tirsdag, juli 23, 2013

Fødselsdagskort

Det er ikke meget jeg får blogget for tiden, men jeg får heller ikke rigtigt scrappet noget, så det hænger jo nok sammen med det! :) Selv mit Art Journaling er lagt lidt på is og jeg har svært ved, at komme igang igen.
Lidt laver jeg dog ind imellem, bla. disse fødselsdagskort til min mor og svigermor.Denne vest har jeg strikket til min mor, som lige er blevet 75. Desværre har jeg ikke et bedre billede, den er lidt længere end det ser ud til her, billedet blev vist presset lidt sammen i Instagram og farven snyder også :) og der er også efterfølgende blevet syet en knap i :) Modellen hedder Cecilia vest og garn og mønster er købt hos Sommefuglen. Jeg bøvlede en del med mønsteret, indtil en af mine tirsdagsveninder fandt ud af, at jeg havde sprunget noget over.....note to self..læs hele opskriften fru Ravn.. hihi
Jeg nyder i den grad, at vi omsider har fået sommer i DK, jeg elsker jo sol og varme.
Tak fordi du kom forbi :)

9 kommentarer:

Linda sagde ...

Skønne enkelte kort.
Dejlig vest, du er da meget kreativ.
God dag

Gitte sagde ...

Rigtig fine kort. Flot vest.

morkaren sagde ...

Ja, men vi kan da se at på trods af varmen får du da noget fra hånden, fine kort, og den vest til mor er da skøn, jeg kan godt lide at mønsteret ligger på tværs i den øverste kant, flot, flot. knus morkaren.

May Britt sagde ...

Rigtig søde kort begge to og super fin vest...

Maryann Laursen sagde ...

Søde kort og en lækker vest til din mor også. Du har så sandelig da fået lavet meget i forhold til mig i hvert fald he he. Jeg er nemlig også en hund efter sol og varme, og det skal bare nydes til fulde, så længe det nu varer, for det kan jo være slut næsten før det får begyndt her i vores lille land LOL.
Så fortsat god fornøjelse med det hele og nyd det bare mens det er her.

karinkoedlund sagde ...

Søde fødselsdagskort -og virkelig stort stykke arbejde der ligger i den fine vest. Kender det godt, når scrapsagerne ligger klar, men det ikke lige bliver til mere. Det skal nok komme igen ;) nyd solen, varmen og de muligheder det giver :)
Mvh Karin

Charlie sagde ...

Fin vest til MOAR og fine kort til begge fødselarer. Jeg kan rigtig godt lide dine blomster. =0)

Bodil Bording Hansen sagde ...

Rigtig fine kort i søde sarte farver :0)

Karina Bunkenborg sagde ...

Dejligt at se at du er blevet færdig med vesten. Den er bare blevet rigtig flot! Vi ses på tirsdag!