28, 2009

Scrapbookqueen 2009

Så er afstemningen om opgave 2 i SQ2009 slut og jeg kan nu vise mit LO. Opgaven lød på at bruge 8 skrappe farver og det må man jo sige, at jeg har fået gjort :) Jeg ved ikke lige hvor tilfreds jeg er med mit LO, men jeg var heldig og røg ikke ud, så jeg er fortsat med. Spændende hvad Iben finder på til næste opgave. Du kan se de andre bidrag her
Challange 2 in SQ2009. The voting is done and I can show my LO. The challange was to use 8 bold colors and I sure did lol! Im not sure if I like my LO, but I was lucky and I'm still in the competition! So now Im excited to see what Ibens next challange will be. You can see all the other layous here


The title means "You color my life" and Murphy says "Ok, here are the car keys, now give me a whisky with cream" .....He sure colors my life, he is such a funny cat!

Bogstaverne er skåret ud på min Robo/Silhouette og jeg har lagt et lag Glossy Accent på.
The letters are cut on my Robo/Silhouette and I have put a layer of glossy Accent on them.

Jeg har farvet cirklerne med Prisma Color penne.
I have colored the circles in the paper with prisma Color pencils
Rigtig god weekend!
Have a great weekend!

21 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Jeg kan godt forstå at du gik videre.
Det er nogle flotte bogstaver, du har lavet.
Sjovt og glad LO i det hele taget.
God weekend.

Margit sagde ...

Det er et super sejt LO. Men meget anderledes end det du plejer at lave. Synes det er sjovt med den måde du har løst opgaven på med anvendelse af alle de farver.
Man kan da KUN blive i godt humør af det, så jeg kan godt forstå, at du "bestod"... ;-)
God week-end

Inger Harding sagde ...

Super LO!! Og så "funny"!!..vet ikke hva det heter på dansk ;)
Hvor får du alle dine kreative ideér fra...?!!

Ha en riktig god weekend :)

klem fra Inger

Pia sagde ...

Et flot lo, hvor du har formået at få det til at se roligt ud trods alle de srappe farver opgaven lød på, sejt gået og et skønt billede af jer to. Ja ubderligt, normalt vil man gerne vinde i lodtrækning , her er det om at undgå. Du må have en god lørdag

Karin sagde ...

Simpelthen for sej løsning på opgaven!!! Super lækre bogstaver og kreative løsninger :-))

Charlie sagde ...

MYSTISK jeg skrev ellers lige efter PIA men den gik åbenbart ikke igennem. WAUWW skrev jeg flot LO og fin løsning af opgaven. Jeg er vild med den morsomme ordveksling du og Murphy har og kan kun sige, hvis du ikke var gået videre ville jeg da være dybt forundret. Tak for dit besøg.

Jette / ma11edina sagde ...

Virkelig et flot og livligt LO, regnede nu også med at du gik videre ;-). Billedet er bare for sjovt....og ja, de kære dyr sætter virkelig kulør på vores hverdag! Super flot løsning af den, synes jeg, svære opgave!!

Anonym sagde ...

WAU et super flot og skønt og sjovt LO !!!!!!!!! Hvor er du herlig, sådan at lægge ord i Murphys mund :O) KLART du ikke røg ud :O) Sig mig, det der glossy noget, købes det i flere farver eller er det noget klart "stads"..og hvis så, har du så malet bogstaverne først...? Ja ja, det er ikke sådan med al den teknik. Kan du og kat ha en skøn weekend :O)

Anonym sagde ...

WAU et super flot og skønt og sjovt LO !!!!!!!!! Hvor er du herlig, sådan at lægge ord i Murphys mund :O) KLART du ikke røg ud :O) Sig mig, det der glossy noget, købes det i flere farver eller er det noget klart "stads"..og hvis så, har du så malet bogstaverne først...? Ja ja, det er ikke sådan med al den teknik. Kan du og kat ha en skøn weekend :O)

Majer sagde ...

Synes at det er et sjovt LO og en god måde at løse opgaven på. Men lang fra din egen sædvanlige stil. Men det er jo det der gør det sjovt at blive udfordret. Tillykke med at du må deltage en runde mere ;-)

Netti sagde ...

jeg synes det er et vildt fedt layout og netop fordi der ikke er så mange farver på selve billedet, så gør det ikke noget at der er mange undenom.
Sikke da et vildt fedt billede af jer to..jeg kunne ikke lade være med at grine da jeg så det :)

Trine Emdal sagde ...

Super flot Lo og sikken nogle fede bogstaver de er bare super flotte

Linda sagde ...

Ha ha sikke en tekst - er den taget fra Garfield alså den i boblen :0) Det er super flot og en skønt billede at den dejlige kat.

HenrietteH sagde ...

Super skønt LO - fantastisk flot løsning på regnbueopgaven. Er især vild med dine bogstaver - de er bare så flotte.. Og billedet er bare super herligt...

lam sagde ...

Jeg synes du har løst opgaven rigtig flot. Det jo ikke så farvestrålende layouts, du normalt laver,så du kan godt være tilfreds.
Total fede bogstaver i overskriften

Unknown sagde ...

Super skøn layout, man kommer i godt humør når man kigger på det.
Hvad hedder den font du har brugt ?

fie & Co sagde ...

Flot, dejligt og rigtig glad layout du har lavet og super flot, at du har syet rundt kanten;0)

Heidi sagde ...

skøntttttttttt lo og så lækkert du har lavet det - fed ide med punch blomster i farver :o)

Mette sagde ...

Hvor er det bare flot. Jeg er VILD med farverne.

BellaMio sagde ...

Det var et skønt LO!! De bogstaver er sååååååååå flotte.., lige prikken over iet!! :-)

Thanni sagde ...

Hold op hvor er det godt!! - opsætningen og farverne og især de bogstaver du har lavet :)..og den Murphy har da nogen talenter ;P