mandag, september 26, 2011

En fantastisk weekend

I weekenden var jeg i Belgien til Scraptastic. Vi (Heidi, Majer, Jette W og Fru Fun + husbond) startede allerede torsdag med en overnatning i Bruxelles. Vi havde en super hyggelig og sjov aften med god mad og besøg på Delerium Cafe - en fantastisk bar, som bestemt kan anbefales, med over 2000 forskellige slags øl og masser af liv. Jeg fik desværre slæbt et par lyserøde elefanter med hjem og fik derfor ikke set så meget andet af Bruxelles, end mit hotelværelse om fredagen! :) Senere fredag tog vi med bussen til Sint-Laureins og det dejlige hotel hvor Scraptastic blev afholdt. Jeg ville gerne have vist nogle billeder fra eventet, men fjolset her glemte sin mobiloplader på hotellet og jeg tog kun billeder med mobilen, som nu er næsten uden strøm!! ;)
Jeg var på fem forskellige kurser, nogen var bedre end andre, men jeg fik kun færdiggjort et layout ud af de to vi skulle lave på Ingvild Bolmes kursus. De sjoveste kurser var de to jeg var på med Donna Downey som er et helt fantastisk livstykke! Hun har den fedeste humor og kan bestemt anbefales, at tage kurser hos! Vi lavede det skønneste canvasalbum med hende (som jo så altså ikke er helt færdigt) med nogle fede teknikker og en masse dejligt griseri med maling  Jeg skal nok vise de andre projekter, når jeg får dem gjort færdig engang og måske nogle billeder fra turen, når jeg får en oplader til telefonen igen! :)
Det har bare været en super skøn weekend!
Her er mit layout fra Ingvilds kursus!Tak for  dit besøg!

Pin It

16 kommentarer:

morkaren sagde ...

Åee for et dejligt LO du har lavet, der er simpelhent så mange fine detailjer at man kan blive ved at kikke på det, et så gennemført LO tager jo også længere tid end dem man baree "smækker" ned. jeg håber du lod elefanterne blive dernede og kom hjem i god behold. v.h. morkaren.

Scrappelise sagde ...

Å, så moro, har du vært helt avgårde til Belgia på scrappetreff, fantastisk! Det var en nydelig albumside du har lagd også! Du viser sikkert albumet når det er ferdig også (med eller uten elefanter! ) ha en superfin uke!

Annette / aka sagde ...

Uh, hvor er det er fint layout du har lavet på din tur.
Smukt med alle de farvede blomster - og så ligner det jo næsten troldegrene...
Godt I havde en udbytterig tur - selv om du lyder, som om du både er glemsom og ikke kan holde måde når du kommer i byen...haha. Du burde måske havde tænkt over, hvad det cafe'-navn kunne lede til.....
God mandag aften...

Vicky Alberto sagde ...

oh this is sweet and so fantastic

nedergaard ( Lissy ) sagde ...

Wawww for et super smukt Lo... det er dog de mest vidunderlige farver du har sat sammen og sikke skønne detaljer. Så flot en ramme til billedet.

Lyserøde elefanter ;-) dem skulle du da vist ikke have mødt :-)

Ha en god aften!!!

Charlie sagde ...

Hej ven. Det er ingen skam at falde i vandet når man er i "dårligt" selskab. Så hold du dig hellere til mig på lørdag - vi Charlotter må holde sammen og Fifty er næsten afholdsmand så han lokker ikke! FIN LO og lyder til en god tur bortset fra elefanterne. Jeg har Selvfølgelig en QK elefant - hvis der skal scrappes noget fra den aften. Fnis....

Karina Beck sagde ...

Det lyder som en super tur! Kanonlækkert layout. Det er et meget karateristisk Bolme LO med masser af pynt og detaljer! Fedt!

Signe Bendorff sagde ...

Skønt LO. Og ihhh hvor er jeg altså bare misundelig på jeres tur ;) Ville ønske at det var mig der havde været afsted ;) Glæder mig til at se hvad i ellers har fået lavet ;)

Gitte sagde ...

Ih det lyder godt nok som en skøn scraptur I har været på....minus de lyserøde elefanter altså.;O)

Et helt fantastisk LO du fik lavet. Rigtig mange skønne detaljer og farver. Waouw.:)

Tak for tutten.:)
Du må ha' en rigtig skøn uge :)

Jette / ma11edina sagde ...

Kanon flot layout!!! Kan kun glæde mig til at se det andet :)
Jep, Donna er et livsstykke uden lige, hold da op, super sjov og spændende workshop!! Ja, altså, du var i hvert fald IKKE lyserød da vi mødte dig i lufthavnen, you know heheh...åh ja...undskyld, men vi kunne altså ikke stoppe med at grine :D. Godt jeg ikke kan lide øl...?! Håber du får tilsendt din oplader måske?...så vi kan se lidt billeder, måske med jeres fantastiske briller :)
Ses lørdag, glæder mig.

Lone Krieger sagde ...

Sikken et skønt LO. Det lille fuglebur er bare vidunderligt. Lyder som en pragtfuld tur, altså det af du kan huske ;o) Glæder mig til din oplader dukker op igen, så vi kan se lidt mere af det dejlige grisseri fra turen LOOOL

LindaS sagde ...

Wow wow wow fantastisk layout. You rock.

Brit sagde ...

Det lyder som en fantastisk weekend... men du glemte vist at få mig med på den tur :)

Lækkert LO - glæder mig til at se resten af projekterne

Riet sagde ...

This is so gorgeous Charlotte.

Hugs Riet.xx

Dorthe sagde ...

Åååårh hvad!
Hvor ER det sødt. Elsker de der fuglebure - mon nogen sælger dem til Convention? Hvor er du bare DYGTIG! Så mange lækre detaljer.

Elen sagde ...

Denne var helt nydelig:-) Liker veldig godt alle detaljene. Og fuglebur gjør seg veldig godt som pynt:-)