torsdag, april 30, 2009

Scrapbook Queen 2009

Mit 4. bidrag til SQ 2009. Temaet var 10 favoritter og layoutet måtte ikke være firkantet. Jeg valgte at scrappe mine 10 kort og scrapbook favoritter lige nu og de er alle 10 med på layoutet. Jeg røg heller ikke ud denne gang, men jeg ved jo stadig ikke om det er fordi jeg var heldig i lodtrækningen, eller om der rent faktisk var nogen som stemte på mig? ;)
My 4th layout for Scrapbook Queen 2009. We had to scrap 10 favorites and not a square layout. I have chosen my 10 favorites for scrapbooking and cardmaking right now and they are all 10 on my layout. I'm still in the competition, but I don't know if someone actually voted for me, or if I just was lucky in the drawing between those who didn't get any votes? ;)

8 kommentarer:

Lina sagde ...

Ej hvor er det bare et sødt LO - og stemplet passer bare super ind i stilen.

Karina Beck sagde ...

Det er et rigtig flot bidrag du har lavet. Virkeligt flot sat op.

?? sagde ...

WOW denne var lekker

Majer sagde ...

Det er et rigtigt flot LO, i nogle dejlige afstemte farver :-)

HenrietteH sagde ...

Super flot løsning på april måneds udfordring - syntes det er et dejligt harmonisk bidrag med mange super detaljer. Flotte udskårne bogstaver...

BellaMio sagde ...

Det er bestemt et lækkert LO!! Super farver, opsætning, ja der er rigtig mange flotte detaljer!! Det er så sødt med den lille hänglar pige.. :-)

Netti sagde ...

Den er virkelig flot lavet med mange spændende detaljer. Super lavet og tillykke med at du er videre :)

Unknown sagde ...

Totalt iøjenfaldende, og harmoni...! Skøn side, med en masse lækre detaljer.. er helt vild med at det er rundt... og har huller i kanten... for skønt!