tirsdag, marts 15, 2011

Life sucks - layout

Jeg fik skam lavet et helt layout til convention i weekenden! :) Det er jo ikke til at få tid til ret meget scrapperi, når man også skal shoppe og snakke med alle de dejlige mennesker! Jeg sad ved siden af super søde og fantastisk dygtige  Anna til fredagscroppet og "tvang" hende til, at hjælpe mig lidt med opsætningen....alligevel lykkedes det mig, at spolere det hele ved at få sprayet for meget glimmermist på, så jeg er ikke helt tilfreds med resultatet. Jeg prøvede at dæmpe det lidt ned med gesso, men det gik heller ikke for godt! Nå men øvelse gør vel mester! :)
Det var som altid en super convention, dejlig stemning, glade mennesker og lækker mad til frokost.
Jeg elsker dette billede af Bettefisen, som havde ringorm da vi købte ham og derfor måtte en tur i bad! Det var ikke et hit!


Herlig måde at få brugt sine dimser på.

Flere detaljer.

Ha' en dejlig tirsdag derude!

17 kommentarer:

Thanni sagde ...

Bettefisens udtryk er simpelthen alle pengene værd :D...hvordan kan man da være så ond ved sårn et bette pus :P
Fedt LO - super mange fine detaljer, og det har jo så heller ikke været den værste sidekammerat du har haft ;)

Dorthe sagde ...

Nååårh stakkels misser - haha... den ser bestemt ikke tilfreds ud. Jeg er ikke helt sikker på hvad det er du har spoleret? Ihvertfald synes jeg du har gjort det godt så - på den gode måde altså ... griner. Dit LO er da SUPERFLOT! Hyggeligt at hilse på dig igen!

Connie sagde ...

Hmm, synes da det er et super lækkert layout, mange lækker detaljer.
Billdet - yes, life sucks. GG.

LindaS sagde ...

Åh jeg er vild med dit layout - flotte farver og sikken en cool sammensætning af pynt. You rock my world girl.

Annette / aka sagde ...

Det foto af Bettefisen ligner da også noget man burde melde til myndighederne.....haha. Men heldig kat der alligevel endte hos dig.

Og skønt layout. Det ligner jo et kunstværk med alle de sjove ting og dimser. Og hvis du ikke havde fortalt det, så ville jeg da tro, at det var sådan, du ville have det skulle se ud. Superflot er det.

Ja, tak også til dig for et godt convention. Sjovt lige at møde dig igen. Og min mand er da ikke sur på dig......han har MEGET humoristisk sans ! Haha.

Majer sagde ...

Det er da så super lækkert som det kan blive!! Synes bestemt ikke at der er for meget glimmermist eller farve. Det er bare super flot!

Og så lige tak for en super weekend, som jeg først nu er ved at komme mig over... har i hvertfald ikke feber mere!

Brit sagde ...

Det er da et fantastisk LO du har fået lavet... Er vild med din måde at få brugt dine dimser på....

Bettefisen er i hver fald ikke helt tilfreds med situationen - det er man i hver fald ikke i tvivl om...
Men hvad er der med de katte og vand ?! :)

Karina Beck sagde ...

Skønt billed! ; ) Og det er et flot layout med lækre dimseområder ; )

morkaren sagde ...

Åee hvor er det godt, den stakkels lille kat, godt du viste hvad der skulle til. og det der spændene område forneden er super sejt, aner jeg en ølkapsel? morkaren

Unknown sagde ...

Kære Charlotte.
Dit billede af Bettefis er uvurderligt! Der er ingen tvivl om et mellemfornøjet humør her :o)
Og det er en skøn side... for meget glimmermist eller ej... og så er du super genial til at bruge "dims"... flot og gennemført!
Knus Engel..

Unknown sagde ...

Super flot layout, kan ikke se, hvor du skulle have spoleret det henne. Billede er skøn, han ser godt nok noget sølle ud.

Dorit sagde ...

Rigtig fint LO med alle de dimser og dutter ! Man må håbe Bettefisen har glemt det bad, han ser godt nok meget vred ud, hvis øjne ku' dræbe....
Ja, skøn, skøn Convention, tænk hvor er det bare herligt at møde så mange herlige quinder (og en enkelt herre) og få visakortet kørt rødglødende !!

Lone Krieger sagde ...

Ha ha ha super godt billede af Bettefisen og hvilken fantastisk titel. Tror han ville give dig fuldstændig ret hvis han kunne. Se hvis du nu ikke havde sagt noget om for meget glimmermist og gesso redningsaktioner, så var der aldrig en der havde tænkt over det. Synes det er et super LO og jeg tilslutter mig mængden der applauderer din brug af div. dimser og dingenoter. Super fedt.

Christiane sagde ...

omg, this is amazing, charlodde!!!

Eva (Fister) sagde ...

Lækkert layout, Synes overhovedet ikke, der er for meget glimmermist på.

Mette sagde ...

Superflot ! Og jeg kan ane en usynlig taleboble over Bettefis hovede, hvor der står :"kniv, ost, dødningehovede og pølse"...

Katrine (Kat) sagde ...

Det er da blevet for fedt! Din kat er helt fantastisk :) Og jeg synes bestemt heller ikke, at du har brugt for meget glimmermist!!