tirsdag, september 08, 2009

Weekendens indkøb osv.

Min mor og svigermor brokker sig over der sker alt for lidt her på bloggen! Så jeg må jo hellere snart tage mig sammen og få lavet nogle flere indlæg :)
Both my mother and my mother in law is complaning about my blog activity or rather the lack of it! So I need to be a better blogger! :)....don't want them to take me of their wills LOL

Her er noget af det jeg købte i lørdags til sensommercrop. Jeg har vist ikke fået det hele med, men der er da en god del af det. I søndags købte jeg kun en bøtte bogbinderlim, der var ikke rigtigt noget som fristede på husflidsmessen! Bemærk min lille hjælper Murphy :) Qk dien i højre hjørne er en gevinst fra Jeans scrapstue!
Most of the things I bought this weekend! Notice Murphy my little helper :)

Jeg brugte tiden på croppet i lørdags (når jeg altså ikke shoppede) til at lege med distress ink, masks og stempler. Så her er mine halvfærdige kort.
This is what I made between the shopping saturday. I played with distress ink, masks and stamps and here are my half finished card.


I går havde jeg besøg af min søde scrapveninde Susanne og hendes søde lille grinebider på 3 mdr. Hun havde dette glas hjemmelavede syltetøj med til mig (overskudsmor!!) Er det ikke bare sødt? Hun har selv lavet det hele.
Yesterday my dear scrapfriend Susanne and her 3 month old baby boy was visiting. She gave med this homemade jam. She has made eveything her self. It's so sweet!

14 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej søde Charlotte.
Nu skal man jo ikke altid gøre noget bare fordi andre siger det..hi.
Sikke mange skønne ting du har købt. Jeg kan se du har købt perfect pearls...det bliver du altså super glad for..dvs. jeg er i hvertfald glad for mine.
De er godt nok flotte dine kort,,,glæder mig til at se dem helt færdige.

Gitte sagde ...

Øj sikke mange skønne scrapsager du fik shoppet. :)
Sikke nogle skønne detaljer du har på. Glæder mig til at se dem færdige. Hm måske jeg skulle få gang i mine masks, det er jo nogle flotte efekter man kan lave med dem.:)
Ja det er da en mor med overskud. Ih hvor må det skønt at modtage hjemmelavet syltetøj. Super flot hæklet blonde hun har lavet.:)
Du må ha' en rigtig dejlig uge.

Dorit sagde ...

Skønt med nye scrapsager, og du har fået lidt af hvert. Ser hammergodt ud med det mask, må prøves en dags tid.
Ja, underligt de katte synes også det er sjovt at kigge på scrap !
Mums med hjemmelavet syltetøj, en der lånte mit sommerhus havde plukket hyben i hegnet og lavet syltetøj og ladet en glas stå til os, mums det var godt, men der var også en halv vanillestang i !

Charlie sagde ...

NÅH - så er jeg mere rolig. Jeg så du "måske" skulle shoppe og blev helt bange - men nu kan jeg se jeg godt kan afbestille lægevagten! (fnis)... Fine ting du har investeret i - og FEDE stempler, selvom jeg godt kan se du har lagt dem indover hinanden så det ser ud af lidt mindre!!!

Pia sagde ...

Hej Charlotte, Tak for sidst! Det var så hyggeligt at møde dig. Jeg har jo haft æren at se dine fede distress kort i virkeligheden! Sikke mange lækre ting som du skal til at lege med nu :-)

Netti sagde ...

"jeg brugte tiden på croppet i lørdags ( når jeg ikke shoppede).." du glemte at du også brugte tid på at snakke *G*
Det var superhyggeligt at møde dig både lørdag og søndag. Og du har købt distress ink..hvor er du ond *G* Jeg må vente til Convention..suk. Flotte kort du har lavet og sikke lækre ting du købte.

Karina Beck sagde ...

Superlækre distressede kort!
Og den shopping kan da kun gøre en misundelig. Især de stempler kunne jeg godt bruge.

Majer sagde ...

Uhhmm... en masse lækre ting du har købt :-)

og fede kort du har lavet. Det må jeg prøve... har da vist alle materialerne ;-)

fie & Co sagde ...

Griner:0)... Kan huske vi mødte hinanden da du stod med Tim Holtz stempler og spekulerede om du mon kunne undvære det. Men det var vist kun det ene du tænkte på der?? Jeg syntes jeg aner dem alle 3 på billedet:0)
Lækre kort du har lavet selv om de kun er halv færdige.
Knus og tak for sidst (ryge kammerat)

Mette W. Sørensen sagde ...

Total lækre ting du fik købt i weekenden... og hvor er det da en sød veninde at komme med sådanne et sødt marmelade glas..

Sanne sagde ...

Hej Charlotte
Tak for sidst i Bording. Det var super hyggeligt at møde dig. Flot Blog du har og lækre designs. Her må jeg vist hellere følge med. Tilføjer dig lige til min Blog!
Hislner Sanne (fra Kreative fornemmelser standen)

Christiane sagde ...

holy moly, love your cards, hun!! :))

Pia sagde ...

Super lækre indkøb, jeg er også inde i en periode med distress ink og andre af de lækre Tim Hiltz produkter som jeg kan se du har købt, det er sjovt at lege med og der er så mange muligheder.

Berit Bilde sagde ...

De der kort ser da vildt spændende ud........ Kan du ikke lige demonstrere teknikken på søndag, eller........... ved nærmere eftertanke tør jeg det???
Du er næst efter min gamle landsholdshund et af mine dyreste bekendtskaber. For du skaber konstant et behov!! ;o)