fredag, august 24, 2012

Mixed media - DT PAnduro Hobbys Scrapbooking

På Panduro Hobbys Scrapbooking BLOG er emnet denne gang helt frit.
Jeg har valgt at lege med et canvas og forskellige medier - Mixed Media Art - kaldes det.
Det er rigtigt sjovt at klatte rundt med Gesso, akrylmaling, papirstumper og lim og ikke mindst sjovt at se hvad der kommer ud af det! Resultatet bliver for mit vedkommende aldrig helt, som det er oppe i mit hovede og jeg er lidt misundelig på alle de dygtige kunstnere der findes rundt omkring! :) Men jeg synes det er sjovt at lege med og kan jo altid håbe på at øvelse gør mester!

 Jeg startede med at klistre papir og lærreds strimler tilfældigt på et 30x30 canvas med laklim medium. Så smurte jeg lidt modeling paste på , nogle steder gennem en stencil med swirls og andre steder bare med en paletkniv, hvorefter jeg ridsede lidt i det med en gammel bredtandet kam. Da det var tørt, malede jeg meget tilfældigt med metalfarver og Gesso. Jeg stemplede også lidt med Gesso, bobleplast og et gammelt paprør. 
Så klippede jeg klovnen ud og limede på. Teksten skrev jeg ud fra pc'en, klippede ud og limede på. Blomsterne er tegnet i hånden på gammelt bogpapir og klippet ud. Jeg har tegnet rundt i kanterne med en tusch og bagefter duppet lidt gesso hen over. Jeg har også stemplet lidt hist og pist med forskellige stempler og sort sværte og sat nogle gamle rub-ons på. Til sidst skriblede jeg lidt i kanterne på blomster, tekst og motiv med en tynd sort pen.

Du kan se hvilke materialer jeg har brugt på Panduro Hobbys Scrapbooking BLOG hvor du og kan se hvad de andre piger har fundet på. Husk desuden  meget gerne at deltage i vores konkurrence om et gavekort på 200 kr. dejlige kroner til Panduro Hobby.

Der har været lidt stille her på bloggen og en af grundene er at jeg har været på ferie.
Vi kørte ned til Østrig og det sydlige Tyskland og har haft en helt vidunderlig tur. Der er fantastisk smukt dernede, især når man som os, elsker bjerge. Vi havde skønt vejr, bortset fra en enkelt lille byge.

Vi har taget en masse skønne billeder med hvert sit kamera, så der er noget at scrappe det næste stykke tid.
Disse to er fra Ørnereden i Berctesgaden.

Rigtig god weekend og tak fordi du kom forbi.

13 kommentarer:

Dortesjs sagde ...

ihh fine bjerge, ja det har vi jo ikke herhjemme med mindre vi kikker lidt på vores lille himmelbjerg.. og super fint lærrede, velkommen tilbage i blog world

kortmager sagde ...

Bare flot - både billederne sydfra og det du har lavet!

Karina Beck sagde ...

Det er et ret flot lærred!
Og så er det nogle smukke billeder.
God weekend.

Gitte sagde ...

Flot layout. Fine billeder.

Linda sagde ...

Sikke da en skøn gang grisseri:0) det er da blevet super flot. Og jeg har jo fulgt med jeres tur med alle de skønne billeder. Og jeg siger dig jeg skrald grinede over det sidste billede med Lunderskov vandværk.

Lina sagde ...

Ej hold da op - hvad skal du med mere øvelse...det er jo sindsygt flot, det canvas!!!! Selvom øvelse jo altid er en god undskyldning for at lege lidt mere ;). Fantastiske billeder sydfra. Hvor ser der smukt ud. Næste gang må du lige huske at pakke mig med i kufferten ;)

Jytte sagde ...

Det ser da super godt ud! Både dit "grisseri" og dine flotte feriebilleder.

Jeg har lagt et bidrag til Panduros udfordring denne gang :)

God weekend :)

nedergaard ( Lissy ) sagde ...

Det er så super godt dit lærred... en flot mix af forskellige medier ( noget som jeg også bruger på mine malerier ) din detalje med tusch og gesso ser ud, som om du har syet det på, super flot.
Skønne billeder af de smukke bjerge.
Ønsker dig en rigtig god weekend

Rosa Jensen sagde ...

Flot LO,Og skønne billeder fra Østrid.

Bodil Hansen sagde ...

Rigtig lækkert og gennemført LO, smukke farver, perfekt

STI sagde ...

Jeg synes nu dit lærred er super flot, roligt og afstemt og en stærk tekst :)

Charlie sagde ...

Lækkert pjerrot kort og fint griset ! Og præcis der i Østrig var jeg som 17 årig på min første udlandsrejse som "voksen" med nogle venner. Sjovt at gense. =0) Knus

Anonym sagde ...

Hi nice site

http://www.rtfgrhr84kd.com/