fredag, juni 01, 2012

Grunge layout - DT Panduro Hobbys Scrapbooking

Denne gang har vi scrapstilen Grunge på programmet på Panduro Hobbys Scrapbooking blog, og her er mit bud på et Grunge layout. 

 Billedet er taget til en påskefrokost og jeg gætter på, at de unge mennesker (min søn og hans kæreste) synes jeg havde taget billeder nok af dem! ;)

 Jeg har brugt en masse forskellige stempler til at stemple en fotomatte med blandt andet distress ink under mit billede. Kapslen er ligesom alt andet på layoutet fra Panduro Hobby og de får dem hjem i flere forskellige farver. Prima chipboard  fra en pakke med flere forskellige.

 Jeg har brugt en masse forskellige stykker papirtape, som også kommer hjem i masser af skønne farver og designs. Stjernebrads , perlebrads, rhinestone stickers, punchede stjerner, små blå roser.

 Jeg kan rigtigt godt lide at tapen er transperant, så man kan se det jeg har stemplet nedenunder. Blomsten har fået lidt sværte, så den ikke var for hvid og pæn til stilen.

Kanten er lavet ved, at køre en taperunner (den grønne MySticks) rundt i kanten og derefter gnubbe lidt af det af igen - den limer ikke permanent, så limprikkerne kan nulres af igen - og derefter har jeg embosset det med embossingpulver og varmepistol. 

Du kan se en liste over hvilke materialer jeg har brugt på Panduro Hobbys Scrapbooking blog hvor du også kan se hvad de andre designere har fundet på, samt deltage i vores konkurrence om et gavekort på 200 kr. til Panduro Hobby.

Her i huset står den på fødselsdagsfest for min mand. Han blev 50 i december og holder i morgen en stor herrefrokost i et telt i haven. Så jeg har lidt småtravlt med de sidste forberedelser! :)
Rigtig god weekend og tak fordi du kom forbi!

18 kommentarer:

nedergaard ( Lissy ) sagde ...

Hvor er det super lækkert og stiligt. Fantastiske detaljer du har lavet med stempler og andre lækkerier. Skønne farver. Ha en god fest i morgen

Dortesjs sagde ...

aww super flot lo og sikken en flot opsætning med alle de fine detaljer..man kan jo kikke længe på det og hele tiden finde nyt. hav en dejlig dag.

Krebsen sagde ...

Super flot LO, med masser af lækre detaljer!
God weekend.

Unknown sagde ...

Wauw, Charlotte - det er bare SÅ vildt ultra cool. Happy weekend med alle gæsterne :)

Dorthe sagde ...

FEDT LO!!! Utallige små lækre detaljer. De kapsler må jeg da bare have nogle af (også) - God weekend!

Hanne sagde ...

Super fedt Charlotte, så mange fede detaljer du har på dit LO. God weekend og god fest

Mette sagde ...

He he...jeg kunne lave et helt album med den slags billeder ? Underligt - men de må jo synes at jeg tager for mange ?
Sejt LO, man kan da blive ved med at finde søde detaljer på det. Herligt !

Vivi sagde ...

Superflot lo... go' weekend

morkaren sagde ...

Hvor flot Charlotte, en ny måde at bruge sine små og store stempler på, og dejligt med de unge menesker der ikke vil fotograferes, mine (både sønner og børnebørn) syntes det er så sjovt at række tunge eller vrænge ansigt i det øjeblik jeg trykker på udløseren. knus morkaren.

Gitte sagde ...

Super flot layout.

Riet sagde ...

This is so wonderful Charlotte.

Hugs Riet.xx

Lina sagde ...

Det er bare SÅ flot og gennemført. Er bare altid vildt imponeret over dine 'grunged up' layouts. De er bare lækre. Med vildt mange og flotte detaljer.

Alfie sagde ...

Wauw - såååå lækkert. Total cool med mange detaljer. Fed ide at bruge en masse stempler som matte.

God Weekend.

Ifversen sagde ...

Elsker elsker elsker detaljen med taperunneren!
Og dit layout er så fedt.

Rigtig god weekend til dig og dine

Karina Beck sagde ...

Rålækkert layout! Fedt med kanten!
God weekend.

Gitte sagde ...

haha - hvor er det dog et skønt LO. Jeg griner fordi, jeg kender alt til det med at tage billeder af de unge. De vil ikke altid - men alt kan jo scrappes ...fnis - Så ta' den!
kh. Gitte

Karin sagde ...

Skisme flot Silotte! Ja, de 3L produkter er ikke at kimse af ;) (kanten)

Rosa Jensen sagde ...

supper flot LO.