lørdag, maj 21, 2011

Scrapmester 2011 - bidrag 3

Så blev der alligevel tid til, at få lavet det 3. bidrag til Scrapmester 20011. Jeg har haft så meget andet, som skulle være færdigt først og var ved, at blive helt bekymret for om jeg nåede det. Men det gjorde jeg jo og ovenikøbet lææænge før deadline! :)
Opgaven lød på at bruge mindst 3 farver, mindst et naturelement og at stemple på sit LO.
Jeg har scrappet et billede af min dejlige svigerdatter Anna.
Det bagerste papir er fra Prima og det har jeg ikke gjort så meget ved ud over at slibe kanten lidt, det passede rigtigt godt i faven til det jeg ville lave. Det øverste lag papir er også fra Prima og er bagsiden af et stykke akvarelpapir Paintabels. Jeg har lagt noget blondestof over og sprayet med forskellige røde, gule og orange glimmermists. Rammen under billedet er stemplet med et stemplel fra Stempelglede og sort Archival ink. I mellem de to lag har jeg sat forskellige stumper af farvet blonde, kageservietter, punchede borter og gamle bogsider. Dernæst er de to lag syet sammen på symaskine. 

De to store blomster er lavet efter de skønne tutorials på denne blog
Gungeboard hængsel som er malet med guld dapper. Postcard er stemplet og Primablomsten har fået glimmermist. De gule dewdrops er farvet med alcohol ink.

Rigtig dejlig solskinslørdag til alle som kommer her forbi!

9 kommentarer:

dorit sagde ...

Eeejj en masse lækre teknikker, du har brugt ! Det er blevet et hammerflot LO, det ser godt nok superkreativt ud, som du har fået lavet det øverste papir !
Det er altså også fedt med syning på LOs !

morkaren sagde ...

Det er da helt utroligt at kikke på dit LO man bliver ved at finde nye "ting" din svigerdatter må da være stolt over hvor meget arbejde du lægger i hendes billed, det er blevet totalt FLOT og lige de farver jeg holder af. v.h. morkaren.

Thanni sagde ...

Uha hvor er det et skønt LO! - farver, opsætning og detaljer giver en super smuk helhed! :)

Majer sagde ...

Dejligt LO du fik lavet til konkurrencen. De blomster er så smukke og så ser der fedt ud med diverse ting, mellem de to lag mønsterpapir.
God weekend fra Roskilde

Lina sagde ...

Wow hvor er det flot. Så mange lækre detaljer, og de blomster er bare fantastiske. Rigtig god weekend her fra Tåstrup :)

lam sagde ...

Skønt layout og man kan ser der virkelig er kælet for detaljerne.
Forsat god weekend.

nedergaard ( Lissy ) sagde ...

Igen et super smukt Lo fra dig, hvor alt er så gennemført til mindste detaljer. Smukke farver og papir og så dine lækre blomster. Tak for tutorialen.

Ha en dejlig søndag!!!

Charlie sagde ...

Jamen SELVFØLGELIG nåede du det - du er jo en Charlotte, ikke??? Vi arbejder tit bedst under pres. =0) Sød svigerdatter og MUMS LO' TAK for kigget og god søndag.

Anonym sagde ...

Lækkert lo med dejlige jord farver.