onsdag, september 18, 2013

Nyt scrapmøbel og Cancerkort

Jeg har længe været irriteret over, at min store skæremaskine og min Bigshot optog over halvdelen af min bordplads, og har spekuleret over hvad jeg kunne gøre ved det. Mit scraprum er jo ikke så stort, så der kan  ikke proppes alverdens møbler ind i det. Nu har jeg så fundet en løsning og igen er det Ikea, som har leveret. Det er et køkkenmøbel og det hedder Förhöja Rullebord.
Jeg valgte at skippe min høje kommode med de mange flade skuffer (du kan se HER hvordan den så ud, den er allerede solgt videre) og flytte min punchreol over hvor den stod. Det gav mig så plads til en "maskinstation".
Så nu er jeg i fuld gang med oprydning og der kommer nok en hel del på min salgsblog i nærmeste fremtid.


Det er svært, at tage nogle ordentlige billeder, så måske laver jeg en video tour af mit Scraprum, når jeg bliver færdig med oprydningen. :)

Ind imellem bliver der også tid til at scrappe, for nu er lysten jo vendt tilbage, Jeg har fået lavet mange flere sider i mit feriealbum, men dem har jeg ikke fotograferet endnu.
Jeg har også lavet en del små Til og fra til CancerkortSamtidig har jeg også travlt med min del af forberedelserne til Convention i Middelfart som løber af stablen om godt 2 uger. Alt dette gør, at jeg desværre ikke når rundt på blogbesøg og får gengældt for alle de mange søde kommentarer, som bliver lagt her. Men i skal vide, at jeg er meget taknemmelig for, at i tager jer tid til at skive et par ord her! :)

Tak fordi du kom forbi.

10 kommentarer:

Skrapsak sagde ...

Jeg kunne godt bruge lidt af din evne til at indrette. Jeg har nok mere plads end dig, men synes stadig ikke jeg har plads til de ting, der skal være der.
Jeg skal da lige huske at holde øje med din salgsblog. Man kunne måske være heldig, at du solgte noget guld, der nok var værd at eje.

morkaren sagde ...

Skøn løsning på "maskinstationen" jeg har også den store skæremaskine (den er god) og selv om jeg breder mig i hele spisestuen må jeg tit tage stolsæderne i brug også, jeg tror ikke der er nogen hobby der fylder så meget som scrap. knus morkaren.

Maryann Laursen sagde ...

Super måde at indrette din "makinstation" på, og søde venner hvor har du da været flittig med alle de små kort, og hvor er de bare søde alle sammen.

Charlotte sagde ...

Fed ide med den maskinstation!
Og supersøde til og fra kort!

Ann Weiss sagde ...

Det er da super smart!
Søde til/fra kort til cancerkort!

Dorit sagde ...

Sikke en orden, det ser nydeligt ud fru Ravn. Ses om et par uger !

Thanni sagde ...

Super løsning på maskin-problemet - og hurra for IKEA, de leverer vist div. møbler til ret mange scrappere :D
Hvor er det nogen søde kort - og su har da godt nok været flittig :)
..og så bli'r man vist nødt til at holde øje med din salgsblog ;)

Gitte sagde ...

Rigtig lækkert maskinstation du der har fået. Fine kort.

Dorthe sagde ...

Lækkert nyt møbel du har anskaffet dig.
Og hold da op hvor har du været produktiv! Masser af skønne til/fra kort.
Ses om et par uger :D
Knus

Heidi sagde ...

Super god ide men den nye plads til maskineriet :-)

Rigtig flotte kort, jeg er ofte Tom for ider til st pynte så tak for fif :-)