tirsdag, marts 24, 2009

Gave fra min mor

Min mor ved lige hvad jeg gerne vil have :) I søndags havde hun dette med til mig. En gammel salmebog med gotisk skrift, 2 æsker med knapper og nogle små klare plast perler, som lige passer i midten af blomster. Jeg har tænkt mig, at prøve at farve nogle af dem med alkohol ink. Det var en rigtig skøn gave at få!
My mom knows just what I like. :) This is what she brought me last sunday. An old book, boxes with buttons and some clear pearls to put in the middle of flowers. Im going to try to color some of the pearls with alcohol ink. What a great gift to receive!

Jeg har ikke så meget andet at vise, jeg får ikke lavet så fantastisk meget for tiden og det jeg får lavet, er ikke lige noget jeg kan vise her endnu. Jeg får heller ikke rigtigt kommenteret på jeres blogge for tiden, så jeg er vel det man kan kalde en "Bad blogger" ;) Håber snart det bliver bedre!
I really dont have anything else to show. I dont get a lot done at the moment and what I do make, I cant really show here..not yet anyway. Im not very good at visiting other blogs at the moment either, so I guess Im a really Bad blogger. Hope it soon will be better!

4 kommentarer:

Tanja sagde ...

Sikke en lækker gave din mor har givet dig... :o)
Jeg bærer over med dig, at du er en bad blogger.....
Jeg er sikker på du kommer stærkt tilbage når du har overskuddet til det igen... :o)
Scrapknuzz Tanja

Gitte sagde ...

Ih hvor er din mor sød, sikke en skøn gave at få. Måske man skulle gå på loppemarked og kigge efter nogle gamle bøger, jeg vil ikke rive i mine egen. ;)
Helt ok at du er en Bad blogger, jeg er det selv iøjeblikket. Kender det godt når overskuddet ikke helt slår til. Men enig med Tanje du vender helt sikker stærkt tilbage. ;)
Du må ha' en rigtig god snesolskinstirsdag. :)

lam sagde ...

Sikken en skøn gave

Charlie sagde ...

JEG vil også have en mor her på jorden!! Fine ting du har fået. Og selvom du er savnet, så skal jeg nok lade være med at glemme hvem du er (nok ikke liiiige så nemt at komme til ;0)..). Ha' det godt.