tirsdag, november 16, 2010

Bingokort

Jeg har leget lidt med en Tim Holtz embossing folder, distress ink og lidt bånd og det kom der disse kort ud af. De må jo være perfekte til nogen som går til Bingobanko! 

De er helt ens bortset fra farven og de små charms.
Held og lykke stemplet er fra Orion design og jeg har heat embosset det.

I søndags var der julekortcrop på Scrapsisters og jeg havde meldt mig til. men inspirationen til julekort ville ikke rigtig indfinde sig, så jeg fik kun lavet et enkelt kort, som vist ikke rigtigt faldt ind under nogen af kategorierne. Jeg har stemplet og embosset med et Heroart baggrundsstempel, som jeg fik sidste år og ellers er opsætningen meget lig mine bingokort
 
Min Bettefis er ved at blive en stor dreng. Han sover det meste af sin tid væk, men er indimellem ganske underholdende og selskabelig. Han vælter konsekvent sin vandskål, som står ude i bryggerset, nogen gange ryger den helt ned af trappen, det er åbentbart en god leg! Det hjælper ikke at det er en ekstra tung skål, den kan godt væltes alligevel! Han synes også det er sjovt, at skubbe mine sakse osv. ned fra skrivebordet og nogen gange vil han gerne "hjælpe" mig med at scrappe. Vi slås om mine stole, for der er det åbentbart bedst at ligge og sjovt nok ligger han altid lige på den jeg skal bruge, men her har han dog indtaget sit kradsetræ til lidt soignering!  

På torsdag skal jeg på lang weekend i sommerhus sammen med de andre medhjælpere fra Convention i Middelfart. Heidi har lejet et sommerhus med pool til os, som tak for hjælpen, så vi skal rigtigt hygge, scrappe snakke, bade osv. Jeg glæder mig helt vildt!
Husk min blogcandy som løber indtil den 24. november.

15 kommentarer:

Annette / aka sagde ...

Fine kort - uanset om de hører til en katagori eller ej !

Jeg bliver lidt misundelig på Bettefisen. Sikke et liv - sove, drille og scrappe. Og ellers ligge og slænge sig og se lækker ud.
Det kunne jeg godt tænke mig at prøve.....altså bare et par dage. LOL.

Rigtig god tur i sommerhus. Det er velfortjent, efter den oplevelse I gav vi andre. Hils hele holdet.

Charlie sagde ...

Ja sikke en fotomodel han er blevet og dejligt fræk indimellem kan jeg høre. Fine kort - julekortet er superlækkert og RIGTIG god fornøjelse i weekenden du må endelig hilse dem allesammen. Ærgerligt du er optaget lige den weekend - der er lige der Margit og jeg skriver autografer (fnis...) =0)

Heidi sagde ...

Så stilige bingokort!
Og nydelig julekort i lekre farger.
Herlig katt du har:)
Ha en fin dag, klem:)

Lina sagde ...

Ej, det lyder da som om det står i forkælelsens tegn på torsdag :)

Hvor er han sød ham Bettefis, super godt billede. Og ja, det er alle kattes ret at ligge i den stol du skal bruge 'lige nu'!

Skønne skønne kort - det kunne da godt være man skulle investere i den embossing folder, for de er da godt nok blevet lækre de bingo cards.

Lone Krieger sagde ...

Ja ja Charlotte, det kan godt være at inspirationen ikke helt ville komme over dig, men det ser nu ikke så meget ud til, at du overhovedet behøver den ;O)
Ja ham Bettefis er godtnok ved at være lidt for stor til sit navn he he men dejlig ser han nu ud. kender godt det der med at sås med katten om stolen i scrapværelset, og en grå kat på en stol hvor jeg sidder med sorte bukser, er en meget dårlig kombination ;o)

Årrrrhhhhhhhh jeg vil også med til Middelfart og nyde poolen og scrappe ind imellem. Det lyder som en weekend i himlen. Rigtig rigtig god fornøjelse (er slet ikke SPOR misundelig) SMIL

HenrietteH sagde ...

Hvor er det nogle skønne bingokort.. ja, der er nok mange bingofans som vil være glade for en hilsen...

Rigtig god scrapweekend... håber du kan finde ud af at sove lidt denne gang... Det gik vist ikke så godt til Conventionen...

Anonym sagde ...

Hej søde.
Jeg er vild med alle kortene. De er virkelig skønne dem med bingo/banko temaet. Og bettefisen ser rigtig ud til, at være en livsnyder. SKØNT.
Knus
Dorte aka dot-scrap

Dorit sagde ...

Fede kort og flot med embossingen.
Hvor er Bettefisen nuttet og charmerende, og som han da kigger på "mor" når han skal fotograferes. Vi har lige fået en langhåret killing, den er super legesyg og skubber alt ned fra scrappladsen, sommetider er det ik' sjovt !
Rigtig god scrappetur, I blir da vist våde både ind- og udvortes, hæ-hæ, husk badevinger, - hiiils !
Jeg har fri fredag, og så skal der scrappes igennem... herligt med den mørke tid !

Dorit sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
LindaS sagde ...

Super design. Jeg er vild med den måde de er sværtet på de bingo plader. Knuz

Thanni sagde ...

Jeg ved ikke lige hvad det er ved bingoplader, men jeg er lidt vild med dem ;)..og brugt på den måde du har til kort er de jo helt super! :)
Ham der Bettefis har jo helt check på hvordan man bedst styrer sine mennesker ;P
DU ved jo godt at "Hunde har ejere - katte har slaver" ;D

Margit sagde ...

Super søde julekort... selvom du ikke var "i hopla"... Ham Bettefisen er vist en livsnyder, - hva'?
RIGTIG god scraptur... det bli'r da TIP-TOP... hyg jer og hils...

Kreateten sagde ...

De bingokort et for fede! De ville lige have været noget for mine bedsteforældre hvis de havde været i live endnu - ved nærmere eftertanke, så er de vel ret moderne, jeg tænker - der er vel mange som spiller bingoBanko lørdagaften for tiden?

Er altid dybt imponeret når jeg kigger her forbi!

Silje sagde ...

Så tøffe bingokort, Charlotte! Flott katt og så håper jeg du hadde en fin weekend! : )

Gitte sagde ...

Det ser både godt ud og er en rigtig go' ide med de bingokort.

Man kan godt se, at din bettefis er blevet en herre med egen mening i eget hus. Vi er jo til for dem -ik?