fredag, marts 12, 2010

DT StampARTic

Unikscrap sponserede et lækkert kit med papir, dims og et stempel og jeg fik disse to konfirmationskort ud af det.


Motivet sponserede et stempel til os hver og her er mit kort.  Jeg har fundet mine Prisma penne frem fra gemmerne og brugt dem til at farvelægge dette stempel.
StampARTic kan du se de andre designeres flotte bidrag.

Udover DT opgaver har jeg travlt med næste omgang konfirmationsindbydelser, 42 stk., men de er næsten færdige og så håber jeg snart, at jeg får tid og overskud til at kæmpe mig igennem alle de ulæste indlæg i min Google reader! Jeg får så dårlig samvittighed over alle jeres søde kommentarer, når jeg ikke selv får lagt nogen!

Lige om lidt skal jeg afsted til Convention i Middelfart. Det er 10. gang det bliver afholdt og jeg har været med alle 10 gange. Der skal ske noget helt ekstraordinært for at holde mig væk fra de 2 bedste weekender i året! Jeg glæder mig helt vildt til at se nye og gamle venner, til at shoppe, snakke og måske også få tid til at være lidt kreativ!

Det går godt med mislingerne, de er blevet rigtig gode vennner. Sjovt nok er det som med barn nr. 2...vi får ikke taget nær så mange billeder, som da Murphy var lille! Bettefisen hedder stadig Bettefisen, så det kommer nok til at hænge ved. Vi kan jo lave det om til Fisen, når han bliver stor engang :)

Rigtig dejlig weekend til alle, som kommer her forbi.
4 kommentarer:

Lina sagde ...

Skønne skønne kort - er helt pjattet med regnvejrskortet. Og nu ingen panik med kommentarene. At blogge skal være sjovt, ikke en pligt :) Jeg tror alle kan forstå man har nogen stressede perioder...og dem der ikke kan...nå ja, de er måske aligevel ikke værd at lægge kommentarer til ;-)

Jette / ma11edina sagde ...

Super flotte kort!! Dejligt med lidt inspiration til drengekort, dem har jeg også lige nogle bestillinger på :D.
Lækkert papir i har fået, det ser virkelig godt ud det hele (selvfølgelig *S*)
Vi ses lørdag i det fynske :D

Mette W. Sørensen sagde ...

2 seje kort og 1 sødt, hvor er de bare flotte allesammen.

Ha en rigtig god weekend

Linda sagde ...

Nogle lækker kort som altid, du er bare så god til alternativer til drenge. Dem ka jeg ski ikke finde ud af at lave. Synes altid de bliver for tøset. Og tak for sidst for en dejlig lørdag.