søndag, april 18, 2010

Konfirmations og fødselsdagskort.

Det er rigtig konfirmationstid lige nu og størstedelen af de kort jeg laver er da også konfirmationskort. Jeg har lavet nogle kort til StampARTic.

Månedens anden udfordring er at lave et rundt kort. Du kan stadig nå at være med.

Vi fik sponseret en kæmpe stak papir fra Maja Design (tak Marie) og det er bare så fantastisk lækkert det papir i den nye serie, lige min stil!
Jeg har allerede lavet flere kort med det, men her er de 3 som jeg har lavet til StampARTic.

Først et fødselsdagskort til min svoger og svigerindes plejebarn Frederik.

Et hurtigt konfirmationskort. Tekstemplet er fra Orion Design.

Og endnu et hurtigt konfirmationskort. Det fine tekststempel er også fra Orion Design.

Det går rigtigt godt med mine katte, som lige nu stormer rundt i hele huset og leger tagfat!! Den lille er næsten holdt op med at nyse og Murphy havde ikke øremider, men en rift i øret i stedet.....hvem mon der har givet ham den?? Det jeg troede var øremider, var bare indtørret blod blandet med ørevoks, men hellere besøge dyrlægen en gang for meget, end en gang for lidt! Og det var nok fint nok, at han fik noget salve til det inden det udviklede sig til en infektion.Bettefisen som jeg kalder ham eller Jacko som Stig kalder ham...jaja kært barn har mange navne! ..er så småt begyndt at få lov til at komme ud i haven. Endnu kun i snor eller under skarp overvågning, for hans mor er lidt bange for, at han løber væk!Murphy holder selvfølgelig øje med, at alt går rigtigt til.


Jeg har vist ikke vist dette billede fra da Bettefisen var i bad for anden gang! Ligner han ikke bare en, som hader hele verden? Jeg håber at hans ringorm er væk nu og at han ikke behøver flere bade, for det er nu altså noget af det mest ynkelige syn sådan en våd kat!

God søndag til alle som kommer her forbi og mange tak for alle de søde kommentarer.9 kommentarer:

Majer sagde ...

Flotte kort du har lavet. Det runde kort er virkelig fint :-)
Dejligt at se lidt til kattene :-)

Jette / ma11edina sagde ...

Det er som altid nogle skønne kort du laver!! Er helt vild med det runde :D
Åh de skønne misser...hvor godt, at det ikke var øremider...det er noget mas at skulle slås med!
Bettefisen går da pænt i snor *s*
Må indrømme, at Franz IKKE selv løber udenfor. Han kommer så hellere spurtende når vi finder snoren, og sidder pænt og spinder når han får den på...og så går det ellers over stok og sten som om han ikke havde den på...lidt problematisk for mig stadigvæk men det går haha...
God weekend til dig :)

Pia sagde ...

super flotte kort, det runde er kanon lækkert. Bettefisen er bare så sød men det sidste, badebilledet ser han godt nok sur ud. Du må ave en dejlig søndag.
knus Pia

Karina Bunkenborg sagde ...

Dine kort er helt vildt flotte især det runde. Jeg har en tendens til kun at tænke i firkantede kort, Så tak for inspirationen. Jeg kunne altså ikke lade være med at grine af din kat i badet, man kan næsten læse dens tanker "Og det skal man finde sig i"
vh Renne

lam sagde ...

Det er som altid nogle skønne kort du laver

Unknown sagde ...

Hva søren, han er jo smoke bettefisen !! Hvor kan sådan en våd kat dog se ynkelig ud. Og hvor er det dog skønt at se at de to drenge har fundet hinanden

Linda sagde ...

Ha ha ham Bette fisen kan nu altid give mig et smil på læben når jeg ser nogle af dine billeder af ham.
Hvor er de smukke dine kort - jeg er også helt vild med det runde :0)

troll13 sagde ...

Som altid, så laver du nogle skønne kort, det runde kort er bare så lækkert :o)))
Og så er de katte bare skønne, det er da helt fantastisk, som de er blevet gode venner :o)))

Charlie sagde ...

Fine kort - den kant glæder jeg mig meget til at tage i brug. Og jo en våd kat (og hund for den sags skyld) er et ynkeligt syn - men han er nu skøn alligevel. Jacko - jamen selvfølgelig - passer fint til ham. Godt de har det fint dine to "kræ". =0)