tirsdag, december 01, 2009

Pakker - pakker - pakkerUh ha, det er en skøn tid her sidst i november og hele december, for en som elsker pakker :)
Jeg har meldt mig til en pakkekalender på Scrapsisters og her er alle mine pakker fra de 6 andre piger i gruppen. Spændende hvad der er i de små pakker :)


Jeg havde fødselsdag i søndags og her er mine gaver fra famile og venner. Jeg fik også gavekort og penge, så nu skal der shoppes.

I weekenden og altså også på min fødselsdag, var jeg til et super skønt luksus crop i nordsjælland (desværre uden mit kamera). Der blev kræset for os med lækker gourmet mad og opvartning, så vi skulle bare koncentrere os om at scrappe, spise og hygge os. Og det gjorde vi i aller højeste grad også! Jeg fik også en fin gave af alle pigerne, som havde samlet ind fra deres scraptasker. Alle mulige sjove ting og sager, som bånd, knapper og forskellige dimser. Det var bare så sødt og rørende. Tak til alle for hyggeligt selskab og tak for et fantastisk arrangement Heidi.
Jeg fik ikke lavet så meget.... 1 layout, som ikke er helt færdigt og 7 kort blev det til, men jeg hyggede mig rigtigt meget!


Hos StampARTic fik vi noget lækkert papir fra 3ndy og her er de kort jeg lavede med det. Fuglene er et gammelt PSX stempel, som jeg har haft i årevis.
 
Kig forøvrigt forbi StampARTic i dag og de næste dage. Vi har 1-års fødselsdag og det fejres med pomp og pragt og der er også fine præmier at vinde nogle af dagene!

9 kommentarer:

Eva (Fister) sagde ...

Tak for en hyggelig weekend :o)

Sikke nogle flotte kort!

Karina Beck sagde ...

Lækre kort især fuglekortet kan jeg godt lide. Dejligt, at have sådan et flot stempel, man kan bruge i flere år, uden at det går af mode. Flotte gaver både fra familien og scrappigerne.

Linda sagde ...

Tak for sidst Charlotte, det var da en fantastisk weekend. Og sikke fine gaver du har fået. De er rigtig flotte dine kort. De små pip fugle er bare så søde. Vil straks hoppe videre til StampARTic.Kan du have en god aften:0)

Mette W. Sørensen sagde ...

Tillykke med fødselsdagen i lørdags... Uhh den pakkekalender må virkelig være spændende at åbne :-)
Og så skriver du du ikke fik lavet så meget... jeg synes da absolut et næsten færdigt LO og 7 kort er godt klaret :-)

lam sagde ...

Tak for en hyggelig weekend og jeg glæder mig til at se alle tingene på et kort eller layout ;O) Flotte kort

Cecilie @ ancema.dk sagde ...

Til lykke med fødselsdagen - det lyder som om, du havde en dejlig dag og en god week-end.

Kortene er som vanligt super lækre.

Margit sagde ...

Sikke mange lækre gaver... også dem fra pigerne på jeres scraptur. De spontane gaver er tit de sjoveste ;o)
Og LÆKRE julekort...
God aften til dig.

Charlie sagde ...

Endnu engang til lykke - det var sjovt og hyggeligt at fejre dig. Og dejligt at være sammen igen. Hvilken af gaverne er fra Murphy???

LindaS sagde ...

Waw hvor er de fugle bare flotte - supergodt "malet"